Topcompare

Alle reviews

Topcompare

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nicolas Demeyer
Makkelijk en snel Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Credit kaart

  Makkelijk en snel


Anderen bekeken ook

MKB Bedrijfskrediet merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

MKB Bedrijfskrediet

0 reviews

Als startende ondernemer is het belangrijk dat je je over allerlei zaken zo goed mogelijk laat voorlichten. Vooral als het om financiële aspec...

Ferratum merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Ferratum

1 reviews

Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Ferratum is het bedrijf wat vele mensen iedere maand uit de brand helpt met een kortlopende l...

Mozzeno merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Mozzeno

3 reviews

Op zoek naar een lening of wil je wat spaargeld investeren in leuke projecten? Kijk eens op Mozzeno. Wat klanten vinden van de service van Mozzeno ...

Buy Way merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Buy Way

24 reviews

Op zoek naar een oplossing voor je financiering? Kijk eens bij Buy Way. Wat klanten vinden van de oplossingen en service van Buy Way lees je h...

Topcompare

Hoe meer websites er zijn waar producten en diensten aangeboden worden, hoe meer vergelijksites er te vinden zijn. Dat is ook best behulpzaam omdat ze je een hoop tijd besparen om zelf alles uit te zoeken. Sommige van die platforms richten zich op de telecommarkt terwijl anderen zich bezighouden met het vergelijken van financiële producten. De belangrijkste vraag die je jezelf moet vragen als je van dit soort sites gebruik gaat maken is natuurlijk hoe betrouwbaar en onafhankelijk zijn ze echt? Word je op sluwe wijze richting producten en diensten gestuurd waar de betreffende site voordeel bij heeft? Of krijg je echt eerlijk en onpartijdig advies. We raden je aan de reviews van andere klanten over dit soort sites te lezen. Je vindt ze op onze website, waar ze per categorie vermeld staan zodat je overzichtelijk kunt zien welke meningen en commentaren ander klanten hebben. We hopen dat deze reviews je in staat stellen de producten te kiezen die het beste bij je wensen en budget passen.

Over Topcompare
Topcompare is een gratis en volgens eigen zeggen onafhankelijk vergelijkingsplatform voor producten die er op de financiële markt in België verkrijgbaar zijn. De volledige naam van het bedrijf achter de site is Topcompare Information Service Belgium BVBA en dit bedrijf maakt deel uit van de wereldwijd opererende CEG Group met het hoofdkantoor in London. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen met de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van het platform? Op onze site vind je hun reviews en commentaren over de diensten die Topcompare te bieden heeft. Heb je behoefte aan meer informatie van het platform zelf? Dan kun je schriftelijk of telefonisch contact opnemen met de klantenservice die tijdens kantooruren geopend is.

De producten en diensten van Topcompare
Het platform biedt gebruikers in het Nederlands of het Frans de mogelijkheid om diverse financiële producten met elkaar te vergelijken. Onder meer consumentenkredieten, kredietkaarten, spaarrekeningen, hypotheken en andere leningen zijn er met elkaar te vergelijken. Enkele van de financiële instellingen waarvan Topcompare de diensten kan vergelijken zijn ING, Europabank, Cofidis en Santander. Tevens biedt deze site informatie en hulpmiddelen om verschillende financiële producten makkelijker te begrijpen. Topcompare is officieel lid van Fintech Belgium en is geaccrediteerd door de FSMA, de Belgische autoriteit voor financiële markten en diensten.

Reviews en tips over Topcompare
Om echt zeker te weten dat dit platform onpartijdig en onafhankelijk is hebben wij de hulp nodig van consumenten die al gebruik hebben gemaakt van de site. Laat in een review weten hoe Topcompare jou heeft geholpen de juiste producten en diensten te vinden. Deel jouw ervaring over de betrouwbaarheid van de informatie die dit platform verstrekt met ons zodat ook anderen weten waar zij aan toe zijn. Wil je zelf weten welke klachten en commentaren consumenten over Topcompare hebben? Lees dan de reviews op onze website, misschien vind je er wel tips over welke diensten je het beste kunt gebruiken. Iedere beoordeling gaat gedetailleerd in op de plus- en minpunten van Binaryx zodat iedereen uiteindelijk een duidelijk overzicht kan zien over de werkwijze van dit platform.