ErvaringenSite

  Ervaringen Battle for the Galaxy

  Op de markt heeft u veel verschillende games spelen voor elke leeftijdscategorie. Dit kan ervoor zorgen dat u niet altijd een duidelijk beeld hebt waar de game precies over gaat en hoe het nu allemaal werkt. Wij van ErvaringenSite willen u daarbij helpen. We verzamelen de reviews van klanten, die al een ervaring hebben met de diverse game spelen, zodat u een beeld krijgt over wat het bedrijf precies is en wat u als klant van hen kan verwachten. Neem de reviews door en maak uw keuze uit de diverse aangeboden games.

  Over Battle for the Galaxy
  Battle for the Galaxy is een MMO-strategiespel. Het is een mix van basisopbouw, bronnenbeheer en strategisch gevecht. De game speelt zich af in de ruimte en is geïnspireerd door de meest gespeelde sci-fi RTS-games. De game is oorspronkelijk uitgekomen op 3 september 2014 en is ontwikkeld door AMT-games. De game is geschikt voor gamers, die graag epische planetaire fronten bouwen en die ervan houden om krachtige nederzettingen van de oppositie binnen enkele seconden te vernietigen. De game is een platformonafhankelijke game en heeft 50 singleplayer-missies.

  Producten en diensten van Battle for the Galaxy
  Voor producten en diensten van Battle for the Galaxy kunt u gewoon terecht op hun website. Battle for the Galaxy game is een webbrowser spel en ook beschikbaar als Android app en als iOS app. Een eis die de game echter stelt, is dat de gebruiker ouder is dan 13 jaar, omdat de game een open clanchat heeft. Bij Battle for the Galaxy moet er een basis en militaire kracht worden opgebouwd en uitgebreid. Dit moet op een zo krachtige manier geschieden om vijanden aan te vallen, grondstoffen te plunderen, uw basis te verdedigen en medailles te verdienen. Battle for the Galaxy maakt het samenwerken met andere spelers mogelijk om een groep te vormen en te concurreren met andere spelers teams. De gebruiker krijgt dan zo hogere posities in de ranglijst. De game bevat veel meeslepende 3D-beelden en muziek. Het is bij deze game dus nodig dat u strategisch te werk gaat.

  Registratie, garantie en betaling bij Battle for the Galaxy
  Van registratie bij Battle for the Galaxy is er haast geen sprake. De game is gratis te downloaden op uw desktop. In-gameonderwerpen kunnen met geld worden gekocht. Deze betalingsfunctie kunt u uitschakelen door de in-app aankopen uit te schakelen in de instellingen van uw apparaat. Als u de game download via de app kunt u na het beëindigen hiervan gelijk beginnen met gamen. Dit geldt ook als u via de webbrowser uw game speelt. Mocht u geen zin meer hebben in de game? Dan kunt u de game gewoon weer verwijderen.

  Complimenten en tips voor Battle for the Galaxy
  Heeft u de game Battle for the Galaxy al gespeeld? Hoe vond u de game? Zou u de game aanraden voor andere gamers? Wat valt er te verwachten van de game? Welke tips heeft u voor de ontwikkelaars? Laat uw ervaring met deze game achter op ErvaringenSite. Door een review te schrijven kunt u andere mensen, die geïnteresseerd zijn in het downloaden van de game, verheldering geven over wat hen te wachten staat.

  Bent u geïnteresseerd in het downloaden van de game? Lees dan de reviews van gamers die deze game al spelen of al hebben gespeeld, voordat u ertoe overgaat. Hierdoor kunt u kijken of de game geschikt is voor u of niet.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  Battle for the Galaxy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Battle for the Galaxy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Battle for the Galaxy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Battle for the Galaxy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Battle for the Galaxy actief?

  Battle for the Galaxy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Battle for the Galaxy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.