White Cloudz

Alle reviews

White Cloudz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

White Cloudz

Wakker liggen gedurende de nacht, is een onmenselijke en nare ervaring. Daarom is het raadzaam meer aandacht te besteden en te investeren in de keus voor een heerlijk comfortabele bed en goede ondersteunende hoofdkussens. U hebt dan gegarandeerd goede onverstoorde nachtrust en bent verzekerd van fris en uitgerust begin van de dag. Bent u op zoek naar een webwinkel voor goede kwaliteit bed en hoofdkussens? Liefst een specialist op het gebied van een gezonde nachtrust? Lees dan hier op de pagina van ErvaringenSite over woonwinkels, die zich bezighouden met uw nachtrust. De plaats waar mensen hun ervaringen delen in de reviews. Ook de ervaringen met White Cloudz! Laat deze gelegenheid u niet voorbijgaan, maar laat u informeren over de producten en dienstverlening. Uiteraard kijken wij ook uit naar uw ervaring op onze site!

Over White Cloudz
White Cloudz is de slaapwinkel gespecialiseerd in premium producten om de klant de best mogelijke nachtrust te bieden tegen een redelijke prijs. Met 40 jaar ervaring maken zij premium kwaliteit donzen dekbedden en hoofdkussens in hun eigen atelier in Nederland. White Cloudz zegt te garanderen een dekbed, hoofdkussen of matras gemaakt van de beste en mooiste dons soorten en stoffen. Aan de productie van hun dekbedden komt geen dierenleed te pas. Alle dons en veertjes welke zij verwerken zijn RDS-gecertificeerd.

Producten en diensten van White Cloudz
White Cloudz is de webwinkel voor dekbedden, hoofdkussens, zomerdekens, en bedlinnen. Bij dekbedden heeft de klant de keuze uit donzen dekbedden, dekbed ganzendons, dekbed eenden dons, donzen 4 seizoenen dekbed, donzen winterdekbed en donzen zomerdekbed. Het Cloudz-hoofdkussen komt in de formaten genaamd Cloudz, Cloudz Royal, Cloudz 90 en Cloudz 3-kamer dons. De Cloudz Royal is een hoofdkussen gemaakt van traag schuim met de zachte luxe van ganzendons. De Cloudz 90 is een donzen hoofdkussen met een hoog knuffelgehalte. Dit hoofdkussen bestaat voor 90 procent uit ganzendons en voor 10 procent uit ganzenveertjes, wat moet leiden tot goede ligcomfort. De donzen dekbedden zijn verkrijgbaar in de 3 modellen Eénden dons dekbed gemaakt met 90% Europees eenden dons, Ganzendons-dekbed gevuld met 90% Europees ganzendons en Aspen welke is gevuld met 100% Siberisch ganzendons.

Complimenten, klachten en tips voor White Cloudz
Bestellingen vóór 14:00 uur worden dezelfde werkdag gemaakt en gratis geleverd. De klant mag voor de duur van 30 dagen het product uitproberen en krijgt 5 jaren wettelijke en fabrieksgarantie op het gekochte product. Elke klant mag gebruik maken van het Herroepingsrecht en mag binnen de termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst herroepen. De klantenservice is te bereiken op 038-2340235 of via e-mail naar info@whitecloudz.com. Ook voor klachten. Ontevredenheid over de afhandeling van de klacht mag worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Bovendien kan de klacht worden voorgelegd aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

White Cloudz, de slaapwinkel voor uw heerlijkste dekbed en hoofdkussen! Heeft u die ervaring met de producten White Cloudz? Hebt u als klant op een uitstekende klantenservice mogen ervaren? Hoe vindt u het assortiment van White Cloudz? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons uw dons ervaring weten op onze website. Nog niet bekend met de donzen producten van White Cloudz en haar dienstverlening? Hier op ErvaringenSite staan al de ervaringen van vorige klanten. Lees ook de reviews op onze site!