ErvaringenSite

  Ervaringen Onkruidbrander.com

  Het erf ontdoen van onkruid is een snelle klus met een onkruidbrander. Voor de onkruidbestrijder is de onkruidbrander een leuke tool om mee aan de slag te gaan.

  Bent u op zoek naar een effectieve, maar ook milieuverantwoorde manier van onkruid verwijderen en te bestrijden. Op ErvaringenSite hebben wij de informatie over de onkruidbrander aanbiedingen. Zo ook van Onkruidbrander.com. Indien u meer wilt weten over anderen hun ervaringen met de Onkruidbranders en dienstverlening aangeboden online, lees dan hier de reviews!

  Over Onkruidbrander.com
  Onkruidbrander.com is specialist op het gebied van elektrisch, gas en infrarood onkruidbranders, als one-stop-shop voor alle onkruidverwijderingsoplossingen. Beschikkend over jarenlange ervaring, specialisme en ruime kennis etaleren zij in hun webshop alle informatie over hun outbranders in voorraad voorzien van volledige product omschrijvingen, van onkruidbranders en -borstels tot dak branders en crème brûlée branders. Onkruidbrander.com opereert in de Benelux en beslaat de markten over heel Europa naar landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De winkel wordt gerund door een team van professionals met tientallen jaren ervaring op het gebied van Home & Garden en DIY E-commerce.

  Producten en diensten van Onkruidbrander.com
  In de webshop van Onkruidbrander.com kan de consument terecht voor alle informatie voor het bestrijden van onkruid met behulp van een onkruidbrander. Zij hebben onkruidbranders van onder meer de merken Batavia, CFH, Güde, Hozelock, Kemper, Kinzo, Sievert, Toolland. In de categorieën elektrische onkruidbranders, gas onkruidbranders, onkruidborstels, drukspuiten, professionele onkruidbestrijding, bladblazers, terras en tuin en tuingereedschap. U vindt er onkruidbranders voor elke tuingrootte, waaronder tuingrootte kleine tuin (0 - 50 m2 (12)), middelgrote tuin (50 - 150 m2 (2)), grote tuin (> 125 m2). U kunt er onkruidbranders vinden met daarbij behorende onderdelen en accessoires voor zowel de particulier als de (semi) professional. Onkruidbranders kunnen naast het bestrijden van onkruid worden gebruikt voor het verwijderen van mos, drogen van beton, bestrijden van mierennesten, veilig, snel en gemakkelijk aansteken van de barbecue, werkzaamheden met teer en bij elektrische onkruidbranders of verf afbranden.

  Complimenten, klachten en tips voor Onkruidbrander.com
  Vóór 18:00u besteld, morgen geleverd. Garantie periode op de producten is 1 jaar. Gratis verzending en terug sturen kan binnen 14 dagen. Betalingsmogelijkheden bij Onkruidbrander.com zijn iDEAL, Creditcard, MasterCard, Vis, Maestro, Bankcontract Mister Cash, Carte Bleue en vooruitbetaling via bankoverschrijving. Een klacht kan aan de afdeling klantcontact worden doorgegeven per e-mail, via gewone post op Onkruidbrander.com, Visserstraat 44, 1431GJ Aalsmeer en/of telefonisch op +31 (0) 85 0667004. Deze klacht wordt binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Niet tevreden met de oplossing? Dan mag de ontevreden consument contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk en de Geschillencommissie (SGC). Onkruidbrander.com is ook aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.


  Beschikt u al over een gereedschap van Onkruidbrander.com? Hoe is de ervaring in gebruikt van het apparaat? Hoe was de dienstverlening en de aftersale service van Onkruidbrander.com? Zijn zij werkelijk de enige, echte onkruidbranderspecialist, zoals zij adverteren? Laat ons het weten op Ervaringenste.be. De site waar u terecht bent voor het lezen van de reviews over bedrijven zoals Onkruidbrander.com!

  Bent u nog niet op de hoogte van de aanbiedingen en dienstverlening van Onkruidbrander.com? Lees dan hier op ErvaringenSite over de ervaringen van andere consumenten!

  Tips for shopping online safely

  Onkruidbrander.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onkruidbrander.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onkruidbrander.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Onkruidbrander.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onkruidbrander.com actief?

  Onkruidbrander.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onkruidbrander.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.