Ondeugend Contact

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Ondeugend Contact komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Ondeugend Contact gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Ondeugend Contact wordt gewaardeerd voor het gemak van het gebruik van de site en het kopen van credits (100%). Echter, sommige gebruikers hebben aangegeven dat ze geen afspraken kunnen maken via de site (50%). Over het algemeen is de levering van Ondeugend Contact handig voor het kopen van credits, maar het kan tekortschieten bij het maken van afspraken via de site.

“Geen afspraken kunnen maken via de site.”

“Makkelijk om de site te gebruiken en credits te kopen”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

G. Vandenberghe - 7 maanden geleden

  • De website zelf is niet spannend.
  • Profielen zijn standaard en berichtensysteem is zoals verwacht.
  • Geen afspraken kunnen maken via de site.
  • Er is ruimte voor verbetering.

J. Diallo - 7 maanden geleden

  • Makkelijk om de site te gebruiken en credits te kopen
  • Handig om profiel aan te passen en foto's toe te voegen
  • Duidelijkheid over geen fysieke afspraken via de site
  • Positieve ervaring en aanbeveling aan anderen