Grandado

22 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.2 voor Grandado komt uit 22 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Grandado gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Grandado heeft enkele positieve en negatieve punten. Het retourbedrag van meer dan €20 is hoog en kan handig zijn voor klanten die een duur item willen retourneren (positief). Echter, de restitutie van slechts 40% en enkel voor ongebruikte items is een nadeel voor klanten die toch niet tevreden zijn met hun aankoop (negatief). Ook kan de beperkte restitutie enkel voor blad een belemmering vormen voor klanten die andere redenen hebben voor retourneren (negatief).

“Te klein”

“Hoog retourbedrag van meer dan €20”

“Slechts 40% restitutie, enkel voor blad”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Desmet - 5 weken geleden

  • Goede aankoop
  • Te klein
  • Maatje groter bestellen

Wuyts - 4 maanden geleden

  • Ontving alleen ventilatorblad ipv waaier
  • Lang wachten en chatproblemen
  • Hoog retourbedrag van meer dan €20
  • Slechts 40% restitutie, enkel voor blad
  • Voelde als bedrog, zeer ontevreden