EasySwitch.nl

Alle reviews

EasySwitch.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Delta energie merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
Delta energie
5 reviews

Wat vinden andere consumenten van Delta Energie? Delta is een energieleverancier. Net als andere energiemaatschappijen lever Delta energie (goedkop...

UnitedConsumers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
UnitedConsumers
10 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

United Customers merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
United Customers
4 reviews

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen a...

50five merklogo voor beoordelingen van energieleveranciers, producten en diensten
50five
9 reviews

50five.com is een onderdeel van Engie (GDF SUEZ Energie België nv). Het is een online winkel met elektronica en smart devices. Kies jij o...

EasySwitch.nl

Vanwege de liberalisatie van de energiemarkt zijn er tientallen verschillende prijzen en kwaliteiten mogelijk nu in Nederland. U kunt het soms moeilijk hebben om de juiste leverancier te vinden van diensten, die u beslist minder zullen kosten. ErvaringenSite is er voor u om uw weg te plaveien, zodat het wat transparanter voor u wordt om een leverancier te vinden die bij uw budget past. ErvaringenSite biedt u de mogelijkheid de verschillende diensten van vergelijkingssites te bekijken en te vergelijken. Dat doet zij middels meningen en ervaringen van eerdere klanten die voor u gebruik hebben gemaakt van de vergelijkingssite van EasySwitch.nl, zodat u een goed overwogen besluit kunt nemen van de energieleverancier waarvan u gebruik zou kunnen maken.

Over EasySwitch.nl
EasySwitch.nl is in 2009 opgericht als een vergelijkingssite in Nederland die een database ter beschikking stelt van verschillende bedrijven en diensten, waaruit u een selectie zou kunnen maken. Geïnspireerd door de vergelijkingsmogelijkheden van Engelsen, hebben zij gemeend ook Nederland de optie te bieden.

Easyswitch.nl vergelijkt energieprijzen, maar ook de leveranciers ervan. Op de website zult u inzicht krijgen in de kwaliteit van de verschillende energiepakketten, maar ook van hun tarieven. Op de energiewijzer van Easyswitch.nl staan alle aanbieders van stroom en gas, waardoor het mogelijk wordt voor klanten om een objectieve en onafhankelijke keus te maken.

Producten en diensten vanEasySwitch.nl
De diensten van EasySwitch.nl beperken zich niet allen tot ondersteuning met vergelijken, afsluiten en of overstappen bij energievergelijkingen. Ze houdt zich ook bezig met digitale televisie, internet, telecom en verzekeringen. Zo kunt u niet alleen energieprijzen en diensten vergelijken, maar ook internetproviders, digitale tv en allerlei verzekeringen, zoals onder andere zorgverzekeringen, autoverzekeringen, opstalverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen. Wanneer men gebruik maakt van een van de energievergelijkers ontstaat een beter beeld van de daadwerkelijke kosten van energie, internet en telefonie.

EasySwitch.nl heeft tot doel de klant te helpen, minder dan noodzakelijk is, uit te geven, maar ook het inzichtelijker en transparanter maken van de verschillende markten.

EasySwitch.nl opereert onder covering van de regels en eisen van de Autoriteit Consument en Markt (het ACM) welke is opgenomen in de Informatievoorziening op de consumentenmarkt

EasySwithc.nl maakt de volledige prijzen van energieleverancier zichtbaar op hun website. Ze toucheren daarvoor geen extra servicekosten.

EasySwitch.nl geeft u 14 dagen bedenktijd om het energiecontract te annuleren. De annulering is kosteloos.  

Gezien het feit dat haast alle leveranciers aan nieuwe klanten, en dus ook overstappers, een welkomstkorting aanbieden, onthoudt EasySwitch.nl u ook niet van die informatie.

Complimenten, klachten en tips voor EasySwitch.nl
Heb jij een tip, klacht of compliment voor Easyswitch? EasySwitch.nl  wenst volgens hun website het beste voor hun klanten. Mocht u vragen hebben, dan stelt EasySwitch.nl dan bent u bij hun terecht via hun email adres of telefonisch of via WhatsApp evenals sociaal media. U kunt hen 6 dagen per week bereiken.

Indien u reeds ervaring heeft met EasySwitch.nl  en haar service dan bieden wij hier op Ervaingensite de mogelijkheid om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om een energiecontract af te sluiten en met EasySwitch.nl  in zee wil gaan.

U kunt gerust ook hier de reviews van andere klanten lezen die reeds kennis hebben gemaakt met vergelijkingen van energieleveranciers die worden gedaan door EasySwitch.nl .