ErvaringenSite

    Ervaringen Boohoo.com

    Boohoo.com: Ervaringen

    You want it, we’ve got it! Boohoo.com was ooit ‘Manchester’s best kept secret’ maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar de Belgische markt. Met reclames vol superhippe jongeren in stijlvolle kleding, rondhangend in even zo stijlvolle landschappen proberen ze de Belgische consument te veroveren. Lukt dat? Laat hier je review achter om anderen te laten weten hoe jij denkt over bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding, de service en het modeaanbod!

    Een (engelse) review van boohoo.com producten in dit filmpje.

    Over Boohoo.com

    Boohoo.com werd opgericht in 2006 en komt oorspronkelijk uit Manchester, maar is inmiddels één van de snelst groeiende internationale modebedrijven door modebewuste ontwerpen te combineren met een betaalbare prijs. Wereldwijd telt het bedrijf al twee-en-een-half miljoen actieve klanten en dat aantal zal nog stijgen, aangezien er zich zo’n 140.000 nieuwe klanten per maand registreren. In de doelgroep bevinden zich vooral jongeren van 16 tot 24 jaar oud die het belangrijk vinden er goed uit te zien en met de mode mee te gaan. De voorraad is groot; dagelijks worden er tot honderd nieuwe artikelen toegevoegd aan de online winkel en elke week is er een nieuwe collectie. Zo kunnen ze up-to-date blijven, wat in de modewereld een belangrijke vereiste is voor veel klanten. Boohoo.com heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun online fashion, onder andere bij de Cosmopolitan Fashion Awards.

    Diensten van Boohoo.com

    Boohoo.com biedt van alles aan op het gebied van mode; duizenden stijlen in zowel dames- als herenmode kun je hier vinden en combineren. Op zoek naar het nieuwste jurkje, topje, jumpsuit, pump? Wil je je look compleet maken met interessante accessoires? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke aanbieding in de sale? Via de website zoek en bestel je eenvoudig (gedeeltelijk in het Engels, gedeeltelijk in het Belgisch). Bestel je voor meer dan €25,-, dan neemt Boohoo.com de verzendkosten van je over. Betalen kan met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard) of PayPal. Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode en exclusieve aanbiedingen wil ontvangen van Boohoo.com is er een nieuwsbrief, waarvoor je je via de website kunt aanmelden. Daarnaast is bedrijf natuurlijk aangesloten bij alle belangrijke sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google +, Pinterest en Snapchat, ook hebben ze een eigen blog.


    Klachten over Boohoo.com

    Gaat er iets niet goed met je bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via een online contactformulier. Als je bestelling niet voldoet, dan kun je het retourneren (binnen veertien dagen en met de prijskaartjes nog intact). Om te voorkomen dat de maat anders uitvalt zoals je had gedacht, zijn er online maattabellen te vinden. Via de website kun je je bestelling volgen. Met vragen kun je contact zoeken via Twitter.

    Haal jij jouw nieuwe outfits op Boohoo.com? Laat hier weten hoe dit bedrijf jou bevalt!

    Van plan iets te kopen bij boohoo.com? Makkelijk om iets te retouneren? Betrouwbaar en eerlijk? Lees eerst ervaringen van anderen zodat u weet waar u aan begint!

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    8.2
    83% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    7.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goedkoop, top service en snelle levering!

    Maandagavond om 22.30u had ik 3 rokken besteld.
    Vrijdag diezelfde week kreeg ik mijn bestelling binnen. Binnen 4 werkdagen dus wat ze ook beloven!

    2 rokken zaten als gegoten en zijn prachtig! De andere rok heb ik teruggestuurd. Het is een tulerok en dat staat mij niet (wist ik eigenlijk al van tevoren).
    Gisteren kreeg ik een mail dat ze het pakketje hebben ontvangen en het gaan verwerken zodat ik mijn geld z.s.m. ontvang.

    Ook toen ik me afvroeg wanneer ze het pakketje precies leveren, kreeg ik heel snel een reactie.
    Volgens de track and trace code zou het 2 weken duren voordat het pakketje geleverd wordt. De medewerker heeft zijn excuus aangeboden en gaf aan dat de track and trace code niet goed werkt.
    Hij verzekerde mij ervan dat ik het pakketje binnen 4 werkdagen zou ontvangen en dat klopte!

    Ik ga hier zeker vaker bestellen! Mooie kleding, goedkoop en goede kwaliteit! En de service is vriendelijk en snel!

    Lange review geworden, maar omdat ik allemaal negatieve reacties las, wilde ik laten zien dat ze helemaal niet slecht zijn!

