L'Occitane

Alle reviews

L'Occitane

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
S
Goed spul van l'occitane! De levering is snel en netjes, en als er een probleem is lossen ze het snel en netjes op. Prompt, controleer alles goed. Bij mijn eerste bestelling werd een gratis geschen...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  l occitanre

  Goed spul van l'occitane! De levering is snel en netjes, en als er een probleem is lossen ze het snel en netjes op. Prompt, controleer alles goed. Bij mijn eerste bestelling werd een gratis geschenk voor 5 euro in rekening gebracht. Dit is opgelost door het terug te storten. Bij mijn tweede bestelling ontbrak één onderdeel en dat zou volgens de paklijst erbij moeten. Dit werd zorgvuldig onderzocht en verzonden.
  Mijn positieve beoordeling is vooral te danken aan de manier waarop het probleem is opgelost. Problemen kunnen overal voorkomen, in L'occitane wordt het professioneel, snel en opgelost. Ik aarzel een beetje om opnieuw te bestellen (2 van de 2 bestellingen waren niet in orde), misschien ga ik de volgende keer gewoon naar de winkel.


Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

L'Occitane

Wat vinden klanten van de producten van L'Occitane? Zijn ze zo goed als ze beweren dat ze zijn? Hebben klanten favoriete producten of dingen die zeker tot je essentials moeten behoren? Lees het in de reviews op ErvaringenSite!

Over L'Occitane en Provence 
L'Occitane en Provence, of kortweg L'Occitane, is een Franse cosmeticaonderneming. Het bedrijf werd opgericht in 1976 door Olivier Baussan. Op 23 jarige leeftijd maakte hij producten aan de hand van essentiële olie van rozemarijn en verkocht ze op lokale Provençaalse markten. In 1982 werd een fabriekswinkel geopend in Volx. L'Occitane en Provence groeide doorheen de jaren en in 1992 kon het een winkel in Parijs openen. Daarna volgenden nog New York en Hongkong. Het bedrijf had in 2016 tweeduizend winkels over heel de wereld waarvan acht in Nederland en veertien in België. Het bedrijf heeft een fabriek in Manosque. L'Occitane en Provence doet ook heel wat onderzoek met haar eigen onderzoekslaboratorium en investeert veel in innovatie om haar klanten steeds de nieuwste en beste producten te kunnen geven. Het bedrijf wil het beste van de Provence aanbieden voor wie een unieke en stralende schoonheid wil. 

 

Diensten van L'Occitane en Provence 
L'Occitane en Provence biedt producten aan voor mannen en vrouwen. Ze hebben ook een assortiment geschenken en als je niet weet wat je moet kiezen kan je ook nog altijd een waardebon nemen. Het bedrijf maakt gebruik van meer dan 200 botanische ingrediënten waarvan een kwart biologisch gecertificeerd is. Op hun website vind je heel wat producten terug en extra informatie, je kan er ook de producten aankopen in de online winkel van L'Occitane en Provence. 

Klachten of vragen over L'Occitane en Province 
Heb je een klacht of vraag voor L'Occitane en Provence? Neem dan contact op met hun klantendienst. De klantendienst is bereikbaar via een online invulformulier. Op de website vind je ook heel wat veelgestelde vragen waar misschien jouw vraag wel tussenstaat.  

Schrijf je eigen review! 
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met L'Occitane en Provence? Vind je een van hun producten echt helemaal top? Laat het weten! Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo laat je mogelijke klanten weten welke producten ze zeker niet mogen laten liggen en je geeft ook bestaande klanten tips om nieuwe producten uit te proberen. 

Wil je iets kopen van L'Occittane en Provence? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!