ErvaringenSite

  Ervaringen Boldking

  ‘s Ochtends vroeg in alle haast je scheren is vaak al uitdagend genoeg. Hoe vaak is het je niet overkomen dat je in de auto zit en je in de spiegel nog een plek voelt waar het mes net niet bij kon. Hoe vaak heb je je scheermesjes wel niet vervloekt omdat hij te bot was. Of baalde je van je scheerschuimbus die leeg was en je geen nieuwe op voorraad had staan. Dingen die iedere dag weer voor kunnen komen en die flink irritant kunnen zijn. Boldking is een bedrijf dat zegt te kunnen helpen bij dit alles. Ze leveren scheermessen en gerelateerde producten. Maar wat is de kwaliteit van hun scheermessen? Doet het scheerschuim van Boldking wat die moet doen? Hoe vinden andere Belgen van hun producten? Hoe betrouwbaar zijn hun uitspraken als het gaat om levertijden? Hier op onze site vind je meningen van andere consumenten die je voor gegaan zijn. Ze hebben reviews achtergelaten over Boldking en vertellen je eerlijk wat hun positieve en negatieve ervaringen met het bedrijf zijn. Tips en trucs komen naar voren waar je als consument veel aan hebt. Wil je meer weten over het bedrijf Boldking dan lees snel verder.

  Over Boldking

  Boldking is in 2013 opgericht in Amsterdam. Twee vrienden hadden het idee dat bepaalde ergernissen met betrekking tot scheren bij de eindgebruiker weggenomen konden worden. Ondertussen leveren ze hun producten in 11 landen door heel Europa en hun marktaandeel groeit gestaag. Met name gebruiksgemak en duurzaamheid zijn de twee pijlers waar men op steunt. Boldking wil van af dag een het opnemen tegen de twee grote merken in de scheerwereld, te weten Gillette en Wilkinson.

  ই-অরেঞ্জ গ্রাহকদের সড়ক অবরোধ | E orange | Online Shop | E-commerce | Mashrafe Bin Mortaza

  Producten en diensten Boldking

  Boldking levert flexibele scheermessen en scheer gerelateerde producten aan de consument. Het scheermes is zo ontworpen dat ieder scheermes 3 messen heeft en flexibel te buigen is. Een standaard scheerset bestaat uit een houder plus zuignap, 4 mesjes en aftershave crème. Daarnaast biedt Boldking als service de mogelijkheid om op periodieke basis mesjes en andere producten geleverd te krijgen door middel van een abonnement. Ze mailen je voordat ze jouw producten iedere keer leveren en je kunt dat aanpassen, uitstellen of overslaan wanneer je maar wil. Tevens kun je de gebruikte mesjes retour sturen om het milieu te helpen en te zorgen dat de messen gerecycled worden. Of dit daadwerkelijk ook iets oplevert voor het milieu lees je hier. Naast scheermessen en aanverwanten producten bieden ze ook boxershorts en T-shirts aan.

  Beoordelingen, reviews en tips Boldking.

  Heb je producten van Boldking naast je wastafel staan? Scheer je je iedere dag met de messen van Boldking? Of heb je misschien ooit een cadeau van vrienden ontvangen van het bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jouw ervaringen. Maar misschien juist ook als je niet te spreken bent over de producten van Boldking. Laat alsjeblieft hier een review achter en vertel ons daarin je positieve dan wel negatieve ervaringen. Heb je tips voor andere consumenten als het gaat om Boldking, dan horen we het graag. Wanneer je een beoordeling hier achterlaat dan help je daarmee veel andere Belgen om de juiste keuze te maken.

  Boldking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boldking

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Boldking een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Boldking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Boldking actief?

  Boldking is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boldking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.