ErvaringenSite

  Ervaringen Bamboo Basics

  Bamboo Basics is een duurzaam ondergoed merk. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor bamboe. De stof heeft bijvoorbeeld een ademende werking en neemt tot wel zeven keer meer vocht op dan katoen. Dit voorkomt nare geurtjes en zorgt voor een fris gevoel wat de hele dag aanhoudt. Bamboe is ook een duurzame stof. Het gebruik van bamboe textiel is namelijk waterbesparend, bamboe heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. In vergelijking met traditionele textielsoorten is de productie van bamboe textiel wel tachtig procent minder belastend voor het milieu. Op deze pagina kunt u de ervaringen van anderen lezen met Bamboe Basics. Ook kunt u uw eigen ervaring achter laten door middel van een review of op soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Bamboo Basics

  Bamboo Basics maakt dus ondergoed van bamboe textiel. Dit soort textiel is gemaakt van cellulosevezels afkomstig van de bamboeplant. Vaak worden deze celullosevezels chemisch behandeld in het zogenoemde viscoseproces waardoor er kunstzijde (rayon) ontstaat. Er zijn een aantal voordelen van bamboe ten opzichte van katoen. Zo zijn er bijvoorbeeld voor bamboe minder pesticiden nodig en groeit de plant erg snel. Bamboe groeit op alle soorten ondergrond en groeit na het wegkappen ook zelf weer aan. De soort die voor textiel gebruikt wordt is moso-bamboe (phyllostachys edulis) wat vaak geteeld wordt in China.

  How To Start Online Shop Business in Bangladesh A To Z Full Guide for Beginner 2019

  Producten en Diensten van Bamboo Basics

  Bamboo Basics is dus een duurzaam ondergoed merk, maar wat houdt dat nou precies in? Bamboo Basics heeft een dames collectie en een heren collectie. In de dames collectie hebben ze verschillende categorieën, uiteraard wel allemaal gemaakt van bamboe textiel. Als vrouw kunt u bij Bamboo Basics terecht voor ondergoed (seamless en normaal), t-shirts, tops, BH's, Singlets, mondkapjes en sokken. Het ondergoed van de dames varieert niet alleen tussen seamless en normaal maar varieert ook van strings tot boxershorts zodat er voor iedereen wat wils is. De maten voor de dames gaan van S tot XL.

  Ook in de heren collectie zijn er verschillende categorieën waar uiteraard ook alles van bamboe textiel gemaakt is. Als man kunt u terecht bij Bamboo Basics voor ondergoed, boxershorts, t-shirts, singlets, mondkapjes en sokken. Ook de maten van de heren gaan van S tot XL. Voor dames en heren geldt dat het ook met een gevoelige huid goed te dragen is. Bamboe textiel is namelijk anti-allergeen. Dit komt omdat er geen weerhaakjes in de garen zitten die de huid zouden kunnen gaan irriteren. Het resultaat hiervan is een zachte stof.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Bamboo Basics

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Bamboo Basics op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bamboo Basics vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Bamboo Basics of laat uw eigen review over Bamboo Basics achter.

  Bamboo Basics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bamboo Basics

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bamboo Basics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bamboo Basics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bamboo Basics actief?

  Bamboo Basics is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bamboo Basics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.