Westfalia

Alle reviews

Westfalia

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
p dg
Ik heb een bestelling geplaatst die 3-5 dagen na bestelling geleverd zou worden. Echter na meer dan 10 dagen ziet het r niet naar uit dat deze soedig geleverd gaat worden. Er was ook nergens vermel...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  elektrische rolzeef

  Ik heb een bestelling geplaatst die 3-5 dagen na bestelling geleverd zou worden. Echter na meer dan 10 dagen ziet het r niet naar uit dat deze soedig geleverd gaat worden. Er was ook nergens vermeld bij dit product dat de levering langer zou duren. Ik wens dan ook af te zien van de aankoop omdat ik mijn werk toch nog op tijd gedaan wil krijgen en dat op deze manier niet gaat lukken. zal een andere oplossing zoeken. Als het werk gedaan is kan ik ook niets meer doen met de rolzeef.


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Westfalia

Ben je op zoek naar een gereedschapsleverancier? Ga je iets opknappen in huis maar ontbreekt het gereedschap? Bij Westfalia zijn veel artikelen te koop. Lees wat andere mensen van Westfalia vinden zodat je kunt besluiten om wel of niet met het bedrijf in zee te gaan.

Wat is Westfalia?

Westfalia is een gereedschapsleverancier. Je kunt bij Westfalia artikelen kopen in de categoriesoorten gereedschap, landbouw & dier, verlichting & elektronica, auto, tuin, huishouden & koken, kleding, gezondheid, rondom het huis, wonen & lifestyle.

Geschiedenis

Westfalia is lange tijd geleden opgericht. Op het moment van schrijven wel meer dan 80 jaar terug. Het bedrijf is destijds opgericht door de familie Aschermann. Het bedrijf is opgestart in Schwerte, een  plaats gelegen in Duitsland. Het bedrijf stelt altijd voor kwaliteit en een betaalbare prijs te gaan. In eerste instantie startte Westfalia met verkopen van landbouwproducten. Later werd een postorder dienst opgericht. Het gevolg hiervan kwam jaren later, toen de eerste catalogus werd gepubliceerd. Omdat consumenten veel vraag hadden naar de producten besloot Westafalia in de jaren negentig haar assortiment uit te breiden. Op dat moment kende het assortiment 984 hoogwaardige gereedschappen die gericht waren op bijna iedere klus. Dit bedrijf is pionier op het gebied van Customer Value. Dit kun je zien als een concept dat het mogelijk maakt kwaliteitsproducten betaalbaar te maken. Voordeel is dat iedereen die producten dan kan aanschaffen. Er was na de oorlogsjaren veel vraag naar kwalitatief goed gereedschap. Daarna kwam er ook vraag naar andere producten, waarop door het bedrijf werd besloten het assortiment verder uit te breiden. Op dit moment stelt het bedrijf honderdduizenden pakketjes te versturen. Dit gebeurt vanuit het magazijn in Duitsland.

Bestellen, leveren en verzenden

Het bedrijf werkt samen met vervoerders GLS en DPD. Zij moeten zorgen dat de artikelen die zijn besteld op tijd worden geleverd bij de consument. Als je een bestelling hebt gedaan zul je een track&trace code ontvangen. Deze speciale track&trace code ontvang je op het moment dat de bestelling het magazijn in Duitsland heeft verlaten. Mocht je op het moment dat de bestelling wordt aangeboden niet thuis zijn, dan worden de artikelen op een later moment aangeboden en/of bij de buren afgeleverd. Als ze later worden aangeboden dan gaan de artikelen eerst terug naar het depot. Als de artikelen terug gaan krijg je een 'niet thuis code' van de vervoerder. Daarmee kun je opnieuw een afleverafspraak inplannen via de GLS pakketshop. Artikelen worden binnen drie en vijf dagen bij je afgeleverd. De verzendkosten zijn gratis als je een bestelling boven de € 75,- doet. Mocht je bestelling onder dit bedrag uitkomen zijn de extra kosten € 5,95.

Retour sturen en garantie  

Als je niet tevreden bent met je bestelling of als er iets mis mee is kun je de artikelen retour sturen. Je dient binnen 30 dagen een e-mail te sturen naar info@westfalia.eu. De gehele procedure lees je op de website van Westfalia. Voor alle artikelen geldt de wettelijke garantie.

Wat zijn de klantervaringen bij Westfalia?

Ben jij al klant bij Westafalia? Dat komt goed uit. We zouden het geweldig vinden als jij je mening over Westfalia wil achterlaten via ErvaringenSite. Heb jij veel artikelen bij Westfalia gekocht? Gebruik je deze nog steeds naar tevredenheid? Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Was je tevreden met de prijs die je moest betalen? Zijn de bestelde artikelen op tijd bij je afgeleverd? Heb je op andere manieren zaken gedaan met Westfalia? Deel je visie met de bezoekers van ErvaringenSite. Door jouw input maken andere mensen een goede beslissing.

Mede door jouw visie gaan ze bij Westfalia de producten kopen die zij nodig hebben op het gebied van onder andere gereedschap, auto en tuin. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via ErvaringenSite.