VONROC

Alle reviews

VONROC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten

AVS4You

1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten

De Roze Doos

1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Renowizz

1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

VONROC

Goede gereedschap waar men lang profijt van kan hebben is een must en een lust. Gewoon de schuur binnen stappen, uw vertrouwde gereedschap pakken en de job klaren!

Op zoek naar een goed gereedschap voor het klaren van een klus? Kijk hier bij ErvaringenSite uit naar beoordelingen van gereedschapswinkels. De site die de informatie verstrekt over tal van gereedschappen leveranciers. Ook vindt u de informatie over de dienstverlening en de producten van VONROC. Doorloop de reviews en lees meer over VONROC.

Over VONROC
VONROC is 2017 gestart als online gereedschapsbedrijf in de overtuiging dat het kopen van elektrisch gereedschap beter, en een stuk goedkoper kan. Het is een 100% online, elektrisch gereedschapsbedrijf met een team van engineers dat elektrisch gereedschap en aanverwante producten ontwikkelt. VONROC levert producten voor de doe-het-zelver en voor de tuinliefhebber door hun Direct to Consumer (D2C) model via de kortste weg. Zij zijn actief in 10 landen in Europa, waarbij met 9 nationaliteiten vanuit hun kantoren in Zwolle en Shanghai wordt gewerkt. VONROC staat voor ROC-SOLID powertools en gaat efficiënt om met zaken op het gebied van duurzaamheid dan de traditionele powertool merken. Zij zijn bovendien de oprichter van De ROC YOUR PLANET FOUNDATION, een stichting die lokale projecten en organisaties steunt, met de focus op het creëren van een betere milieu en dus een betere toekomst. Zij ondersteunen wereldwijd lokale projecten die streven naar een betere planeet voor de vele mensen die er wonen.  

Producten en diensten van VONROC
Met de VPOWER 20V accu’s van VONROC is het mogelijk om verschillende soorten gereedschappen te gebruiken met slechts één universele accu. Verder verkopen zij gereedschap, zoals autogereedschap en boormachines. Accessoires, Accu’s, tuingereedschap. Hun slogan is “Build Your Future” is niet alleen terug te vinden in hun producten, maar meer nog in het productieproces, de verpakking, omgang met retouren en garanties. Continu het gehele productie proces analyserend, wordt geprobeerd alle onnodige milieubelastende materialen en activiteiten weg te laten. 100% ongebleekte bruine kartonnen dozen worden gebruikt voor de VONROC toolbags. Geprobeerd wordt transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken en zo CO2-uitstoot te beperken.

Complimenten, klachten en tips voor VONROC
Bij VONROC vindt gratis verzending plaats vanaf € 30,- in heel Nederland en België. Als u op werkdagen besteld, vóór 21.00 uur, wordt het dezelfde dag verzonden. Betalen geschiedt met onder andere iDEAL, overboeking en PayPal. Als u vragen heeft over garantie en klachten kan dat alles via service@vonroc.com of +31(0)38-4220040. Het volledige bestel- en betaal proces verloopt via een versleutelde verbinding om te zorgen voor de hoogst mogelijke veiligheid. Voor betalingen wordt samengewerkt met Adyen, die de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard hanteert. De machines zijn van duidelijke beschrijvingen, specificaties en foto’s voorzien. Dit om het aantal retour gestuurde machines zo minimaal mogelijk te houden. In de meeste garantiegevallen wordt direct een nieuw product gestuurd zonder het oude product retour te vragen.

Bent u tevreden met uw gereedschap gekocht bij VONROC? Is het werkelijk topkwaliteit Elektrisch Gereedschap voor een eerlijke prijs? Hoe was de dienstverlening naar u als klant toe? Zijn de machines van duidelijke beschrijvingen, specificaties en foto’s voorzien? Zijn zij werkelijk milieuvriendelijk gericht? Laat het ons weten op onze website, ErvaringenSite.

U mag verder ook de overige reviews lezen op onze website over VONROC als u meer wenst te weten over VONROC?