Axel Arigato Reviews

: 20
15% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Maxim Verhoeven
Ik moet zeggen dat ik echt positief verrast was door de service van die online winkel. Ik had mijn schoenen besteld op een dinsdagavond en ze waren al binnen op donderdagochtend. Het ging om een ni...Lees verder
S
Stevens
Ik heb vier weken geleden een paar sneakers besteld en het was echt een ramp. Na een week had ik nog steeds geen bevestiging van verzending ontvangen en mijn e-mails werden genegeerd of pas dagen l...Lees verder
M
mohamed
Deze werkschoenen zien er echt wel cool uit, maar de kwaliteit is echt slecht. De hak aan de binnenkant van beide schoenen is helemaal versleten na slechts een paar maanden normaal gebruik! Ik heb ...Lees verder
E
ella
Ik heb 8 maanden geleden een paar nieuwe schoenen gekocht en was er in het begin echt blij mee. Maar nu beginnen mijn tenen door de voorkant te komen, de naden laten los en de hak is helemaal versl...Lees verder
K
Kevin
Meest verschrikkelijke customer service die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb mijn pakket nooit ontvangen en Axel Arigato weigert mij terug te betalen. Het pakket heeft de post kwijt gemaakt en vandaa...Lees verder

Reviews (20)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe schoenen

  Ik moet zeggen dat ik echt positief verrast was door de service van die online winkel. Ik had mijn schoenen besteld op een dinsdagavond en ze waren al binnen op donderdagochtend. Het ging om een nieuw model dat nog niet ergens anders te vinden was, dus ik was echt blij dat ik het meteen op hun eigen website kon bestellen. De kwaliteit van de schoenen is top en ze zien er ook heel mooi uit. De verpakking was ook super verzorgd, met een zak om de schoenen in te bewaren en zelfs extra veters erbij. Alles bij elkaar ben ik echt tevreden en zou ik deze winkel zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van sneakers

  Ik heb vier weken geleden een paar sneakers besteld en het was echt een ramp. Na een week had ik nog steeds geen bevestiging van verzending ontvangen en mijn e-mails werden genegeerd of pas dagen later beantwoord. Toen ik eindelijk een reactie kreeg en het track-and-trace-nummer volgde, gebeurde er helemaal niks. Na nog een week van complete stilte heb ik opnieuw contact opgenomen en weer dagen moeten wachten op een respons. En raad eens, ze zijn mijn sneakers gewoon kwijt! Het is nu al bijna vier weken geleden en ik heb nog steeds geen enkele informatie gekregen over wat er is gebeurd. Dit is echt de laatste keer dat ik hier iets bestel, wat een waardeloze service en belachelijk lang wachten op een simpel antwoord.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Twee paar nieuwe sneakers gekocht

  Deze werkschoenen zien er echt wel cool uit, maar de kwaliteit is echt slecht. De hak aan de binnenkant van beide schoenen is helemaal versleten na slechts een paar maanden normaal gebruik! Ik heb er zelfs niet mee gesport, dus dat kan echt niet gebeuren. Dit is duidelijk een zwak punt. Met andere sneakers heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik wil graag mijn geld terug of twee nieuwe paren sneakers, zeker gezien de hoge prijs die ik ervoor betaald heb! Kunnen jullie me laten weten hoe jullie dit gaan oplossen? Ik zal mijn bestelnummer en foto's doorsturen. Maar serieus, dit kan niet. Zo bouw je geen merk op! Ik hoor graag van jullie en wil weten waar ik ze naartoe kan terugsturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dure schoenen, slechte kwaliteit

  Ik heb 8 maanden geleden een paar nieuwe schoenen gekocht en was er in het begin echt blij mee. Maar nu beginnen mijn tenen door de voorkant te komen, de naden laten los en de hak is helemaal versleten, de vulling komt er zelfs uit. Ik had verwacht dat schoenen van 200 euro wel minstens een jaar zonder problemen zouden meegaan. Echt teleurstellend, de kwaliteit is echt slecht.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoodies

