Cafebonmarche

Alle reviews

Cafebonmarche

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Het Laatste Tafeltje merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Het Laatste Tafeltje

0 reviews

Heb je geen zin om te koken en wil je weten wat het aanbod van restaurants in een bepaalde Nederlandse regio is? Dan kun je eens naar de websi...

The Park merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

The Park

0 reviews

Lunchen of dineren in het hart van Rotterdam kan met de diverse eetgelegenheden. Gaat het om een zakelijke lunch of een luchtig diner? Het is allem...

Grandbazaarist merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

Grandbazaarist

0 reviews

Wilt u graag exotisch eten? Bent u op zoek naar Turkse producten? Wilt u weten hoe die snel bij u geleverd kunnen worden? Uw zorgen stoppen hier, w...

De Wijnbeurs merklogo voor beoordelingen van eten- en drinkproducten

De Wijnbeurs

1 reviews

Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online o...

Cafebonmarche

Een verrukkelijke bak koffie! Wie zegt er nu daar nee tegen? Koffie wordt al generaties lang genuttigd, vaak in de ochtend en bij de koffieliefhebber de gehele dag door. Diverse varianten aan koffie wordt online aangeboden. Waar kunt u snel en makkelijk uw koffie bestellen en veilig online betalen? Sensueel smakende koffie, waarvoor u niet uw huis uit hoeft? Wel, check ErvaringenSite! De ervaringen van consumenten bij hun koffie-aankoop staan in de reviews vermeld. Laat u informeren en bestel uw koffie! Wij verwachten ook kennis te nemen van uw aankoop ervaring van koffie online.

Over cafebonmarche
Cafebonmarche heeft een aanbod aan een brede scala aan koffiesoorten uit de belangrijkste koffieregio's. Hun missie is om bekendheid te geven aan de beste koffie tegen de laagste prijs. Cafebonmarche zegt dat zij dankzij een deskundig aankoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering in staat zijn de klant voortreffelijke koffie aan te bieden voor een prijs die ver onder de adviesprijs ligt. 

Producten en diensten van cafebonmarche
Bij Cafebonmarche vindt u meer dan 300 soorten koffie voor elke koffiemachine en voor elk moment. Op de site zijn alle koffiesoorten ingedeeld naar categorie. En heeft men de keuze uit alle soorten koffie, zoals de koffiebonen, de capsules voor Nespresso, Dolce Gusto, Iperespresso, de ESE, de soft pads voor Senseo, capsules Tassimo en de natuurlijk gemalen koffie. Keuze uit het gewenste merk, de koffiesterkte en de prijs. Men heeft ook als optie om te kiezen dan voor een van de koffiezets bestaand uit selectie goedkope koffiesoorten. Ze zijn 100% overtuigd van de producten die zij op hun site presenteren, waaronder de producten van Gran Maestro Italiano, illy, Segafredo en Lavazza. Ook voor persoonlijk advies kunt u bij hen terecht.

Verzending, garantie & betaling bij cafebonmarche
Bij Cafebonmarche profiteert u van snelle levering bij elke bestelling en bieden zij vaak extra acties of freebies aan. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mailbevestiging en wordt de bestelling thuis afgeleverd. U betaalt pas als u uw koffie bestelling heeft ontvangen. Bent u niet tevreden, dan kunt u vertrouwen op de 100% tevredenheidsgarantie bij dit bedrijf.  Zij hebben de 100% tevredenheidsgarantie gecreëerd, welke bovenop komt op het standaard 14 dagen herroepingsrecht. Online veilig betalen voor uw koffie bij Cafebonmarche.be kan met Bancontact, Mister Cash, creditcard (Visa, MasterCard en American Express) en PayPal. Levering is mogelijk in heel België. Levering naar overige Europese landen kan enkel in overleg met de klantenservice op info@cafebonmarche.be. Samen met PostNL wordt ervoor gezorgd dat u uw koffie zo snel mogelijk ontvangt. De levering is  gratis vanaf 30 euro in België en voor bestellingen onder de 30 euro wordt 3,49 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Complimenten, klachten en tips voor cafebonmarche
De goedkoopste coffeeshop van België. Indien niet tevreden met de ontvangen koffie, dan mogen de ongeopende koffieverpakkingen worden geretourneerd. Klachten kunnen worden gerapporteerd via info@cafebonmarche.be. En geschillen kunnen worden voorgelegd aan de Geschillencommissie.

Hebt u uw koffie al gehaald bij Cafebonmarche? Wat vond u van de klantenservice? En het koffie-assortiment? Hebt u uw lievelingsmerk koffie ook kunnen betrekken bij hen? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website. U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over Cafebonmarche.

Staat u op het punt een bezoek te brengen aan Cafebonmarche? Laat de informatie in de reviews evaringensite.be u tot leidraad dienen. En plaats er ook uw eigen oordeel.