ErvaringenSite

  Ervaringen Antipodes

  Schoonheidsproducten zijn producten die het meest subjectief beoordeeld worden omdat ze voor iedereen die ze gebruikt een ander resultaat hebben. Juist daarom is het belangrijk dat je vooraf weet wat je kunt verwachten als je op zoek bent naar zulke producten. Er zijn zoveel aanbieders dat het onmogelijk is ze allemaal met elkaar te vergelijken om te bepalen waar je het beste terecht kunt. Je hebt daar de hulp van andere klanten bij nodig. Wij bieden je die hulp in de vorm van reviews die klanten op onze website plaatsen. Op die manier kom je te weten welke producten er op de markt zijn en hoe het gesteld staat met de service van de websites en bedrijven die ze aanbieden. Zo hopen we je bij te staan om de juiste beslissing te nemen en om een miskoop te voorkomen.

  Over Antipodes

  Antipodes is een bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat al sinds de oprichting 15 jaar geleden huidverzorgende producten verkoopt die vrij zijn van giftige stoffen. Oprichtster Elizabeth Barbalich heeft als algemeen directeur van het bedrijf een achtergrond in wetenschap en ontwikkeling en maakt voor de aangeboden producten alleen gebruik van ingrediënten die op natuurlijke wijze geproduceerd zijn. De ingrediënten komen allemaal uit Nieuw-Zeeland en zijn door plaatselijke organisaties gecertificeerd zodat ze geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten. Op de site van Antipodes vind je in het Engels en Frans antwoord op vele vragen over de diverse producten, betalingen, leveringen en retouren. Voor direct contact kun je via de chatfunctie contact opnemen met de Engelssprekende medewerkers van het bedrijf.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  De producten van Antipodes

  De diverse categorieën met producten staan duidelijk vermeld in het menu op de homepagina net zoals de aanbiedingen en de best verkochte producten. Je kunt bij Antipodes onder andere terecht als je zoekt naar producten om je huid en lichaam te verzorgen. Gezichtsmaskers, hand- en huidcrèmes, toners en lippenstift zijn enkele van de producten die je hier kunt bestellen. Om inspiratie op te doen en meer te weten te komen over hoe groen de producten van Antipodes zijn kun je de diverse blogs lezen die er op de site te vinden zijn. Klanten in België krijgen hun bestelling gratis thuisgestuurd als deze meer kost dan €35. Je hebt 14 dagen bedenktijd om niet geopende of verkeerd bestelde artikelen teug te sturen.

  Reviews over Antipodes

  Wil jij als klant jouw mening kwijt over de producten en service van Antipodes? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt namelijk geheel gratis jouw beoordeling over alles wat met Antipodes te maken heeft kwijt op onze website. Door een duidelijke en openhartige review te schrijven over jouw ervaring met de aanbieder van deze huidverzorgende producten kun je andere consumenten wijzen waar zij op moeten letten. Je kunt onder andere ingaan op zaken zoals de levertijden, de kwaliteit van de verpakking, de vriendelijkheid van de medewerkers en bijvoorbeeld hoe je een pakket terugstuurt. Als iedere klant de goede en slechte kanten van Antipodes belicht kunnen we samen een duidelijk beeld laten zien van de werkwijze van het bedrijf. Zo weet iedere nieuwe klant direct waar hij of zij aan toe is.

  Antipodes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Antipodes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Antipodes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Antipodes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Antipodes actief?

  Antipodes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Antipodes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.