EasySwitch Reviews

: 14
86% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Liam Moens
De service verliep echt supervlot en gemakkelijk. Ik had helemaal geen problemen tijdens het hele proces en de website was echt heel gebruiksvriendelijk. Ze hebben zeker hun naam waargemaakt door z...Lees verder
V
Verbeeck
We gaan terug naar Nederland na 12 jaar en het is echt handig dat er een website is die ons kan helpen met het vergelijken van aanbiedingen. EasySwitch.nl is echt snel en duidelijk en laat ons zien...Lees verder
J
Jacobs
De dienst van dit bedrijf is echt top, gewoon super efficiënt en handig. Ik hoefde echt helemaal niks zelf te regelen, wat wel zo makkelijk is. De bestelling ging vlot en ze hielden me goed op de h...Lees verder
M
Mathis Thijs
Ik ben echt blij met de hulp die ik heb gekregen en de gedetailleerde vergelijking die ik heb ontvangen. Ik heb al eerder met hen samengewerkt en elke keer verliep alles vlotjes. Ik zal zeker nog e...Lees verder
F
Fleur
Ik heb hier een energievergelijking gedaan en uiteindelijk beland bij een bedrijf dat mij vroeg om een voorschot te betalen zonder dat dit duidelijk was aangegeven. Echt oneerlijk en misleidend, ik...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudig overschakelen van energieleverancier

  De service verliep echt supervlot en gemakkelijk. Ik had helemaal geen problemen tijdens het hele proces en de website was echt heel gebruiksvriendelijk. Ze hebben zeker hun naam waargemaakt door zo'n eenvoudige ervaring te bieden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onze verhuizing naar Nederland

  We gaan terug naar Nederland na 12 jaar en het is echt handig dat er een website is die ons kan helpen met het vergelijken van aanbiedingen. EasySwitch.nl is echt snel en duidelijk en laat ons zien welke opties we hebben. We weten nu veel beter welke aanbieder het beste bij ons past en dat bespaart ons echt een hoop tijd en moeite. Dank je wel EasySwitch!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop zonder gedoe

  De dienst van dit bedrijf is echt top, gewoon super efficiënt en handig. Ik hoefde echt helemaal niks zelf te regelen, wat wel zo makkelijk is. De bestelling ging vlot en ze hielden me goed op de hoogte. De levering moet nog gebeuren, dus daar kan ik nog niks over zeggen. Maar tot nu toe ben ik echt heel tevreden met mijn ervaring met dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vergelijking en service

  Ik ben echt blij met de hulp die ik heb gekregen en de gedetailleerde vergelijking die ik heb ontvangen. Ik heb al eerder met hen samengewerkt en elke keer verliep alles vlotjes. Ik zal zeker nog eens een beroep doen op hun diensten in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energievergelijking

  Ik heb hier een energievergelijking gedaan en uiteindelijk beland bij een bedrijf dat mij vroeg om een voorschot te betalen zonder dat dit duidelijk was aangegeven. Echt oneerlijk en misleidend, ik voel me echt bedrogen. Ze hadden duidelijker moeten communiceren wat ze van mij verwachtten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energieleverancier kiezen

  Ik ben al een tijdje klant bij EasySwitch en ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben met mijn ervaringen. Het is super makkelijk en overzichtelijk om een nieuwe energieleverancier te kiezen. De tarieven van de verschillende leveranciers kan je gemakkelijk vergelijken en nadat je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen maar op een knop te drukken en alles wordt voor je geregeld. Dit bespaart me een hoop gedoe en tijd, wat ik echt waardeer. De klantenservice is ook altijd snel en behulpzaam geweest wanneer ik vragen had. Alles bij elkaar genomen, ben ik heel tevreden over EasySwitch en zal zeker weer van hun diensten gebruik maken in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn energieleveranciers vergelijken

  Het was echt simpel om mijn energieleveranciers te vergelijken. Alleen jammer dat de maandelijkse prijs niet inclusief bonus of korting was vermeld, dat kan ervoor zorgen dat je uiteindelijke maandelijkse kosten hoger zijn dan verwacht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vraag over contract

  Ik moest een vraag stellen over mijn contract en ik was blij verrast dat ik effectief met een medewerkster kon praten in plaats van met een chatbox. Mijn vraag werd duidelijk beantwoord en ik kreeg alle informatie die ik nodig had. Een kleine suggestie voor verbetering zou zijn om de aanmelding online wat duidelijker te maken voor mensen met een variabel contract. Het is namelijk niet helemaal duidelijk of dit betekent dat er geen einddatum is. Maar al bij al was ik tevreden met de service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van energiecontract

  Ik was echt blij met hoe ik geholpen werd bij het afsluiten van mijn energiecontract. De mensen daar waren super behulpzaam en konden me goed uitleggen wat elke deel van de energieprijs juist betekent en hoe ze berekend worden. Ik voelde me echt goed geïnformeerd en kreeg goed advies bij het maken van mijn keuze. Alles verliep heel professioneel en efficiënt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gemakkelijk en stressvrij

  Ik maak al enkele jaren gebruik van deze dienst en ik ben telkens tevreden geweest. Het is zo gemakkelijk en je hoeft zelf niets te organiseren. Gewoon de nodige gegevens invullen en klaar is kees! De klantenservice is ook altijd behulpzaam en vriendelijk wanneer ik vragen heb. Ik ben echt blij met de service van EasySwitch en zal het zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn overschakeling naar Engie via EasySwitch

  Ik heb een switch gemaakt naar Engie via EasySwitch, maar ik heb nooit een bevestiging gekregen. Ook van Engie zelf heb ik nooit een contract ontvangen. Dus na een tijdje ben ik maar overgestapt naar een andere energieleverancier. En nu, nog geen maand later, krijg ik een enorme rekening van Engie. Telkens als ik contact met hen opneem, verwijzen ze mij naar EasySwitch. Dit hele gedoe is echt frustrerend en verwarrend geweest. Ik ben echt teleurgesteld in hoe alles is verlopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvragen energiecontract

  Ik was echt blij met hoe duidelijk en behulpzaam de mensen van EasySwitch waren toen ik mijn energiecontract aanvroeg. Ze waren super vriendelijk en zorgden ervoor dat ik alle info had die ik nodig had om de juiste beslissing te nemen. Echt top service! Chapeau voor EasySwitch!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop energie vergelijking

  Ik gebruik deze dienst al een tijdje en ik ben er echt tevreden over. Het is heel gemakkelijk om alles in orde te brengen en het veranderen van energieleverancier is echt makkelijk. Het bespaart me veel tijd en gedoe, ik moet bijna niets zelf doen. Alles gaat heel vlot en ik heb nog nooit problemen gehad met EasySwitch. Ik ben zeker van plan om hun diensten ook in de toekomst te blijven gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Easyswitch

  Ik was echt blij met Easyswitch. Hun website was super duidelijk en het overstappen ging echt vlot. Ik ben al een aantal jaren klant bij hen en heb nog nooit problemen gehad.


Anderen bekeken ook