ErvaringenSite

  Ervaringen Bennett Winch

  Bent u op zoek naar een nieuwe weekendtas, maar wilt u er nu eindelijk een die kwalitatief goed is en die lang mee moet gaan? Dan kunt u wellicht een kijkje nemen in het aanbod van Bennett Winch. Ze claimen hoogwaardige handgemaakte leren tassen en accessoires voor mannen te maken waar ze zelfs een levenslange garantie op geven. Wanneer u de site bezoekt van het bedrijf ziet het er professioneel uit, maar is dit ook terug te zien in het werkelijke eindproduct? Is het bedrijf betrouwbaar in hetgeen ze beweren op haar site? Hoe zit het met de kwaliteit van de lederen producten? Hoe gaan ze bijvoorbeeld om met die levenslange garantie? Komen ze hun belofte na? Op vragen als deze vindt u hier op ErvaringenSite het antwoord. Hier leest u namelijk reviews van consumenten die reeds bekend met het bedrijf en de producten zijn. Deze bevindingen en meningen zijn gebaseerd op werkelijke ervaringen en men deelt deze uitgebreid met u. Hiermee kunt u een gedegen keuze maken om al dan niet zaken met Bennett Winch te doen.

  Over Bennett Winch

  Het bedrijf Bennett Winch is opgericht in 2014 door Robin Neil Bennett en Robin Winch. Ze leveren handgemaakte lederen accessoires voor mannen, zoals diverse tassen, portemonnees en horloge rollen. Bennett Winch heeft haar hoofdkantoor in Londen, Engeland. De producten zijn ontworpen voor zoals ze het zelf zeggen de veeleisende minimalist; mensen die minder, maar betere producten willen bezitten. Volgens traditionele Engelse ambacht en met hoge kwaliteitsproducten maakt men de eindproducten. Bennett Winch richt haar aanbod op alle aspecten van het leven, zo hebben ze producten voor op reis, maar ook bijvoorbeeld voor in de vergaderzaal.

  How to make online store in Pakistan with #WebxEcommerce

  Producten en diensten Bennett Winch

  In totaal heeft Bennett Winch meer dan 50 verschillende handgemaakte leren producten voor mannen, die in een aantal groepen ingedeeld kan worden. Zo hebben ze pakkendragers, handtassen, toilettassen, weekendtassen, rugzakken, aktetassen, schrijfmappen, horloge rollen, reistassen, portemonnees en bagage labels. Allen gemaakt van hoogwaardig leder en waterdicht canvas. De producten zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Wanneer u een product koopt van Bennett Winch zorgen ze voor al uw toekomstige reparaties mocht dit in de toekomst nodig zijn. Door hoge kwaliteit Italiaans leer en Britse koopwaar voor de producten te gebruiken, in combinatie met ervaren handen, zijn ze erg zelfverzekerd van de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. Ze geven dus een levenslange garantie op hun producten. De producten van Bennett Winch worden via DHL over de gehele wereld verzonden. Wanneer producten voor twaalf uur ’s middags besteld worden zullen ze de dag erna verstuurd worden.

  Ervaringen, meningen, klachten Bennett Winch

  Bent u bekend met het bedrijf Bennett Winch en haar producten? Heeft u misschien een tas van het bedrijf? Of heeft u wellicht meerdere leren items van hen gekocht? In het geval dat u zich een mening kunt vormen over het bedrijf, willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten. U kunt anderen helpen daar uw ervaringen te delen met het bedrijf en inzicht te geven in uw bevindingen met betrekking tot hun producten. Misschien heeft u wel klachten over de service van het bedrijf of de levertijden? Ook in deze gevallen horen we u graag. U helpt ons een betrouwbaar beeld te scheppen van Bennett Winch en haar producten en daarvoor onze dank.

  Bennett Winch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bennett Winch

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bennett Winch een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bennett Winch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bennett Winch actief?

  Bennett Winch is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bennett Winch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.