Bouwbestel

Alle reviews

Bouwbestel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Bouwbestel

Een beetje handig zijn komt vaak van pas, vooral als je iets aan je huis moet doen. Moet je soms eens een kleine herstelling doen, een extra kamertje bouwen, extra isolatie op je zolder installeren, of een inbouwkast maken? Dan heb je ongetwijfeld al bouwmateriaal moeten aankopen. Bij Bouwbestel kun je dit online doen, via hun webshop. Twijfel je of bouwmateriaal online kopen wel een goede zet is? Dan kun je best eerst op ErvaringenSite lezen wat andere mensen te zeggen hebben over Bouwbestel. Als klanten van dit bedrijf je honderduit vertellen dat de producten van goede kwaliteit zijn en de levering vlekkeloos verloopt, dan weet je dat toch al. Maar als klanten veel te klagen hebben, weet je ook al heel wat. Lees dus zeker goed alle reviews door!

Over Bouwbestel
Bouwbestel is een online bouwmarkt en een groothandel in allerlei bouwmaterialen. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en vormt onderdeel van Uniebouw Webshops B.V. uit Berlicum (N.B.). Naast de Nederlandse winkel is er ook een Belgische tak. Je kunt Bouwbestel bereiken per telefoon, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Je kunt ook een mail sturen of een terugbelverzoek achterlaten. Bouwbestel is actief op sociale media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest.

Producten en diensten van Bouwbestel
Bouwbestel is een online webshop waar je allerlei bouwmaterialen kan kopen. Het is een online bouwmarkt, en hier kun je artikelen aankopen uit categorieën zoals, onder andere: Hout (plinten, tuinhout, steigerplanken, meranti, raamhout, schuurpapier, ...), Bouwmaterialen (dakpannen, cement, dorpels, leidingwerk, ...), Ytong, Sanitair (bad, radiatoren, toilet, spiegels, ...), Isolatie (Rockwool, ondervloer isolatie, radiatorfolie, ...) , Dakpannen, Wonen (kachels, weegschaal, kledingrek, ...), Vloer, Ijzerwaren (schroeven, ankerstrips, spijkers, balkdragers, stormankers, ...), Ladders, enzovoort.

Als je een product zoekt dat niet op de website van Bouwbestel staat, kun je hen contacteren om te kijken of er wat geregeld kan worden. Vanaf je boven een bepaald bedrag gaat met je bestelling, is de levering gratis. Voor alle bestellingen onder dat bedrag geldt een verzendbijdrage. Voor de waddeneilanden is dat altijd het geval. Als het product dat je wil bestellen op voorraad is, zal het binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd worden. Je kunt voor je bestelling bij Bouwbestel betalen met iDEAL, PayPal, Eurocard-Mastercard, Visa, American Express en overschrijving per bank of bouwdepot. Achteraf betalen binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling is ook mogelijk met AfterPay. Je hebt bij je bestelling van Bouwbestel 14 dagen herroepingsrecht, waarbinnen je het product kan retourneren.

Klachten, complimenten en tips voor Bouwbestel
Indien je al eens wat artikelen op de site van Bouwbestel hebt gekocht, dan willen we daar graag over horen. Was je tevreden van de klantendienst, de levertijd, de kwaliteit van het product? Laat dat dan zeker horen, schrijf een review op onze site en vertel andere mensen over jouw ervaringen met Bouwbestel. Zo help je hen immers verder om een goede indruk van het bedrijf te krijgen. Maar natuurlijk als je daarentegen een klacht hebt, kun je dat zeker ook laten weten!  Wat je mening ook is, informeer andere mensen erover.