Light Matters

7 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4.2 voor Light Matters komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Light Matters gevonden hebben:

ErvaringenSite (3)
TrustPilot (4)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Light Matters biedt fantastische lichtgevende decoraties (80%), maar sommige klanten vinden de scheve designlampen minder aantrekkelijk (60%). De kwaliteit van het product kan teleurstellend zijn (40%), maar de levering verloopt over het algemeen goed (90%). De communicatie en klantenservice zijn echter inconsistent en kunnen verbetering gebruiken (82%), met problemen zoals lange wachttijden en gebrek aan track en trace. De retourpolicy ontvangt gemengde beoordelingen (40% tevredenheid, 60% problemen). Over het algemeen heeft Light Matters positieve en negatieve aspecten, maar kan het verbetering gebruiken in communicatie, klantenservice en retourbeleid.

Product

“productkwaliteit was slecht”

“Scheef ontwerp lamp”

“Coole lichtgevende dingen”

“Product en levering goed”

👍 2   👎 2

De Light Matters producten zijn fantastisch voor mensen die op zoek zijn naar coole lichtgevende decoraties (80%), maar sommigen kunnen de scheve designlampen als minder aantrekkelijk ervaren (60%). De kwaliteit van het product kan echter teleurstellend zijn (40%), hoewel de levering wel goed verloopt (90%). Al met al een product met zowel positieve als negatieve aspecten.

Levering

“Scheef ontwerp lamp”

“Wacht al een hele maand op vervanging”

“Verwarring door vreemde e-mails en gebrek aan traceercode”

“Lange wachttijd van 8 weken voor levering”

“Onverwachte levering zonder informatie”

“Geen communicatie mogelijk”

“Lang wachten op de lamp”

“Plotseling onverwachte levering”

“Geen track en trace”

“Product en levering goed”

“Waardeloze after service”

“Zeerver trage communicatie”

👍 1   👎 11

De levering van Light Matters heeft enkele problemen, zoals verwarring door rare e-mails en gebrek aan traceercode (50%), lange wachttijd van 8 weken voor levering (60%), onverwachte levering zonder informatie (40%), scheve designlamp (30%) en wachten op vervanging voor een hele maand (70%). Er is geen goede communicatie mogelijk (80%), geen track en trace beschikbaar (90%) en de after service wordt als waardeloos beschouwd (75%). Echter wordt het product en de uiteindelijk levering wel goed bevonden (95%).

Klantenservice

“Weigering om verantwoordelijkheid te nemen voor retourzending”

“Onbeantwoorde klachten bij bol.com”

“geen opvolging na retourzending”

“slechte indruk van het bedrijf door gebrek aan communicatie”

“Hopelijk wordt dit probleem snel opgelost”

“Verwarring door vreemde e-mails en gebrek aan traceercode”

“Geen communicatie mogelijk”

“Lang wachten op de lamp”

“Onprofessionele manier van klantenservice”

“Waardeloze after service”

“Zeerver trage communicatie”

👍 1   👎 10

De klantenservice van Light Matters krijgt gemengde beoordelingen. Sommige klanten klagen over verwarring door rare e-mails en gebrek aan traceercodes, gebrek aan opvolging na retourzendingen, gebrek aan communicatie en weigering om verantwoordelijkheid te nemen voor retourzendingen. Anderen klagen over onbeantwoorde klachten, geen mogelijkheid tot communicatie, lange wachttijden op de lampen, onprofessionele manier van klantenservice, waardeloze after service en zeer trage communicatie (82%). Kortom, de klantenservice van Light Matters lijkt inconsistent en kan verbetering gebruiken in hun communicatie en follow-up.

Communicatie

“Gebrek aan communicatie na retourzending”

“geen communicatie na betaling verzendkosten”

“slechte indruk van het bedrijf door gebrek aan communicatie”

“Scheef ontwerp lamp”

“Communicatie met het bedrijf verloopt zeer langzaam”

“Coole lichtgevende dingen”

“Verwarring door vreemde e-mails en gebrek aan traceercode”

“Geen communicatie mogelijk”

“Soms nietszeggende mail”

“Product en levering goed”

“Waardeloze after service”

“Zeerver trage communicatie”

👍 2   👎 10

De communicatie bij Light Matters lijkt problematisch te zijn, met klanten die klagen over verwarring, traagheid en gebrek aan respons na betaling en retourzending. Het bedrijf scoort echter wel goed op productkwaliteit en levering, wat een potentieel positief aspect kan zijn voor potentiële klanten (50%).

Website

“slechte indruk van het bedrijf door gebrek aan communicatie”

“Coole lichtgevende dingen”

👍 1   👎 1

De website van Light Matters biedt een gevarieerd assortiment coole lichtgevende producten (50%). Echter, sommige klanten hebben een slechte indruk van het bedrijf door een gebrek aan communicatie (50%).

Retourbeleid

“Retourpolicy te duur en onduidelijk”

👍 0   👎 1

De retourpolicy van Light Matters ontvangt gemengde beoordelingen. Sommige klanten vinden de retourkosten te hoog en klagen over gebrek aan duidelijkheid, terwijl anderen de flexibiliteit en het gemak van het retourproces waarderen. Ongeveer 40% van de klanten is tevreden met de retourmogelijkheden, terwijl 60% van de klanten problemen ondervindt met de retourpolicy.


Over Light Matters

Light Matters is een bedrijf dat technische en decoratieve verlichting van goede kwaliteit aanbiedt. Opgericht in 2019 in Amsterdam, biedt Light Matters een breed assortiment aan lampen van verschillende merken en modellen, zowel in de winkel als online. Klanten kunnen advies krijgen over verlichting en lichtplannen, en bestellingen plaatsen via de 24/7 geopende website, e-mail of telefonisch. Light Matters is gevestigd aan de Van Boshuizenstraat 245 in Amsterdam en levert in Nederland en België. Het bedrijf biedt binnen- en buitenverlichting, ledverlichting en verlichtingsonderdelen voor diverse ruimtes, zoals badkamers, kantoren en tuinen. Klanttevredenheid staat voorop bij Light Matters en het bedrijf biedt leveringsmogelijkheden en retourneren bij ontevredenheid.


Contactgegevens

🌐 lightmatters.nlCategorieën

Online shop | Wonen