ErvaringenSite

  Ervaringen Adidas

  Adidas is een bekend merk dat zich richt op het verkopen van sportkleding en schoenen voor diverse sporten maar ook om gewoon zo te dragen. Het bedrijf is van origine Duits maar verkoopt inmiddels sportkleding over de hele wereld. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adidas lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Adidas

  De broers Adolf en Rudolf Dassler begonnen in 1920 met het maken van schoenen in Herzgenaurach, dit is een Duits plaatsje in de provincie Beieren. Met de opkomst van Adolf Hitler in de jaren 1930 werden beide broers lid van de nazipartij, waarbij Rudolf de reputatie van meest fanatieke nazi kreeg. Rudolf werd later gevangengenomen terwijl Adi achterbleef om laarzen te produceren. De oorlog zorgde voor een kloof tussen de twee broers en hun vrouwen. Rudolf verliet het bedrijf dan ook in het jaar 1949 om Puma te beginnen aan de andere kant van de stad (over de Aurach River) en Adolf Dassler noemde het bedrijf vanaf die dag "Adidas" naar zijn bijnaam, Adi Dassler.

  USING ONLINE UPGRADE SHOP with UNLIMITED DIAMOND!! BedWars NEW UPDATE 2021 (Blockman Go)

  Producten en diensten van Adidas

  Adidas heeft drie vaste kledinglijnen. Het bladvormige logo (Trefoil genoemd, geïntroduceerd in 1972) representeert Adidas Originals, voorheen ook wel Adidas Heritage genoemd. Binnen deze lijn komen klassieke items terug in een al dan niet geüpdate jasje, bedoeld als dagelijks draagbare kleding, bijvoorbeeld de Superstar schoenen en tracksuites. Celebrities zoals Pharell Williams, Katy perry, Snoop Dogg en Kanye West hebben in samenwerking met Adidas Originals kleding en/of schoenen uitgebracht.

  De drie schuin aflopende verticale strepen (geïntroduceerd in 1996) vormen het logo van de Adidas Performance lijn. Deze lijn draagt alle (moderne) sport artikelen. Al zo'n tien jaar is er daarbinnen een samenwerking met ontwerpster Stella McCartney, haar sportkleding wordt uitgegeven onder Stellasport. Ook is er Adidas NEO, deze lijn brengt een alledaagse sportieve look voor de jeugd/tieners. Naast deze drie lijnen heeft het bedrijf in samenwerking met Japanse designer Yohji Yamamoto het merk Y-3. Hierbij staat de Y voor Yohji, de drie voor de kenmerkende drie strepen. Naast al deze lijnen zijn ook andere bekende merken zoals bijvoorbeeld Reebok onderdeel van de Adidas Group.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Adidas

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Adidas? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Adidas op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adidas vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Adidas of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Adidas nu achter.

  Adidas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Adidas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Adidas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Adidas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Adidas actief?

  Adidas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Adidas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.