  Meest verschrikkelijke customer service die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb mijn pakket nooit ontvangen en Axel Arigato weigert mij terug te betalen. Het pakket heeft de post kwijt gemaakt en vandaar buiten mijn verantwoordelijkheid. Ik zal hier NOOIT meer iets bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van schoenen

  Onlangs heb ik hier een paar schoenen gekocht en ik moet zeggen dat mijn ervaring helemaal niet goed was. Na mijn bestelling kreeg ik een e-mail dat mijn pakket was geleverd, maar ik was de hele dag thuis en heb geen bezorger gezien. Ik heb meerdere e-mails gestuurd en na lang wachten beweerde het bedrijf gewoon dat de vervoerder zei dat het pakket was afgeleverd en dat ze er niets aan konden doen. Daarna kreeg ik geen antwoord meer op mijn e-mails en de medewerkers op de chat gaven allemaal hetzelfde onbehulpzame antwoord. Pas na anderhalve maand van eindeloos e-mailen en chatten, en nadat ik hen verbaal had uitgescholden, kreeg ik eindelijk mijn geld terug. Dit bedrijf heeft echt de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slippers

  Zo erg toch! Ik heb 8 dagen geleden slippers besteld, maar ze waren niet op voorraad. Ze staan nog steeds op de website, dus ik wacht al 8 dagen op mijn geld terug. Als ik ernaar vraag, krijg ik een standaard mailtje om de barcode te sturen, maar die heb ik niet. Het product is geannuleerd! Ze begrijpen het niet... zo frustrerend! En dan nog mijn sneakers, die na 10 maanden helemaal versleten zijn. De zool is helemaal vervaagd, alsof ik 10 marathons heb gelopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kicks

  Mijn nieuwe sneakers zijn echt geweldig, ze zijn zo cool! Alleen jammer dat er nog wat lijmresten op zaten, dat vond ik niet zo tof. En ik kreeg niet eens iets gratis voor dit ongemak, dat vond ik echt jammer. Maar ze zitten echt goed en ik vind ze echt leuk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gebrek communicatie

  Ik was echt teleurgesteld over hoe de service verliep bij mijn laatste aankoop. Er was helemaal geen communicatie over de status van mijn bestelling en de info die ik kreeg, was gewoon weg. Zowel via e-mail als WhatsApp werd ik compleet genegeerd en als ik dan eindelijk een antwoord kreeg, was het gewoon een standaardbericht dat niet paste bij mijn situatie. Ik begrijp echt niet dat klanten op deze manier behandeld worden, zeker met de prijzen die ze vragen. Voor mij is dit echt niet oké en ik zal hier zeker niet meer bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toffe schoenen

  Ik vond de schoenen echt super cool en comfy! Ze passen perfect en ze zijn van goede kwaliteit. Het heeft wel lang geduurd voor ze toekwamen, maar voor de rest ben ik echt blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  duurzame sneakers

  Mijn verwachtingen voor die duurzame sneakers waren echt hoog, maar na amper twee maanden dragen ben ik al teleurgesteld in de kwaliteit ervan. Ze zijn echt helemaal versleten en het spijt me dat ik zoveel geld heb uitgegeven aan iets dat niet aan mijn verwachtingen voldoet. Ik had gehoopt dat ze langer zouden meegaan, zeker gezien de prijs die ik ervoor betaalde en het feit dat ze als duurzaam werden gepromoot. Jammer genoeg voldoen ze niet aan de kwaliteit die ik had verwacht en ben ik teleurgesteld in hoe duurzaam ze eigenlijk zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling schoenen

  Helemaal niet blij! Ik heb mijn schoenen nog niet ontvangen en kreeg geen antwoord toen ik hen hierover gemaild heb. Pas nadat ik het gemeld heb bij Klarna, kreeg ik plots wel antwoord. Ze beweren de mails niet te vinden, dus ik heb screenshots moeten sturen. Nu zeggen ze dat ik te laat was met het melden van het probleem door hun slechte administratie. Geld weg en geen schoenen, ik ben helemaal klaar met dit bedrijf!


Anderen bekeken ook