Lelo

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Lelo komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lelo gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van Lelo wordt over het algemeen geprezen vanwege het gemak (100%). Klanten vinden het fijn dat eventuele fouten snel worden opgelost, zoals in het geval van Monika die een onnodig product heeft teruggestuurd en snel een terugbetaling heeft ontvangen (100%). Een nadeel is echter niet genoemd in de reviews.

“Monika heeft snel fout met verzending opgelost en terugbetaling geregeld voor onnodig product.”

“makkelijk retourbeleid”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Estelle - 6 maanden geleden

  • Geweldige service bij de klantendienst! Team was super behulpzaam en snel, vooral Monika.
  • Monika heeft snel fout met verzending opgelost en terugbetaling geregeld voor onnodig product.
  • Ander product meteen verstuurd en kwam snel aan.

nicolas - 8 maanden geleden

  • product van goede kwaliteit
  • uitstekende klantenservice
  • makkelijk retourbeleid
  • tevreden klanten die aanbevelen