Adidas

Alle reviews

Adidas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Adidas

Adidas is een bekend merk dat zich richt op het verkopen van sportkleding en schoenen voor diverse sporten maar ook om gewoon zo te dragen. Het bedrijf is van origine Duits maar verkoopt inmiddels sportkleding over de hele wereld. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adidas lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Adidas
De broers Adolf en Rudolf Dassler begonnen in 1920 met het maken van schoenen in Herzgenaurach, dit is een Duits plaatsje in de provincie Beieren. Met de opkomst van Adolf Hitler in de jaren 1930 werden beide broers lid van de nazipartij, waarbij Rudolf de reputatie van meest fanatieke nazi kreeg. Rudolf werd later gevangengenomen terwijl Adi achterbleef om laarzen te produceren. De oorlog zorgde voor een kloof tussen de twee broers en hun vrouwen. Rudolf verliet het bedrijf dan ook in het jaar 1949 om Puma te beginnen aan de andere kant van de stad (over de Aurach River) en Adolf Dassler noemde het bedrijf vanaf die dag "Adidas" naar zijn bijnaam, Adi Dassler. 

Producten en diensten van Adidas
Adidas heeft drie vaste kledinglijnen. Het bladvormige logo (Trefoil genoemd, geïntroduceerd in 1972) representeert Adidas Originals, voorheen ook wel Adidas Heritage genoemd. Binnen deze lijn komen klassieke items terug in een al dan niet geüpdate jasje, bedoeld als dagelijks draagbare kleding, bijvoorbeeld de Superstar schoenen en tracksuites. Celebrities zoals Pharell Williams, Katy perry, Snoop Dogg en Kanye West hebben in samenwerking met Adidas Originals kleding en/of schoenen uitgebracht. 

De drie schuin aflopende verticale strepen (geïntroduceerd in 1996) vormen het logo van de Adidas Performance lijn. Deze lijn draagt alle (moderne) sport artikelen. Al zo'n tien jaar is er daarbinnen een samenwerking met ontwerpster Stella McCartney, haar sportkleding wordt uitgegeven onder Stellasport. Ook is er Adidas NEO, deze lijn brengt een alledaagse sportieve look voor de jeugd/tieners. Naast deze drie lijnen heeft het bedrijf in samenwerking met Japanse designer Yohji Yamamoto het merk Y-3. Hierbij staat de Y voor Yohji, de drie voor de kenmerkende drie strepen. Naast al deze lijnen zijn ook andere bekende merken zoals bijvoorbeeld Reebok onderdeel van de Adidas Group. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Adidas
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Adidas? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Adidas op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Adidas vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Adidas of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Adidas nu achter.