ErvaringenSite

  Ervaringen Bouwbestel

  Een beetje handig zijn komt vaak van pas, vooral als je iets aan je huis moet doen. Moet je soms eens een kleine herstelling doen, een extra kamertje bouwen, extra isolatie op je zolder installeren, of een inbouwkast maken? Dan heb je ongetwijfeld al bouwmateriaal moeten aankopen. Bij Bouwbestel kun je dit online doen, via hun webshop. Twijfel je of bouwmateriaal online kopen wel een goede zet is? Dan kun je best eerst op ErvaringenSite lezen wat andere mensen te zeggen hebben over Bouwbestel. Als klanten van dit bedrijf je honderduit vertellen dat de producten van goede kwaliteit zijn en de levering vlekkeloos verloopt, dan weet je dat toch al. Maar als klanten veel te klagen hebben, weet je ook al heel wat. Lees dus zeker goed alle reviews door!

  Over Bouwbestel
  Bouwbestel is een online bouwmarkt en een groothandel in allerlei bouwmaterialen. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en vormt onderdeel van Uniebouw Webshops B.V. uit Berlicum (N.B.). Naast de Nederlandse winkel is er ook een Belgische tak. Je kunt Bouwbestel bereiken per telefoon, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Je kunt ook een mail sturen of een terugbelverzoek achterlaten. Bouwbestel is actief op sociale media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest.

  Producten en diensten van Bouwbestel
  Bouwbestel is een online webshop waar je allerlei bouwmaterialen kan kopen. Het is een online bouwmarkt, en hier kun je artikelen aankopen uit categorieën zoals, onder andere: Hout (plinten, tuinhout, steigerplanken, meranti, raamhout, schuurpapier, ...), Bouwmaterialen (dakpannen, cement, dorpels, leidingwerk, ...), Ytong, Sanitair (bad, radiatoren, toilet, spiegels, ...), Isolatie (Rockwool, ondervloer isolatie, radiatorfolie, ...) , Dakpannen, Wonen (kachels, weegschaal, kledingrek, ...), Vloer, Ijzerwaren (schroeven, ankerstrips, spijkers, balkdragers, stormankers, ...), Ladders, enzovoort.

  Als je een product zoekt dat niet op de website van Bouwbestel staat, kun je hen contacteren om te kijken of er wat geregeld kan worden. Vanaf je boven een bepaald bedrag gaat met je bestelling, is de levering gratis. Voor alle bestellingen onder dat bedrag geldt een verzendbijdrage. Voor de waddeneilanden is dat altijd het geval. Als het product dat je wil bestellen op voorraad is, zal het binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd worden. Je kunt voor je bestelling bij Bouwbestel betalen met iDEAL, PayPal, Eurocard-Mastercard, Visa, American Express en overschrijving per bank of bouwdepot. Achteraf betalen binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling is ook mogelijk met AfterPay. Je hebt bij je bestelling van Bouwbestel 14 dagen herroepingsrecht, waarbinnen je het product kan retourneren.

  Klachten, complimenten en tips voor Bouwbestel
  Indien je al eens wat artikelen op de site van Bouwbestel hebt gekocht, dan willen we daar graag over horen. Was je tevreden van de klantendienst, de levertijd, de kwaliteit van het product? Laat dat dan zeker horen, schrijf een review op onze site en vertel andere mensen over jouw ervaringen met Bouwbestel. Zo help je hen immers verder om een goede indruk van het bedrijf te krijgen. Maar natuurlijk als je daarentegen een klacht hebt, kun je dat zeker ook laten weten! Wat je mening ook is, informeer andere mensen erover.

  the ultimate guide to shopping (thrifting, online, etc)

  Bouwbestel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bouwbestel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bouwbestel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bouwbestel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bouwbestel actief?

  Bouwbestel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bouwbestel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.