Banana Republic

Alle reviews

Banana Republic

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Banana Republic

Is het niet heerlijk en ontspannen om een kledingwinkel binnen te stappen, die altijd voldoet aan uw verwachtingen? Het maakt niet uit of u jong of oud of welke afmeting u heeft. U weet geheid dat er een afdeling te vinden is waar u aan uw trekken komt. U kunt dan met plezier winkelen. Veel ondernemers in de modebranche houden rekening met de wensen van de consument en houden ook voor ogen dat er voor ieder wat wils is. Bent u op zoek naar een dergelijke winkelketen? Bekijk de pagina van ErvaringenSite en lees ook de beschikbare reviews op het web en maak dan uw keuze. In de reviews vindt u de ervaringen van personen met de diverse kledingzaken online. En dan betreft het zowel de leuke ervaringen als de minder prettige. Goed is het om te weten waar u aan toe bent bij het kiezen van een bepaalde kledingzaak voor uw aankoop. 

Over BananaRepublic
In 1978 werd Banana Republic opgericht door Mel en Patricia Ziegler. Oorspronkelijk was het de bedoeling om artikelen te verkopen, die met het thema ‘Safari’ te maken hadden, maar later ontstond het idee om eenspijkerbroek te ontwerpen met meer mogelijkheden. Het bedrijf is eigendom van Gap Inc. die in 1969 door Doris en Don Fisher werd opgericht. In meer dan 50 jaar groeide Banana Republic uit tot een winkel met 7 merken en nu worden consumenten in veel landen voorzien van kledingstukken.

Producten en diensten van Banana Republic
De producten van Banana Republic betreffen mannen- en vrouwenkleding voor elke gelegenheid. Ook voor kinderkleding kunt u bij hen terecht. Naast kleding zijn er schoenen en andere accessoires verkrijgbaar. De dienst, die Banana Republic met hun kledingaanbod wilt bewijzen, valt samen met hun visie. Welke is, om alle mensen ter wereld te respecteren en te betrekken bij de vormgeving en het ontwerpen van hun kledingstukken. Deze gedachtegang beschouwen ze als de kracht van hun bedrijf. Het is vanuit deze visie dat ze aangeven met anderen samenwerken om producten en programma’s te ontwerpen gebaseerd op duurzaamheid. Niet alleen online, maar ook fysiek kunt u Banana Republic bezoeken.

Verzending, betaling, garantie en klachten
Banana Republic verzendt de bestelling vanaf $ 35 en meer gratis. De standaard verscheping kan 7 tot 10 dagen duren en een express verscheping 2-3 dagen. Klanten die zich online bij Banana Republic aanmelden, ontvangen een korting van 15% op hun eerste bestelling. De betalingsmethoden, die Banana Republic hanteert zijn visa, MasterCard en American Express. Er zijn mogelijkheden bij Banana Republic om de bestelling te retourneren of te annuleren. Er is ook een online klachtenformulier aanwezig, die u kunt gebruiken. Op custserv@bananarepublic.eu, kunt u de klantenservice per mail bereiken.

Complimenten en tips voor Banana Republic
Miljoenen klanten in verschillende landen bezoeken Banana Republic. Hebt u al een bezoek gebracht aan Banana Republic? Bent u een vaste klant van hen en doet u daar weleens uw kledingaankopen? Bent u geheel tevreden of kan het wel beter? Deel uw ervaring met ons en laat een review achter op ErvaringenSite.

 

Wilt u een bezoek brengen aan de winkel? Lees vooraf de ervaringen van anderen en bekijk ook de reviews, die u een beeld geven van wat u kunt verwachten. Als de dienstverlening van Banana Republic u bevalt, rapporteer dat op ErvaringenSite.