ErvaringenSite

  Ervaringen Alensa

  Alensa

  Bent u benieuwd naar de producten en diensten van de online shop Alensa? Bij ErvaringenSite bent u op het juiste adres! Lees op onze website, niet alleen over de producten, service en aanbiedingen van Alensa, maar of zij werkelijk originele producten aan de man brengen, zoals er wordt geadverteerd. Het kan informatie over testen van lenzen zijn of welke merken zij in voorraad hebben. Ga dan snel verder, bekijk de voorwaarden hier en haal de nodige informatie.

  Lees de reviews van anderen over brillenzaken op deze site, maar laat anderen ook weten wat u weet en deel zo uw eigen ervaring, zodat zij kunnen nadenken over hun keuze!

  Over Alensa.nl

  Het netwerk van onlineAlensa shopsin contactlenzen werd reeds opgestart in 2007. Zij ging van start met winkels in Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk. Door de opeen na volgende jaren groeide Alensa steeds meer uit en nam toe over heel Europa. Zij verkopen enkel originele producten die zij rechtstreeks halen bij de fabrikant, zoals o.a. Pearle en Hans Anders.

  Ze zijn actief in verschillende Europese landen en beschikken over een groot klantenbestand. Doordat zij hun producten tegen lagere prijzen aankopen bij de fabrikant en geen investeringen en of kosten hoeven te maken in het offline winkel concept, kunnen zij hun producten goedkoper aan de man brengen.

  Producten en diensten van Alensa

  Alensa is een online shop en daar bent u terecht voor brillen, contactlenzen en vele oogzorg accessoires. Eén van de producten waar Alensa zo in gespecialiseerd is, is de Dag-, Maand-, Drie maandelijkse en Jaar contactlenzen van onder meer de merken als Acuvue, Air Optix, Biofinity, Purevision, Dailies. Het assortiment aan contactlenzen en brillen is ruim, maar ook voor speciale oogafwijking producten, zoals lenzen met cilinder om astigmatisme te corrigeren of multifocale of varicoceles lenzen voor presbyopie (ouderdomsver­ziendheid).

  Per maand verwerkt het 100 man tellend personeel bij Alensa ruim 100.000 bestellingen.

  Complimenten, klachten en tips voor Alensa

  Met een magazijnvoorraad van meer dan 500.000 doosjes zegt Alensa in staat te zijn ongeveer 97% van alle bestellingen onmiddellijk te verzenden. Bij Alensa krijgt men zijn geld terug. Alensa heeft een Geld-terug beleid. Zezegt veel zorg te besteden aan de kwaliteit van hun online diensten, teneinde in de behoeften van de klanten te voorzien, een snelle levering van kwaliteitsvolle originele producten tegen de laagste prijs op de markt en een individuele en vriendelijke klantenservice. Indien er dus enige vragen, problemen of klachten zijn, staat haar klantenservice paraat. Via een contactformulier kunt u contact maken met de klantenservice van Alensa.

  Heeft u informatie die u met ons en andere klanten zou willen delen? Hoe vindt u de klantenservice van Alensa? Vertel ons over uw ervaring met Alensa, haar artikelen en dienstverlening. Of u nou tevreden bent of misschien juist niet. Laat ons een review achter op onze website, zodat Evaringensite.be ook andere klanten wegwijs kan maken.

  U mag zelf ook op onze ErvaringenSite reviews van andere klanten lezen, die reeds ervaring hadden met Alensa, haar klantenservice en haar producten zoals de contactlenzen, brillen en accessoires.

  Onlineshop Erstellen mit WordPress 2020 - WooCommerce Tutorial

  Alensa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alensa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alensa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Alensa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alensa actief?

  Alensa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alensa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.