ErvaringenSite

  Ervaringen Topcompare

  Hoe meer websites er zijn waar producten en diensten aangeboden worden, hoe meer vergelijksites er te vinden zijn. Dat is ook best behulpzaam omdat ze je een hoop tijd besparen om zelf alles uit te zoeken. Sommige van die platforms richten zich op de telecommarkt terwijl anderen zich bezighouden met het vergelijken van financiële producten. De belangrijkste vraag die je jezelf moet vragen als je van dit soort sites gebruik gaat maken is natuurlijk hoe betrouwbaar en onafhankelijk zijn ze echt? Word je op sluwe wijze richting producten en diensten gestuurd waar de betreffende site voordeel bij heeft? Of krijg je echt eerlijk en onpartijdig advies. We raden je aan de reviews van andere klanten over dit soort sites te lezen. Je vindt ze op onze website, waar ze per categorie vermeld staan zodat je overzichtelijk kunt zien welke meningen en commentaren ander klanten hebben. We hopen dat deze reviews je in staat stellen de producten te kiezen die het beste bij je wensen en budget passen.

  Over Topcompare

  Topcompare is een gratis en volgens eigen zeggen onafhankelijk vergelijkingsplatform voor producten die er op de financiële markt in België verkrijgbaar zijn. De volledige naam van het bedrijf achter de site is Topcompare Information Service Belgium BVBA en dit bedrijf maakt deel uit van de wereldwijd opererende CEG Group met het hoofdkantoor in London. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen met de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van het platform? Op onze site vind je hun reviews en commentaren over de diensten die Topcompare te bieden heeft. Heb je behoefte aan meer informatie van het platform zelf? Dan kun je schriftelijk of telefonisch contact opnemen met de klantenservice die tijdens kantooruren geopend is.

  De stedelijke bibliotheken: veel meer dan boeken lenen

  De producten en diensten van Topcompare

  Het platform biedt gebruikers in het Nederlands of het Frans de mogelijkheid om diverse financiële producten met elkaar te vergelijken. Onder meer consumentenkredieten, kredietkaarten, spaarrekeningen, hypotheken en andere leningen zijn er met elkaar te vergelijken. Enkele van de financiële instellingen waarvan Topcompare de diensten kan vergelijken zijn ING, Europabank, Cofidis en Santander. Tevens biedt deze site informatie en hulpmiddelen om verschillende financiële producten makkelijker te begrijpen. Topcompare is officieel lid van Fintech Belgium en is geaccrediteerd door de FSMA, de Belgische autoriteit voor financiële markten en diensten.

  Reviews en tips over Topcompare

  Om echt zeker te weten dat dit platform onpartijdig en onafhankelijk is hebben wij de hulp nodig van consumenten die al gebruik hebben gemaakt van de site. Laat in een review weten hoe Topcompare jou heeft geholpen de juiste producten en diensten te vinden. Deel jouw ervaring over de betrouwbaarheid van de informatie die dit platform verstrekt met ons zodat ook anderen weten waar zij aan toe zijn. Wil je zelf weten welke klachten en commentaren consumenten over Topcompare hebben? Lees dan de reviews op onze website, misschien vind je er wel tips over welke diensten je het beste kunt gebruiken. Iedere beoordeling gaat gedetailleerd in op de plus- en minpunten van Binaryx zodat iedereen uiteindelijk een duidelijk overzicht kan zien over de werkwijze van dit platform.

  Topcompare
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Credit kaart

  Makkelijk en snel

  Door: Nicolas Demeyer28-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Topcompare

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Topcompare een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Topcompare. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Topcompare actief?

  Topcompare is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Topcompare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.