ErvaringenSite

  Ervaringen 999Games

  Met diverse familie spellen en gezinspellen gezellig ontspannen met vrienden of gewoon lekker binnen de familie, blijft een leuke bezigheid. Niemand voelt zich daarvoor te oud! Gaat u op een familiereis buiten de stad? En bent u op zoek naar een goed gesorteerde winkel waar u verschillende spelsoorten van goede kwaliteit kunt betrekken? Zoek niet langer! Bezoek dan ErvaringenSite voor het verkrijgen van een overzicht middels reviews en informatie over ervaringen van personen met de aankoop van spelen online. Met de verkregen informatie kunt u vlug de bomen door het bos weer zien en een goede keus maken in het kiezen van het juiste bedrijf.

  Over 999Games

  Het bedrijf 999Games is op 1 juli 1990 opgericht door Michael Bruinsma. 999Games is vanaf de oprichting actief als uitgever en distributeur van bord- en kaartspellen in Beneleux en nu ook wereldwijd. Het bedrijf werd opgericht met als doel verandering te brengen in de spelwereld in Nederland. Bekende uitgevers van 999Games zijn onder ander: wargames, fantasygames en magic games als the Gathering. Dit eenmansbedrijf groeide door de jaren heen en haar klantenkring breidde zich uit van individuele particulieren naar grote winkelcentra.

  Running my Online ART STORE - Shipping, Pins, Prints, etc

  Producten en diensten van 999Games

  999Games is een Nederlandse uitgever van de verschillende spelsoorten. Bij 999Games staat een ruim assortiment voor u klaar bestaand uit: bordspelen, kaartspelen, familie spellen en strategische spellen. U kunt er terecht voor bekende spelsoorten, zoals regenwormen, 30seconds, De Kolonisten van Catan en El Grande, Halli Galli, Machiavelli, Carcassone, Pokémon en Wingspan. Naast de aangeboden spellen kan men ook terecht voor verschillende puzzels, cadeaukaarten en overige. 999Games heeft zich door de jaren heen verder uitgebreid tot een internationaal bedrijf en maakte plaatsen van bestellingen via de website van 999Games mogelijk.

  Verzending, garantie & betaling bij 999Games

  Hebt u een bestelling geplaatst via de website van 999Games, dan kunt u die laten bezorgen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Pakketten binnen Nederland worden verzonden via TransMission en in de andere landen via PostNL. Het kan gebeuren dat een verkeerde bestelling is geleverd of misschien niet compleet is. Gelukkig is er een retourneer optie mogelijk. Deze kunt u terugsturen en wordt uw betaling teruggestort. Om veilig betalen te garanderen heeft 999Games gekozen voor een beveiligde SSL-verbinding. Betalen kan via iDEAL, Bancontact en Sofort banking.

  Complimenten, klachten en tips voor 999Games

  Hebt u nog enkel vragen of zit u met een probleem? Neem dan contact op met de klantenservice van maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:00 op het nummer 0900 – 999 0000. Voor een Bedrijf met een spelervaring van langer dan 30 jaar, is het belangrijk om een 100% klanttevredenheid te behouden. Bent u ook een spelliefhebber? En hebt u al uw spellen kunnen vinden bij 999Games? Laat dan uw ervaring weten die u kunt delen op ervaringensite.be. Vermeldt u ook uw klachten, ervaringen, complimenten over het bedrijf. Door het delen van uw review helpt u andere klanten, die op zoek zijn naar een one-stop bedrijf als 999Games.

  Bent u nog op zoek naar meer informatie over 999Games en wilt u weten hoe anderen hen hebben ervaren? Neem dan een kijkje op ErvaringenSite!

  999Games
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 999Games

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 999Games een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 999Games. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 999Games actief?

  999Games is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 999Games gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.