Hotellook

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Hotellook komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Hotellook gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (3)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Hotellook heeft een vlot boekingsproces met een onmiddellijke bevestiging per e-mail (100%). De site is gebruiksvriendelijk en makkelijk te navigeren, waardoor het boeken van een hotel snel en eenvoudig verloopt (95%). De bezorging van de boekingsgegevens is betrouwbaar en efficiënt, waardoor klanten meteen op de hoogte zijn van hun reservering (98%). Het enige nadeel is dat sommige klanten hebben gemeld dat de bevestigingsmail soms in de spam terechtkomt, wat voor verwarring kan zorgen (85%).

“Vlotte boeking en onmiddellijke bevestiging per e-mail”

“Vlot boekingsproces”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

maxim - 5 maanden geleden

  • Handige site voor het vinden van een goedkoop hotel in Barcelona
  • Gedetailleerde informatie over locatie, voorzieningen en beoordelingen
  • Vlotte boeking en onmiddellijke bevestiging per e-mail
  • Kamer bij aankomst niet helemaal zoals verwacht

M. Borremans - 5 maanden geleden

  • Gemakkelijk te gebruiken website
  • Verschillende opties beschikbaar
  • Vlot boekingsproces
  • Mogelijkheid om accommodaties en prijzen te vergelijken