ErvaringenSite

  Ervaringen Biogroei

  Ben jij dol op tuinieren? Gebruik jij liever geen kunstmeststoffen en chemische middelen, maar ben jij meer een fan van biologisch tuinieren? Dan is het aan te raden om de website van Biogroei te bezoeken. Biogroei is online aanbieder van biologische bestrijdingsmiddelen voor particulier gebruik. Producten zoals feromoonvallen, aaltjes en natuurlijke vijanden. Door deze biologische bestrijdingsmiddelen zul je een ecologisch systeem creëren dat uiteindelijk zelf zijn natuurlijke vijanden aanpakt. Hierdoor hoef je je uiteindelijk niet meer druk te maken over gedierte in je tuin, omdat je tuin zelf het werk zal doen. Maar hoe weet je nou of de producten van Biogroei ook daadwerkelijk effectief zijn? Wat voorgaande klanten van Biogroei vinden? En wat je van de klantenservice van Biogroei kunt verwachten? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Biogroei verzameld, zodat jij gemakkelijker kunt beslissen of jij jouw biologische bestrijdingsmiddelen bij dit bedrijf wilt bestellen of niet.

  Over Biogroei

  Biogroei is een familiebedrijf dat in 1994 is opgericht door Es Mannaerts in Huldenberg. Es geeft aan dat biologisch tuinieren in die tijd nog een uitzondering was en dat er nog veel kunstmeststoffen en chemische middelen werden gebruikt bij het tuinieren. Es had als missie om natuurlijke bestrijdingsmiddelen onder de aandacht te brengen en beschikbaar te stellen voor tuinliefhebbers. Het bedrijf begon met het verkopen van producten in een eigen fysieke winkel en via tuincentra. Na succesvolle jaren is Biogroei overgegaan op online verkoop.

  Bovendien is het belangrijkste doel van Biogroei om elke tuinier te helpen met het creëren van een tuin in evenwicht. Dit houdt in dat de natuurlijke bestrijdingsmiddelen de plagen in de tuinen onder controle houden, waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en nevenschade voorkomt.

  Wil jij door Biogroei op de hoogte worden gehouden van tips en acties? Schrijf je dan op de website in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt Biogroei ook volgen op de social media kanalen Facebook, YouTube en Instagram. Heb je vragen voor het bedrijf? Neem dan contact op met de klantenservice door te bellen naar +32 2 793 04 25, een e-mail te sturen naar info@biogroei.be of het online contactformulier op de website in te vullen.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  De producten van Biogroei

  Op de webshop van Biogroei kom je producten tegen als aaltjes, nuttige insecten, feromoonvallen, hommelkasten, wormenmest, lavameel, insectenloepen, insectengaas, insectenhotels, slakkennetten en poederverstuivers. Zo heeft Biogroei verschillende aaltjes tegen verschillende plagen. Denk aan aaltjes tegen engerlingen, aaltjes tegen emelten, aaltjes tegen taxuskevers en aaltjes tegen mieren. Een voorbeeld van een aantal nuttige insecten die je op de webshop van Biogroei kunt bestellen zijn bodemroofmijten, sluipwespen tegen de witte vlieg, larven van lieveheersbeestjes, tripsroofmijten en hommels.

  Biogroei Stenema

  Ook voor Stenema aaltjes tegen rouwvliegjes kun je bij Biogroei terecht. Met aaltjes kun je gemakkelijk varenrouwmuglarven bestrijden, doordat Stenema werkzame Steinernema Feltiae aaltjes, oftewel nematoden, bevat, die de larven van varenrouwmuggen parasiteren. Zo gaan de larven dood. Stenema aaltjes zijn onschadelijk voor planten en werken beter dan chemische middelen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Biogroei

  Heb jij zelf wel eens natuurlijke bestrijdingsmiddelen op de webshop van Biogroei besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van de middelen van Biogroei? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help andere tuinliefhebbers met het vinden van effectieve natuurlijke bestrijdingsmiddelen voor hun tuin!

  Biogroei
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Biogroei

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Biogroei een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Biogroei. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Biogroei actief?

  Biogroei is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Biogroei gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.