100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

F
Fontaine
Mijn ervaring met die online financiële dienstverlener was eigenlijk best goed. In het begin was ik wat twijfelachtig door hoe hun website eruitzag, maar uiteindelijk hebben ze waargemaakt wat ze b...Lees verder
R
Roland
Ik ben ongeveer zeven maanden geleden begonnen met investeren via RoboCash. Tot nu toe loopt alles prima. De rente wordt netjes betaald zonder enig verlies. Het leuke vind ik vooral dat je zelf kan...Lees verder
N
nora
Ik ben al sinds 2017 betrokken bij een online platform (te vinden op passief-inkomen-met-p2p.nl). In die tijd heb ik geen enkel probleem gehad op het platform en geniet ik momenteel van een bewezen...Lees verder
A
adam
Ik ben een nieuwe investeerder op het platform en tot nu toe ben ik heel tevreden. Er zijn geen vertragingen bij de investeringen die ik doe, en alles wordt automatisch beheerd. Dit zorgt ervoor da...Lees verder
D
D. Nguyen
Na 3 jaar investeren in het platform ben ik helemaal blij met de resultaten. Het platform ziet er eenvoudig uit, maar het heeft alle nodige opties die je nodig hebt. Je kan niet manueel investeren,...Lees verder

Alle reviews (15)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering bij een online financiële dienstverlener

  Mijn ervaring met die online financiële dienstverlener was eigenlijk best goed. In het begin was ik wat twijfelachtig door hoe hun website eruitzag, maar uiteindelijk hebben ze waargemaakt wat ze beloofden. Ik heb de verwachte winsten behaald en kon al mijn geld makkelijk en zonder problemen terugkrijgen op mijn bankrekening. Alles verliep vlot en ik ben tevreden met de service die ze boden. Maar na een tijdje merkte ik wel dat de rentetarieven en voordelen van het loyaliteitsprogramma minder werden, dus uiteindelijk heb ik besloten om te vertrekken. Ondanks dat, was mijn totale ervaring wel positief en ik heb zelfs een investering van 7k kunnen maken en meer dan 700 winst kunnen boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investeren via RoboCash

  Ik ben ongeveer zeven maanden geleden begonnen met investeren via RoboCash. Tot nu toe loopt alles prima. De rente wordt netjes betaald zonder enig verlies. Het leuke vind ik vooral dat je zelf kan kiezen waar je geld naartoe gaat. Via de accountgegevens kan je alles goed opvolgen. Er was een korte periode waarin er geen nieuwe investeringen mogelijk waren, dus heb ik wat geld opgenomen. Dit werd binnen één dag teruggestort op mijn rekening. RoboCash is transparant en betrouwbaar, en heeft een gebruiksvriendelijke webinterface. Ik ga zeker mijn investering uitbreiden en kan het zeker aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering bij een online platform

  Ik ben al sinds 2017 betrokken bij een online platform (te vinden op passief-inkomen-met-p2p.nl). In die tijd heb ik geen enkel probleem gehad op het platform en geniet ik momenteel van een bewezen jaarrendement van 13,84%. Op bepaalde momenten had ik meer dan 40.000 EUR geïnvesteerd. De moedermaatschappij, de Robocash Group, nu Una Financial, is een van de meest betrouwbare kredietverstrekkers in de branche en deelt transparant zijn financiële cijfers. Ik kijk uit naar nog vele jaren op het P2P-platform. Groetjes aan het team!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recent investment in platform

  Ik ben een nieuwe investeerder op het platform en tot nu toe ben ik heel tevreden. Er zijn geen vertragingen bij de investeringen die ik doe, en alles wordt automatisch beheerd. Dit zorgt ervoor dat ik geen kansen misloop om samengestelde rente te genereren, omdat ik niet hoef te onthouden wanneer leningen aflopen om het geld opnieuw te investeren. Het enige minpunt is dat de rente op leningen van 30 dagen is gedaald van 10% naar 9%. Maar ik blijf positief en hoop op verdere successen en goed beheer van onze investeringen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering in een geautomatiseerd platform

  Na 3 jaar investeren in het platform ben ik helemaal blij met de resultaten. Het platform ziet er eenvoudig uit, maar het heeft alle nodige opties die je nodig hebt. Je kan niet manueel investeren, enkel via auto-investeringen. De vertraagde leningen zijn heel klein en je moet niets doen, het is allemaal geautomatiseerd. Volgens de financiële status is het platform winstgevend, dus het rendement is beter dan bij een dividend of een hoogrentende obligatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  soepel proces met hoog rendement

