i-Mania

Alle reviews

i-Mania

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

i-Mania

Bij sommige webshops is het meteen al duidelijk welke producten of diensten aangeboden worden. Maar bij de  webshop I-Mania is dit niet het geval. Het is een webshop met een zeer uitgebreid assortiment. Het grootste deel van de door hun aangeboden producten hebben te maken met de mobile telefonie, maar er worden ook andere dingen aangeboden. Reviews kunnen een goed inzicht geven of het de moeite waard is om bij een webshop iets te bestellen ja of nee. Wij vragen al onze lezers om mee te werken aan de ontwikkeling van deze site door het achterlaten van een eerlijke review, gebaseerd op uw eigen ervaringen met een bepaald bedrijf. Heeft u wel eens iets aangeschaft bij I-Mania? Laat uw review achter zodat anderen van uw ervaring kunnen leren. Of wilt u voordat u uw bestelling plaatst eerst eens horen wat de ervaringen van anderen zijn? Bij ons zit u goed! ErvaringenSite is gemaakt voor de kritische consument die zo min mogelijk risico wil nemen. 

Over I-Mania
I-Mania is een webshop waarbij het grootste gedeelte van de door hen aangeboden producten bestaat uit accessoires en onderdelen voor alle soorten mobile telefoons, iPads, Playstations en ga zo maar verder. Er is een keuze uit ruim 240.000 items. Het bedrijf is begonnen als klein en vriendelijk familiebedrijf met een website. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid en doen ze hun best nog net zo vriendelijk te zijn tegen hun klanten als toen ze nog een klein winkeltje hadden. De nadruk ligt op de persoonlijke behandeling. Sommige producten zijn op voorraad, anderen dienen besteld te worden. De gemiddelde levertijd van online bestelde producten is 4 tot 8 werkdagen. Het bedrijf is niet telefonisch bereikbaar, maar werkt met een email adres. Er is ook een contactformulier op de website te vinden. Het bedrijf staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam Jevy Webshops in De Goorn, onder nummer 5435366.

Producten en diensten van I-Mania
In het ruime assortiment met meer dan 240.000 artikelen bestaat het grootste gedeelte uit accessoires voor de mobile telefonie. Je vindt hier niet alleen dingen zoals beschermhoesjes, powerbank, kabels en head phones, maar ook winterjassen, accessoires voor je GoPro, thuiscomputer, fotocamera’s, beveiliging, auto gadgets, speelgoed & hobby, buitensport, supplementen voor uw gezondheid en schoonheid, sieraden en spullen te gebruiken in huis en in de tuin. Op de site van de webshop is alles handig gecategoriseerd en is ook een speciale sectie opgenomen voor gadgets die in de uitverkoop zijn. 

Complimenten, Klachten en Tips voor I-Mania
Mocht u ook wel eens iets besteld hebben bij I-Mania dan zouden we het zeer op prijs stellen wanneer u een review zou achterlaten. Het is altijd moeilijk om een webshop te beoordelen op grond van hun website of aan de hand van de reviews die daar geplaatst zijn: een negatieve review is immers zo weggehaald. Daarom zijn sites zoals ErvaringenSite zo waardevol. Uw review kan anderen helpen bij hun beslissing iets te komen bij deze webshop. Laat ons weten wat u van deze online webshop vind en de door hun aangeboden producten.