Gaslicht.com

Alle reviews

Gaslicht.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Delta energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

Delta energie

5 reviews

Wat vinden andere consumenten van Delta Energie? Delta is een energieleverancier. Net als andere energiemaatschappijen lever Delta energie (goedkop...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

UnitedConsumers

10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

United Customers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

United Customers

4 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

50five merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten

50five

9 reviews

50five.com is een onderdeel van Engie (GDF SUEZ Energie België nv). Het is een online winkel met elektronica en smart devices. Kies jij o...

Gaslicht.com

In Nederland zijn er tientallen energieleveranciers, tenminste 47 bedrijven. Voor u misschien een moeilijke keus om een bedrijf te kiezen die u het voordeligst uitkomt. ErvaringenSite wilt u een handje helpen in het vinden van de leverancier die bij uw budget past. Energie is een onmisbaar deel van het leven.  ErvaringenSite biedt u de mogelijkheid de verschillende diensten van energieleveranciers en vergelijkingssites te bekijken en te bestuderen. Dat doet zij middels het ter beschikking stellen van meningen en ervaringen van eerdere klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van de vergelijkingssite van Gaslicht.com. De informatie is speciaal voor u verzameld om u inzicht te geven in de producten en diensten van Gaslicht.com. De recensies van de klanten, over Gaslicht.com, stellen u in staat om een goed overwogen besluit te kunnen nemen van de vergelijkingssite waarvan u gebruik zou willen maken.

Over Gaslicht.com
Gaslicht.com is een vergelijkingssite in Nederland en opereert sinds 2003 om consumenten, bedrijven en instellingen wegwijs te maken over welke energieproducten en dienstverleningen voor hun het meest voordelig is. De vergelijkingssite is ontstaan toen er liberalisering plaatsvond van de energiemarkt in Nederland.

Producten en diensten vanGaslicht.com
Gaslicht.com doet vergelijkingen van tarieven en diensten van verschillende energieleveranciers met een leveringsvergunning. Haar activiteiten zijn gebaseerd op de eisen van de Autoriteit Consument en Markt welke is opgenomen in de Informatievoorziening op de consumentenmarkt

Gaslicht.com biedt u tariefinformatie die heel actueel is en tracht de vergelijking van het energieaanbod voor de consument zo makkelijk als mogelijk te maken. Zij maakt het mogelijk voor u om in een handomdraai de goedkoopste leverancier te vinden. Dat doet zij aan de hand van verbruikersgegevens zoals prijs, facturering, overstapproces, online dienstverlening, klachtenafhandeling en duurzaamheid, waarmee te totale jaarkosten worden berekend op basis van het verbruik in de opgegeven regio. Gaslicht.com is een vergelijkingssite die ook de optie biedt en zonnepanelen betrekt in haar vergelijkingen.

De behandeling van en de service aan klanten verschilt per energieleveranciers. Wanneer Gaslicht.com haar bevindingen, op basis van betere voorwaarden, een scherpe prijs of betere klantenservice, voorlegt aan de consumenten dan licht het aan de klant om een keuze tot overstap te maken naar een ander energiebedrijf. Gaslicht.com kan het hele proces van overstap begeleiden. Zij biedt u ook gratis overstapservice.

Bij Gaslicht.com kunt u niet alleen energie vergelijken op prijs, maar ook op kwaliteit. Dat houdt in dat u in een oogopslag kunt zien wie de goedkoopste én best gewaardeerde energieleverancier is.

Gaslicht.com geeft u 14 dagen bedenktijd om het energiecontract te annuleren. De annulering is kosteloos. Na 14 dagen betaalt u een opzegvergoeding.

Complimenten, klachten en tips voor Gaslicht.com
Heeft u vragen over de service van Gaslicht.com? Bent u ontevreden? Gaslicht.com  stelt u in de gelegenheid hen te contacten via hun email adres, telefonisch of via WhatsApp evenals via sociaal media.

Indien u reeds ervaring heeft met Gaslicht.com en haar service dan bieden wij hier op Ervaingensite.nl een platvorm om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om krediet te nemen bij via Gaslicht.com.

U kunt gerust ook hier de recensies van andere klanten lezen die reeds kennis hebben gemaakt met vergelijkingen van energieleveranciers die worden gedaan door Gaslicht.com.