ErvaringenSite

  Ervaringen Marley Spoon

  Denk je er al heel lang over na om de maaltijdboxen van Marley Spoon een keer uit te proberen, maar weet je het nog steeds niet zeker? Heb je eigenlijk geen tijd om elke dag na het werk nog even snel naar de supermarkt te rennen voor een gezonde maaltijd voor je gezin en zou Marley Spoon jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken? Lees dan eerst de reviews over de ervaringen van andere klanten, dan weet je zeker of de recepten echt lekker zijn. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je kinderen beginnen te zeuren dat het eten vies is en dat ze liever naar de MacDonald’s willen.

  Over Marley Spoon

  Ons leven wordt steeds drukker en we hebben het al druk genoeg. Tijd maken voor boodschappen doen en koken staat daarom vaak niet hoog op het prioriteitenlijstje. We eten daarom steeds liever buiten de deur. Marley Spoon wil het plezier in het koken juist weer terugbrengen. Met hun maaltijdenboxen heb je voor de hele week je recepten al gepland en hoef jij alleen nog maar in de keuken te gaan staan. De chef-koks van Marley Spoon proberen alle recepten eerst zelf uit en laten hun creativiteit altijd helemaal vrij. Het eten wordt door lokale producenten geleverd om kwaliteit te kunnen garanderen en er wordt ook altijd aan het milieu gedacht.


  De reclame van Marley Spoon. Beter Koken. Slimmer leven.

  Hoe werkt het?

  – Kies recepten: Je kunt iedere week kiezen uit nieuwe recepten. Er zijn geen verplichtingen, zodat je altijd iets lekkers op tafel kunt zetten.
  – Plan je maaltijden: Je kunt altijd zelf bepalen op welke dagen je een maaltijdbox wilt ontvangen. Het is zelfs mogelijk om tot 8 weken vooruit te plannen.
  – Ontvang verse ingrediënten: De recepten van Marley Spoon worden het hele jaar op het seizoen afgestemd, zodat je altijd altijd de verste ingrediënten gebruikt. Ook voedselverspilling zal geen probleem zijn, omdat je altijd de juiste hoeveelheid ingrediënten krijgt voor je maaltijd.

  Voorbeeld recepten

  – Chinese Biefstukreepjes
  – Pasta met Italiaanse worst
  – Indiaas geroosterde groenten
  – Berbers gekruide kipstukjes
  – Gerookte makreelsalade
  – Zoete Thaise gehaktpizza

  Klachten Marley Spoon

  Heb je een klacht voor Marley Spoon? Neem dan even een kijkje op de contactpagina van de website. Je kunt de klantenservice op verschillende manieren bereiken. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, een mail sturen of bellen. Marley Spoon is ook actief op Social Media. Is het voor jou makkelijker om zo contact op te nemen? Volg Marley Spoon dan op Facebook, Twitter of Instagram. Je kunt voor vragen ook altijd bij de klantenservice terecht, maar kijk dan wel eerst even bij de veelgestelde vragen.

  Jouw ervaringen met Marley Spoon

  Hoef jij nooit meer ruzie te maken met je partner over wat jullie gaan eten door de maaltijdboxen van Marley Spoon? Kun jij weer echt genieten van het koken? Of wil jij je abonnement het liefst meteen weer opzeggen? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met Marley Spoon. Vertel alles over de kwaliteit van de recepten. Zijn de ingrediënten echt vers? Zijn de maaltijden makkelijk te bereiden? Zijn de prijzen van de boxen betaalbaar? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  Lees hier de reviews over de maaltijdboxen van Marley Spoon. Zijn de recepten lekker? Zijn de prijzen eerlijk? Klanten vertellen over hun ervaringen.

  Marley Spoon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marley Spoon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marley Spoon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marley Spoon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marley Spoon actief?

  Marley Spoon is vooral actief in de categorie Eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marley Spoon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.