Albeka

Alle reviews

Albeka

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Albeka

Wil je graag weten waar je kantoormeubilair kunt kopen? Wie weet is het aanbod van Albeka iets voor jou. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al lang of sinds kort klant bent bij deze winkel. In dat geval zouden we het oprecht appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review voor onze bezoekers te schrijven. Dankzij jouw informatie kun je hen laten weten of de producten en diensten van Albeka aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien maak het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden hoe dan ook alle reviews gepubliceerd. Zo kunnen onze bezoekers in de best mogelijke omstandigheden een beslissing maken om al dan niet een aankoop te doen bij Albeka.

Over Albeka
Albeka is een Nederlandse onderneming waar je kantoormeubilair kunt kopen. Dit bedrijf heeft meer dan 14 jaar ervaring in kantoor- en bedrijfsinrichting en zegt als specialist met je mee te denken, ongeacht of het gaat om één meubelstuk of een volledige inrichting. Bij Albeka kun je online winkelen of naar een van de fysieke showrooms gaan in Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuwegein of Zoetermeer. Als je liever alles overlaat aan iemand met de nodige kennis en ervaring, kun je bij Albeka ook kiezen voor interieuradvies waarbij de in-house styliste 2 en 3D-tekeningen maakt om samen met jou de gewenste inrichting samen te stellen. 

Producten en diensten van Albeka
Als je min of meer weet waarnaar je op zoek bent, kun je op de website van Albeka een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Een andere optie is om een van de voorgestelde categorieën aan te klikken, zoals "gebruikt inrichten", "nieuw inrichten", "thuiswerken", "acties", "inkoop" en "gratis interieuradvies". Je kunt ook bekijken welke projecten Albeka al heeft verwezenlijkt, waar de drie fysieke showrooms zich exact bevinden en welke artikelen geschikt kunnen zijn om thuis te gebruiken. Volgens de informatie op deze website profiteer je bij Albeka van gratis levering in België en Nederland vanaf € 150 en 24 maanden garantie. Wil je graag meer informatie over een bepaald product of heb je een andere vraag voor het team van Albeka? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen of per chat, Whatsapp, telefonisch, Facebook of Twitter contact opnemen met de klantenservice van Albeka.

Complimenten, klachten en tips voor Albeka
Heb je in het verleden al een kast, vergadertafel, scheidingswand of een ander artikel bij Albeka gekocht? Zou je in dat geval bereid willen zijn om een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven? De door jou verstrekte informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten die Albeka verkoopt? Kun je rekenen op degelijk, professioneel advies? Worden bestellingen vanaf € 150 inderdaad gratis verzonden? En moest het nodig zijn, kun je dan zonder problemen een beroep doen op de inbegrepen garantie? Hoe dan ook kijken wij reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. Wil je graag weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!