ErvaringenSite

  Ervaringen Bouwsales.nl

  Het beschikken over goede basisgereedschap vergemakkelijkt elk kluswerk voor zowel de doe-het-zelver als professionele vakman in de bouw. Voor elke klus, van klein tot groot op het gebied van bouw, reparatie, herstel, sloop of afwerking. Bouwmaterialen zijn de belangrijkste elementen aan werkmateriaal wil men een hoogstaand resultaat bereiken. In goed gesorteerde bouwmaterialenzaken kan men meestal terecht voor een compleet assortiment aan bouwmaterialen, van constructie materialen, cement en mortels tot tegels, stuc materialen, isolatiematerialen en dakbedekking. Bent u op zoek naar bouwmaterialenzaken waar men kwalitatief goede bouwmateriaal kan vinden en ook nog gerichte advies? Lees maar hier op de pagina van ErvaringenSite. De Website waar mensen hun ervaringen met bouwbedrijven delen, dus ook hun ervaringen met Bouwsales.nl! Doorloop de reviews en laat ook uw eigen reactie over Bouwsales.nl achter op onze website.

  Over Bouwsales.nl
  Bouwsales.nl is een online bouwmarkt voor consumenten die op zoek zijn naar onder meer hang- en sluitwerk, handgereedschap, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen. De klant kan bestellen via de onlinewinkel, maar ookde fysieke winkel in Witte Paal 32, 1742 NL Schagen binnen stappen. Een assortiment met ruim 35.000 artikelen voor de bouwwereld. Naast het aanbieden van bouwmaterialen wordt ook advies op hun informatie pagina De Kluswijzer verstrekt. Informatie als onder meer de Multi Toolwegwijzer, welk basisgereedschap in een gereedschapskist niet ontbreken en advies over het maken van de keuze in de aankoop van een schuifdeur.

  Producten en diensten van Bouwsales.nl
  Bij Bouwsales kunnen consumenten terecht voor ankerwerk,waaronder bevestigingsmaterialen, bouwbeslag, bouwmaterialen, chemische producten,

  deuren en schuifdeuren, draadmaterialen, elektra, handgereedschap, hang- en sluitwerk, huishoudelijk en kantoor, ijzerwaren, installatietechniek en logistiek. De afdeling bouwbeslag is onder andere open voor ramen, deuren en badkamers. Net als voor deurnaalden waaronder deurnaald toebehoren, deurnaalden algemeen, deurnaalden brandwerend. Bij de garderobesystemen staan geëtaleerd artikelen, zoals kledinghangers, garderobebuis haken, garderobebuis steunen en garderobeprofielen. Bij onderdeel Meubelbeslag voor magneetsnappers, meubelbeslag, meubelgrepen, meubelknoppen. Raambeslag voor items als bovenraambeslag, raambeslag toebehoren, raamknippen, raamkrukken, raamlichters, raampennen, raamsloten opleg, raamsluitingen, raamuitzetters en valijzers. Sponningprofielen, machines en apparaten: accu machines, elektrisch gereedschap, machine toebehoren, meet- en detectie machines, Pneumatisch gereedschap, tuinmachines. Verder beschermingsmiddelen, PBM, Profielen, Timmerfabriek artikelen, Verspanend, gereedschap, Ventilatietechniek & Sun Control.

  Complimenten, klachten en tips voor Bouwsales.nl

  Voor klachten kan men zich wenden tot de klantenservice: klantenservice@bouwsales.nl of 0224-273361. Zodra de bestelling het Bouwsales magazijn heeft verlaten ontvangt de klant een e-mail met daarin ook het Track & Trace nummer. Hun assortiment bevat ruim 35.000 artikelen, welke binnen 24 uur kunnen worden geleverd in Nederland. Op Bouwsales.nl worden orders afgerekend via Mollie, waarbij de klant de keuze krijgt om te betalen via iDeal, Paypal en Bankcontact. Herroepingsrecht is van kracht en terug sturen van het bestelde product mag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelde artikel. De bezorging geschiedt door Post NL.

  Bouwsales.nl zegt een uitstekende klantenservice te bieden. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Hoe vindt u het assortiment van Bouwsales.nl? Hebt u alles wat bouwmaterialen betreft kunnen betrekken bij hen? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website.

  Nog niet bekend met Bouwsales.nl? U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze website, ErvaringenSite, over Bouwsales.nl en de diensten die zijn leveren als ook haar producten.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Bouwsales.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bouwsales.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bouwsales.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bouwsales.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bouwsales.nl actief?

  Bouwsales.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bouwsales.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.