ErvaringenSite

  Ervaringen AppelHoes

  Ben jij op zoek naar hoesjes, screenprotectors of accessoires voor jouw Apple producten? Wellicht is de webshop Appelhoes dan wel een interessante partij voor jou! Dit is namelijk één van de grootste online leveranciers van Apple hoesjes en accessoires. Ben jij nieuwsgierig naar dit bedrijf? Dan kun je je aan de hand van de reviews en beoordelingen over dit bedrijf verder verdiepen in Appelhoes. Op ErvaringenSite hebben wij deze namelijk voor diverse bedrijven voor jou op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijker kunt beslissen of jij bij een bedrijf wilt bestellen of niet. Zo krijg je op ErvaringenSite bijvoorbeeld antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Apppelhoes?", "Hoe gaat de klantenservice om met mijn vragen over hun producten?" en "Is het gemakkelijk om mijn producten van Appelhoes te retourneren?" Heb jij zelf al wel eens producten besteld op de webshop van Appelhoes? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met het bedrijf met ons deelt op deze pagina.

  Over Appelhoes

  Dit bedrijf is in 2009 opgericht in Maassluis. Daarna nam het succes van het bedrijf - en de populariteit van Apple - al snel toe, waardoor Appelhoes in 2012 is verhuisd naar een echt bedrijfspand. In 2016 kwam er toen een tweede bedrijfspand bij. Vervolgens is het bedrijf in 2020 nogmaals verhuisd naar een nog groter bedrijfspand.

  In totaal voert Appelhoes meer dan 100 merken. Een aantal van de merken die je op de webshop tegen zult komen zijn Decoded, Nomad, Moshi, Apple, Be Hello, Belkin, Caudabe, Cadyce, Desire2, Delement, ESR, Griffin en Happy Plugs.

  Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe product launches op de webshop van Appelhoes? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Bij vragen kun je het online contactformulier op de website invullen, een e-mail sturen naar vraag@appelhoes.nl of een WhatsApp bericht sturen naar 06 2864 3400.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  De producten en diensten van Appelhoes

  Appelhoes biedt op haar webshop producten aan voor iPhones, iPads, MacBooks en AirPods. Zo vind je bijvoorbeeld screenprotectors en hoesjes in verschillende stijlen, kleuren en prints. Daarnaast vind je op de webshop ook handige Apple accessoires, waaronder MacBook standaards, Apple Watch bandjes, fietshouders, autohouders, USB-C hubs voor MacBook en Mac toetsenborden.

  Retourneren Appelhoes

  Op de webshop van Appelhoes is het mogelijk om jouw ongebruikte bestelde product binnnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Zorg er eerst voor dat je je retour aanmeldt op de website. Je kunt je product dan - inclusief de originele verpakking - veilig inpakken met daarbij een formulier met je gegevens en opsturen via één van PostNL brievenbussen of een postkantoor naar keuze. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Appelhoes

  Heb jij wel eens een hoesje, autohouder of screenprotector van Appelhoes besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Hoe tevreden was jij met jouw product van Appelhoes? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van het bedrijf? Laat jouw review over Appelhoes achter op deze pagina en help andere Apple fans met het vinden van geschikte hoesjes, screenprotectors en accessoires voor hun Apple producten.

  AppelHoes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AppelHoes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AppelHoes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AppelHoes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AppelHoes actief?

  AppelHoes is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AppelHoes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.