ErvaringenSite

  Ervaringen Bjorn Borg

  Wil jij weten hoe een online shop gewaardeerd wordt? Dan ben je bij ons aan het goede adres want wij bieden je alle reviews die klanten over online shops en andere websites publiceren. Op een overzichtelijke manier hebben wij al die reviews op onze website gebundeld. Het enige dat jij nu nog moet doen is die reviews lezen. Zodoende kom je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Je weet direct hoe klanten een online shop waarderen, waar je op moet letten als je bestelt en waar je beter niet kunt bestellen. Je voorkomt dat je in een vervelende situatie terecht komt omdat je van te voren al weet wat je van een webshop kunt verwachten. En heb je toch een klacht of wil je iets terugsturen? Dan kun je in de reviews lezen hoe andere klanten die problemen opgelost hebben. Neem dus even de tijd en lees die reviews, je maakt het jezelf alleen maar makkelijker.

  Over Bjorn Borg

  Dit is het kledingmerk van de Zweedse tennislegende Bjorn Borg die in 1956 ten zuiden van Stockholm geboren werd. Hij veranderde eigenhandig als eerste de traditionele tenniswereld met zijn lange blonde haren en ijskoude verschijning. Hij zou tussen 1976 en 1980 uiteindelijk 5 keer Wimbledon winnen. Na zijn succesvolle tenniscarrière begon hij samen met ontwerper Rohdi Heintz een eigen kledinglijn die begon met sportkleding. Eind jaren tachtig volgde de internationale uitbreiding van het merk, de kleding was vanaf dat moment ook in Denemarken, Noorwegen, Australië, België en Nederland verkrijgbaar. Inmiddels is het merk bijna overal net zo bekend als het Wimbledon tennistoernooi.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  De producten van Bjorn Borg

  De online shop van Bjorn Borg valt op door de vele foto's die de diverse categorieën met verschillende producten aankondigen. Dat dit merk een grote schare fans heeft dat wordt ook direct duidelijk door de vele sociale media foto's die er te zien zijn. Er zijn in deze online shop meerdere collecties voor dames, heren en kinderen verkrijgbaar. Je kunt onder andere ondergoed, sportkleding, schoenen en accessoires bestellen. Elk artikel beschikt over een eigen productpagina waar je alle informatie die je nodig hebt kunt lezen. Je kunt eenvoudig bestellen waarna je met je creditcard of PayPal account veilig afrekent. Hoe sneller je jouw bestelling wilt ontvangen hoe meer je daarvoor betaalt. Je kunt besluiten als gast af te rekenen of je maakt een account aan waar je bij een volgende bestelling makkelijk gebruik van maakt.

  Reviews en tips over Bjorn Borg

  Dat reviews voor klanten steeds belangrijker worden dat weten we inmiddels allemaal. Daarom is het ook zo belangrijk dat jij als klant jouw review over Bjorn Borg publiceert. Dat doe je eenvoudig op onze website waar je alle ruimte krijgt om uitgebreid over jouw ervaring met het merk te schrijven. Wat zijn de voor- en nadelen van deze online shop? Hoe zit het met de levertijden? Hoe worden klachten afgehandeld? Word je netjes geholpen als je iets terug wilt sturen? Allemaal zaken waar jij als klant met jouw beoordeling antwoord op kunt geven. Wacht dus niet langer en plaats die review zodat nieuwe klanten er direct achter komen wat hen te wachten staat bij Bjorn Borg.

  Bjorn Borg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bjorn Borg

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bjorn Borg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bjorn Borg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bjorn Borg actief?

  Bjorn Borg is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bjorn Borg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.