ErvaringenSite

  Ervaringen Afwerkingshop

  Ben jij aan het klussen en nog op zoek naar isolatie- en afwerkmaterialen? Dan ben je bij Afwerkingshop aan het juiste adres! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het online en offline aanbieden van isolatie- en afwerkmaterialen voor de natte- en droge afbouw. Ook voor wanden, plafonds, vloeren, binnendeuren en bouwgereedschap kun je bij Afwerkingshop terecht. Maar hoe weet je nou of Afwerkingshop de online shop is waar je naar op zoek bent? Wat is de kwaliteit van de producten van Afwerkingshop en hoe gaat de klantenservice om met jouw vragen? De beste manier om antwoord te krijgen op deze vragen is door de reviews en beoordelingen over Afwerkingshop op ErvaringenSite door te nemen. Wij hebben deze reviews en beoordelingen voor jou verzameld, zodat je gemakkelijker kunt beslissen of jij jouw producten op deze webshop wilt bestellen of toch nog ever verder wilt kijken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Afwerkingshop

  In de jaren '50 is de familie Jans uit België begonnen met een eigen bouwmaterialenhandel. In de jaren daarna steeg het aantal filialen en werd de focus gelegd op natte en droge afbouw.In 2006 werd het bedrijf overgenomen door de Franse multinational Saint-Gobain en in 2011 fuseerde het bedrijf met Materiaux. Toen werd de naam veranderd in SFIC. SFIC is de partner van Afwerkingshop en Afwerkingshop is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste leverancier van bouwmaterialen ter wereld.

  Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 65 jaar ervaring in de sector en bestaat het uit zowel een online als offline shops in België. Tevens is Afwerkingshop.be een platform waarop je als doe-het-zelver antwoord krijgt op vragen omtrent elke specifieke klus. De missie van het bedrijf luidt dan ook: "jou als klant de beste service bieden op het gebied van isolatie en afwerking voor renovatie- en nieuwbouwklussen".

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  De producten en diensten van Afwerkingshop

  Het assortiment van Afwerkingshop is op de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: droge afbouw, natte afbouw, isolatie, toepassingen, binnendeuren en bouwspecialiteiten. Tot de categorieën droge- en natte afbouw behoren producten als gipsplaten, bouwplaten, wandprofielen, sierlijsten, vloerplaten, voegproducten, vulmiddelen, lijmen, gipspleisters, primers, dagkanten, cementeringen en stucplaten. Tevens vind je bij Afwerkingshop producten voor de dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie. In de categorie toepassingen kom je producten tegen voor je wanden, plafonds en vloeren.

  Bovendien kun je bij Afwerkingshop binnendeuren van Door-Tech samenstellen en bestellen en ook voor bouwgereedschappen ben je bij Afwerkingshop aan het juiste adres.

  Voor klusadvies kun je de blogpagina van Afwerkingshop bezoeken of contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar +32 (0)479 79 70 70, een e-mail te sturen naar info@afwerkingshop.be of een bericht te sturen op Facebook Messenger. Vergeet ook niet om je in te schrijven voor de online nieuwsbrief van het bedrijf.

  Afwerkingshop levertermijn

  De levertermijn voor België en Nederland bedraagt 4 werkdagen en de levertijd voor de provincie Luxemburg in België bedraagt 5 werkdagen (tenzij anders vermeld). Nadat je een bestelling hebt geplaatst op de webshop van Afwerkingshop zul je een track & trace-code ontvangen, zodat je je bestelling kunt volgen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Afwerkingshop

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van Afwerkingshop? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met deze webshop met ons wilt delen. Wat vind jij van de producten van Afwerkingshop? Wat is de kwaliteit van de producten en wat vind jij van de prijs-kwaliteitverhouding? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite en help hiermee andere doe-het-zelvers!

  Afwerkingshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Afwerkingshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Afwerkingshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Afwerkingshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Afwerkingshop actief?

  Afwerkingshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Afwerkingshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.