EU Growshop

Alle reviews

EU Growshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

EU Growshop

Op de site van EU Growshop (ook wel de EU Gardenshop genoemd) vind je echt alles wat je nodig hebt voor het laten groeien en bloeien van stekjes en zaadjes. Deze webshop heeft een site die voornamelijk geschreven is in het Engels en heeft geen bezoekadres. Daarom is het nog belangrijker om iets meer te weten te komen over dit online bedrijf. Wij vragen al onze bezoekers die met één van de bedrijven die op onze site staan een ervaring hebben, een review achter te laten, zodat andere consumenten een beter idee kunnen krijgen over de kwaliteit van de producten en de service. Verder kunt u van alle in deze online gids opgenomen bedrijven de belangrijkste informatie lezen en een korte omschrijving van hun producten en diensten. Meer weten over de EU Growshop? Lees snel verder!

Over EU Growshop
De EU Growshop bestaat al enkele jaren. De website is onlangs van naam gewisseld en heet nu officieel de EU Gardenshop. De website is geschreven in de Engelse taal, en kan niet naar het Nederlands omgezet worden. Ook verder is er over dit bedrijf niet veel informatie te vinden. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de producten die ze verkopen. Het hele assortiment is toegespitst op het opkweken van zaadjes en stekjes van voornamelijk wietplantjes, maar uiteraard kunnen de artikelen ook prima gebruikt worden voor bijvoorbeeld het kweken van eigen groentetuintjes binnenshuis, fuchsia's, rozen, varens of andere planten.

Producten en diensten van EU growshop
In deze webwinkel is alles te koop wat te maken heeft met het laten groeien en opkweken van plantjes. Er zijn plantpotten, groeimiddelen, lampen, kweektenten, irrigatie en ventilatie benodigdheden, temperatuur- en vochtigheidsmeters bedoeld voor klimaatcontrole, en hulpmiddelen om de elektriciteit op een goede manier te verzorgen. Daarnaast verkopen ze ook handigheidjes die bij het oogsten en onderhouden van sommige plantjes goed van pas komen zoals schaartjes en speciale clippers, plastic zakjes om de oogst handig in te bewaren en zelfs lange vloeipapiertjes. De algemene voorwaarden, leverings- en terugstuur voorwaarden staan duidelijk op de website weergegeven. Het bedrijf heeft een invulformulier voor bestellingen te doen en een telefonische klantenservice die gebeld kan worden bij vragen of advies over hun producten. De producten kunnen door heel Europa thuisgeleverd worden.

Complimenten, Klachten en Tips voor EU growshop
Wilt u meer weten over de EU growshop of de EU gardenshop? Welliicht heeft u interesse om het zelf ook eens te proberen om wat wiet plantjes voor eigen gebruik op te kweken. Hier kunt u de ervaringen lezen van mensen die al eerder iets besteld hebben bij deze online shop zodat u zich een beter beeld kunt vormen over hun producten en de manier van zaken doen. Heeft u zelf wel eens iets gekocht bij deze winkel? Wat vond u van de geleverde producten? Wat het de kwaliteit die u verwachtte, heeft u ook goede uitleg erbij ontvangen of heeft u telefonisch advies gevraagd? Laat ons weten wat u van de EU growshop vind! Zou u deze shop willen aanraden? Wij zien uit naar uw review!