  Het was echt een vlotte en professionele aankoopervaring. Die hoge rentetarieven waren zeker interessant en er waren genoeg kredietopties om uit te kiezen. Nu maar hopen dat de uitbetaling net zo vlot verloopt. Over het algemeen ben ik tot nu toe tevreden met de service van dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn ervaring bij RoboCash

  Mijn ervaring bij RoboCash was echt positief. Het was super makkelijk om me te registreren en de website was heel duidelijk en handig in gebruik. Ik heb redelijk wat winst kunnen maken zonder al te veel moeite te moeten doen. Het lijkt me een betrouwbaar platform, aangezien ik nog geen enkel verlies heb geleden. Het was ook leuk dat je een bonus kon krijgen door een referentiecode te gebruiken. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die interesse hebben in peer-to-peer lenen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investeringen via RoboCash

  Ik gebruik RoboCash al een tijdje en tot nu toe ben ik er tevreden mee. Ik gebruik verschillende beleggingsplatformen, maar deze heeft echt een goede gebruiksvriendelijkheid en rendementen die boven het gemiddelde liggen. Het enige nadeel is dat er niet veel diversificatie is in leningen en dat alles meer automatisch moet gebeuren (auto-invest). Als je wil instappen en voordelen wil ontvangen, kan je via deze link mijn uitnodiging gebruiken: robo.cash/gewoon ref/afzF.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investering in online geldplatform

  Na meer dan een jaar van gebruik, ben ik nog steeds content met dit platform. Soms zijn er wat vertragingen, maar veel minder dan op andere plaatsen. Daarenboven worden de belangen betaald op de vertragingen, wat echt mooi meegenomen is. Het rendement schommelt rond de 10% en voor mij is dit echt de beste en veiligste optie. Het enige minpuntje is dat de site niet in het Nederlands is, maar gelukkig kan je een plug-in gebruiken die automatisch vertaalt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Efficiënte en kosteneffectieve investeringen

  Als een ervaren klant van het platform kan ik met zekerheid zeggen dat mijn ervaring met het gebruik ervan echt positief is. Ik kan makkelijk stortingen en opnames doen zonder extra kosten en heb altijd genoeg geld beschikbaar voor mijn investeringen. Bovendien heb ik nog nooit problemen gehad met het ontvangen van rente of het terugbetalen van mijn geld. Ik raad het zeker aan aan anderen die een betrouwbaar en efficiënt beleggingsplatform zoeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering in RoboCash

  Ik heb in het verleden geïnvesteerd in verschillende platforms, maar RoboCash springt er echt uit voor mij. Ze zijn betrouwbaar en bieden goede rendementen. Ik heb nog nooit problemen gehad om mijn geld terug te krijgen en ik ben al meer dan twee jaar bij hen. Soms blijft er wel wat geld inactief en hebben ze geen app, maar liever geven ze goede opbrengsten dan te veel te investeren in ontwikkelingskosten. Ze doen het goed!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige investering

  Echt een van de meest saaie maar winstgevende platformen, hoor! Het werkt gewoon op de achtergrond, stabiel en zonder poespas, en brengt gewoon wat centjes binnen! De andere platforms hebben vaak problemen met IT en storingen enzo, maar ik heb sinds mijn investering in 2021 geen enkel probleem gehad. Zelfs tijdens de oorlog in Oekraïne bleef alles hier gewoon rustig doordraaien. Wat wil een mens nog meer, hé?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk te gebruiken

  Het is echt super gemakkelijk te gebruiken. Als je het eenmaal opgezet hebt, kan je het gewoon laten draaien. Je moet er maar eens per maand naar omkijken. Dit is echt een goede keuze in vergelijking met andere investeringsmogelijkheden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto-investeren en secundaire markt

  Ik heb al verschillende van die platforms uitgeprobeerd en RoboCash is tot nu toe het enige waar de auto-invest functie echt werkt en waar de tweedehandsmarkt vlot en zonder rare kosten is. Dat zijn belangrijke dingen voor mij, dus nu is het mijn favoriete platform voor dat soort investeringen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn investering in nieuwe mogelijkheden

  Ik ben echt blij met hoe veilig en betrouwbaar de terugbetaling van mijn investering verloopt. Het geeft me rust dat mijn geld veilig is en ik weinig risico loop om het te verliezen. Ook fijn dat de rentetarieven lager zijn dan op andere platforms waar het risico veel groter is. Ik hoop echt dat deze betrouwbaarheid en veiligheid behouden blijven in de toekomst!


Anderen bekeken ook