Lelo

14 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor Lelo komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Lelo gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Lelo biedt een fantastische ervaring met een chic en discreet verpakte bestelling. Er is veel keuze en de website is makkelijk te gebruiken, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. (83%)

“Veel keuze en makkelijk te gebruiken website”

“Fantastisch gevoel, chic en discreet verpakt”

“Geweldig”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

nathan - 7 maanden geleden

  • Veel keuze en makkelijk te gebruiken website
  • Vlot en discreet geleverd
  • Boven verwachtinge kwaliteit en prestaties
  • Zeer tevreden met aankoop

Camille Hubert - 7 maanden geleden

  • Fantastisch gevoel, chic en discreet verpakt

Kaat Verschueren - 8 maanden geleden

  • Geweldig