ErvaringenSite

  Ervaringen Albeka

  Wil je graag weten waar je kantoormeubilair kunt kopen? Wie weet is het aanbod van Albeka iets voor jou. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al lang of sinds kort klant bent bij deze winkel. In dat geval zouden we het oprecht appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review voor onze bezoekers te schrijven. Dankzij jouw informatie kun je hen laten weten of de producten en diensten van Albeka aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien maak het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden hoe dan ook alle reviews gepubliceerd. Zo kunnen onze bezoekers in de best mogelijke omstandigheden een beslissing maken om al dan niet een aankoop te doen bij Albeka.

  Over Albeka

  Albeka is een Nederlandse onderneming waar je kantoormeubilair kunt kopen. Dit bedrijf heeft meer dan 14 jaar ervaring in kantoor- en bedrijfsinrichting en zegt als specialist met je mee te denken, ongeacht of het gaat om één meubelstuk of een volledige inrichting. Bij Albeka kun je online winkelen of naar een van de fysieke showrooms gaan in Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuwegein of Zoetermeer. Als je liever alles overlaat aan iemand met de nodige kennis en ervaring, kun je bij Albeka ook kiezen voor interieuradvies waarbij de in-house styliste 2 en 3D-tekeningen maakt om samen met jou de gewenste inrichting samen te stellen.

  How To Run An Online Shop With Odoo

  Producten en diensten van Albeka

  Als je min of meer weet waarnaar je op zoek bent, kun je op de website van Albeka een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Een andere optie is om een van de voorgestelde categorieën aan te klikken, zoals "gebruikt inrichten", "nieuw inrichten", "thuiswerken", "acties", "inkoop" en "gratis interieuradvies". Je kunt ook bekijken welke projecten Albeka al heeft verwezenlijkt, waar de drie fysieke showrooms zich exact bevinden en welke artikelen geschikt kunnen zijn om thuis te gebruiken. Volgens de informatie op deze website profiteer je bij Albeka van gratis levering in België en Nederland vanaf € 150 en 24 maanden garantie. Wil je graag meer informatie over een bepaald product of heb je een andere vraag voor het team van Albeka? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen of per chat, Whatsapp, telefonisch, Facebook of Twitter contact opnemen met de klantenservice van Albeka.

  Complimenten, klachten en tips voor Albeka

  Heb je in het verleden al een kast, vergadertafel, scheidingswand of een ander artikel bij Albeka gekocht? Zou je in dat geval bereid willen zijn om een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven? De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten die Albeka verkoopt? Kun je rekenen op degelijk, professioneel advies? Worden bestellingen vanaf € 150 inderdaad gratis verzonden? En moest het nodig zijn, kun je dan zonder problemen een beroep doen op de inbegrepen garantie? Hoe dan ook kijken wij reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. Wil je graag weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!

  Albeka
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Albeka

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Albeka een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Albeka. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Albeka actief?

  Albeka is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Albeka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.