ErvaringenSite

  Ervaringen Berrylook

  Je wilt er natuurlijk wel leuk uitzien als je over straat gaat. Daarom wil je misschien wel de allerbeste kledingwinkel vinden om je van wat nieuwe kledingstukken te voorzien, Wie weet vind je die kleding wel bij BerryLook. Maar wat zal de kwaliteit van hun jurken en topjes zijn? Zal die buitenkleding echt zo warm zijn als ze beweren? Hoe comfortabel zullen die broeken en rokken nou echt zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van BerryLook jouw nieuwe schoenen bij je thuis komt bezorgen? En wat voor een klantenservice biedt BerryLook aan als je ze vanwege een vraag of klacht nodig mocht hebben? Alleen mensen die al eens een kledingstuk bij BerryLook hebben gekocht kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een goede indruk van deze kledingwinkel te kunnen krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er nou echt van BerryLook verwacht kan worden.

  Over BerryLook

  BerryLook is een kledingwinkel en modezaak. Ze zijn te vinden over de hele wereld en willen graag de laatste mode naar je toebrengen. Ze hebben duizenden verschillende producten in verschillende stijlen. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor warme winterkleding en buitenkleding. Deze outwear, zoals BerryLook het ook wel noemt, bestaat uit hoodies, jacks, regenjassen (trench coats), blazers, gilets, sweatshirts, jassen en nog veel meer. Ook is er een selectie jurken die bestaat uit shift jurken, avondjurken, skater jurkjes, maxi-jurken enzovoort. Je kunt ook kiezen voor een topje. Daarvan heeft BerryLook blouses, vesten, T-shirts, pullovers, truien, sweaters en meer. Je kunt hierbij vaak kiezen tussen shirts met lange en korte mouwen. Daar hoort natuurlijk een broek of rok onder. Ook pakken en badkleding is op die afdeling te vinden. Dan zijn er nog wat gebreide tops, jurken en jassen. En als laatste heeft BerryLook nog bijpassende schoenen. Je kunt daarbij kiezen tussen sneakers, sandalen, platte schoenen, pumos, laarzen en loafers. Naast al deze kleding voor dames is er ook nog een afdeling voor mannen. Ook die hebben vesten, broeken, buitenkleding, shirts en T-shirts om uit te kiezen. Je hebt dus een aardige kans in deze kledingwinkel wel iets te vinden.


  Wat van de kleding op BerryLook.

  Diensten van BerryLook

  De kleding van BerryLook kan gemakkelijk online worden besteld. Er is dan een BerryLook bezorgservice die je nieuwe vest of schoenen netjes bij je thuis komt bezorgen. Ook heeft BerryLook een eigen klantenservice die je kunt benaderen als je met een vraag of probleem mocht zitten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor BerryLook

  Heb je ooit wel eens een topje of broek bij BerryLook gekocht? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze kledingwinkel. Zitten die broeken echt zo lekker? Hoe warm zijn die jassen, sweaters en hoodies nou echt? Gaan die topjes lang mee of zit er zo een gat in? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van BerryLook je schoenen kwam bezorgen? En wat voor een klantenservice biedt BerryLook aan als je ze nodig mocht hebben voor wat dan ook? Laat een BerryLook review achter en vertel ons jouw mening over deze kledingwinkel.

  Berrylook
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kleedjes

  Levertijd duurt wel lang.maar alles ontvangen en alles naar wens.zou het zeker nog doen

  Door: Emma13-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  2 jurken.

  bestelling van april 2020. nog steeds niets ontvangen

  Door: Viviane Dhondt10-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 jurken en 1 paar oorringen

  In april 2 jurken en oorringen besteld tot op heden niets ontvangen.
  Dit is geen eerlijke handel, hopelijk komt de bestelling alsnog. Nooit koop ik nog zonder reviews te lezen.
  Mafia praktijken.
  De creditkaart aanspreken om mijn geld terug te vorderen

  Door: Linda Van Daele20-06-2020
  dhondt viviane10-10-2020

  ik heb in april 2 kleedjes besteld. nog niks ontvangen. na verschillende mails kreeg ik antwoord dat ze nik ku. en doen. ik ben wel mijn geld kwijt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  2 jurken

  bestelling van 19/04/2020 nog steeds niet ontvangen

  Door: Viviane Dhondt20-06-2020
  Viviane Dhondt20-06-2020

  2 jurken nog steeds niet ontvangen bestelling van 19/04/2020

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Berrylook

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Berrylook een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Berrylook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Berrylook actief?

  Berrylook is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Berrylook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.