ErvaringenSite

  Ervaringen Gereedschapcentrum

  Wil je hand-, meet-, tuin- of ander gereedschap kopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Gereedschapcentrum, want wie weet sluiten de producten en diensten van deze onderneming aan bij jouw wensen en behoeften. Natuurlijk is het best mogelijk dat je sinds kort of al enkele jaren klant bent bij Gereedschapcentrum en op zoek bent naar een platform om een korte review over dit bedrijf te schrijven. Op deze pagina kun je een eerlijk verslag van jouw persoonlijke ervaring delen. Deze informatie kan namelijk ontzettend waardevol zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een pijpsnijder, kneedbaar hout, een verticuteermachine of een ander artikel bij Gereedschapcentrum aan te kopen.

  Over Gereedschapcentrum

  Gereedschapcentrum is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Tilburg en is gespecialiseerd in de verkoop van professioneel gereedschap. Deze in 2007 opgerichte onderneming zou niet over een duur pand beschikken en slechts lage winstmarges hanteren, waardoor ze de prijzen laag zouden kunnen houden. Verder draagt Gereedschapcentrum een correcte en eerlijke manier van zakendoen hoog in het vaandel, zoals het voorzien van een perfecte garantie en een snelle en goede afhandeling van bestellingen. Doorheen de jaren is Gereedschapcentrum uitgegroeid van een klein bedrijf dat zaken deed op Marktplaats, naar een internationaal actieve onderneming dat zijn aanbod in heel Europa verder wil uitbreiden. Hiervoor heeft Gereedschapcentrum een investeerder gevonden, Foreman Capital.

  My Favourite Online Shop in the World - NEW UNBOXING

  Producten en diensten van Gereedschapcentrum

  Op de website van Gereedschapcentrum kun je kiezen uit een groot aantal categorieën, zoals handgereedschap, accessoires, transport & opslag en bevestigingsmateriaal. Elk van deze categorieën is vervolgens nog eens opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald artikel kunt zoeken. Een andere mogelijkheid is een trefwoord ingeven in het zoekvenster bovenaan of op een van de verkrijgbare merken zoeken, waaronder Bosch, Metabo en Hikoki. Verder zijn er ook pagina's met een overzicht van bijvoorbeeld nieuwe en best verkochte items. Gereedschapcentrum heeft ook verschillende dagaanbiedingen, waarbij je door middel van een aftelklokje kunt zien hoelang deze nog beschikbaar zijn. Volgens de informatie op de website profiteer je bij deze onderneming van gratis verzending vanaf € 50 en een levering dezelfde dag als je voor 12.00 uur bestelt. Als je vragen of opmerkingen hebt voor het team van Gereedschapcentrum, kun je de pagina met veelgestelde vragen raadplegen of contact opnemen met de klantenservice. Dit is mogelijk per telefoon, chat, e-mail, Whatsapp of Facebook.

  Complimenten, klachten en tips voor Gereedschapcentrum

  Heb je ooit al een of meerdere artikelen bij Gereedschapcentrum gekocht? Indien ja, zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een informatieve review te schrijven. Omdat we hier hoe dan ook alle reviews publiceren, maakt het niet uit of jouw persoonlijke ervaring negatief of positief was. Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten wat de kwaliteit van de verkrijgbare artikelen is. Kloppen de beschrijvingen op de website met de geleverde producten? Worden bestellingen inderdaad dezelfde dag nog geleverd als je voor de middag bestelt? En hoe zit het met de dienstverlening van de klantenservice? Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jouw verslag! Surf zeker ook eens naar deze pagina als je graag wilt weten wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Gereedschapcentrum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gereedschapcentrum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gereedschapcentrum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gereedschapcentrum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gereedschapcentrum actief?

  Gereedschapcentrum is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gereedschapcentrum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.