    Door: P.F. 19-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurkjes met 2 werkdagen al in huis!! Snelle verzendtijd

    Heb gisteren mijn twee jurkjes van Boohoo ontvangen. Veel eerder dan verwacht (was gisteren niet eens thuis!).

    Ik had het vrijdagavond laat pas besteld! Dus dat is met 2 werkdagen al in huis, echt supersnel.

    Beide jurkjes passen perfect en de stof is heel erg mooi en zacht, dat was niet goed te zien op de foto dus een extra gelukje. Verpakking verder ook prima. Apart verpakt met plastic en zo'n papier ertussen en het geheel in een gezellige shopping bag van Boohoo

    En omdat er een halve prijs op jurkjes aanbieding was, was het ook nog supergoedkoop. Het ene jurkje 15 euro en de andere 13,50. Terwijl het dus echt goede kwaliteit is, en knitted stof enzo.

    Superblij mee, ik ga hier zeker vaker shoppen!

    Door: happy me 22-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    heel goedkoop juist

    ik dacht altijd dat boohoo heel duur was want die reclame op teleivisie ziet er heel duur uit maar het is dus juist een hele goedkope winkel dat had ik niet verwacht

    verzendkosten zijn niet gratis alleen dat is wel een beetje minder maar ik hoorde dat ze daar wel vaak aanbiedingen mee hebben dan is het wel gratis dus daar wacht ik dan even op

    maar ze hebben wel veel leuke kleren weet alleen niet of mij dat dan ook mooi staat want volgens mij moet je wel echt een perfect figuur daarvoor hebben haha
    groetjes

    Door: hanneke van zanten 20-05-2016
    hallo 18-06-2016

    Thanks voor de tips1! Vooral die laatste haha

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Leuk shoppen, zeker in de sale~!

    Leuke webwinkel, ze hebben altijd wel iets wat ik wil.
    Wel een beetje gevaarlijk, want voor je het weet heb je dan ineens een mandje volgeshopt haha
    Heb nu ineens een paar armbanden, nieuwe schoenen èn een tasje gescoord!
    Maar het voordeel is dat ze niet zo duur zijn, zeker nu met de sale en met 30% korting. In totaal ben ik nu 30 euro kwijt, nou dat valt toch best mee?
    Hoop wel dat ze een beetje snel leveren dit keer, want de vorige keren vond ik dat dat best lang duurde...

    Door: Eva 17-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    kleding online

    leuke website met leuke kleding
    wel allemaal in het engels en beetje lange verzending

    maar wat ik had besteld, past goed en is mooi

    Door: Lieke 11-04-2017
    Ellcruddy 04-11-2019

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    waardeloos

    Drie weken geleden kleding voor mijn dochter besteld en betaald. Kleding is nooit aangekomen en via mail krijg ik steeds zelfde melding,dat ze binnen 48 zullen reageren. WARDELOOS!!!! Nooit meer iets besten!!! Lastige is dat jij alleen kan mailen.

    Door: Danijela Ristic 21-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Aanbiedingen zijn snel weg

    Ze hebben vaak goede dagaanbiedingen maar ik vind het stom dat je dan zo snel moet beslissen want 's avonds is die aanbieding dan weg en morgen is er misschien een mindere aanbieding.

    En toen ik pas aan het bestellen was, en toen nog even aan het nadenken was, toen was het ineens toch uitverkocht in mijn maat. Echt balen. Kennelijk houden ze niks vast als het in je winkelwagentje hebt, dat vind ik niet zo klantvriendelijk

    Door: K. Hartkamp 18-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Nieuw lievelingsjurkje!!

    Superblij met mijn nieuwste aanwinst van Boohoo! Jurkje gekocht, met van die tribal stiksels, echt supermooi en de pasvorm is precies goed. Online had ik al met zo'n maattabel gemeten en dat klopt dus precies.
    Dus superblij mee!!

    Wel kleine kritiekpuntje, want de levering liet best wel lang op zich wachten, bijna een week langer dan dat ze zeiden.

    Maar ja, nu het er eenmaal is, is alles goed! Jeeej!

    Door: Mathilde 09-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Trendy en leuk! Wel weekje wachten.

    Ik moest wel een week wachten op mijn bestelling. Dat is toch best lang tegenwoordig met de meeste online winkels die volgende dag levering hebben. Maar volgens mij komen de jurkjes ergens uit het buitenland ofzo dus dat snap ik wel. Het is de moeite en wachten waard want je bent wel een stuk goedkoper uit. En alles is ook veel meer trendy dan die truttige dingen bij zalando of wehkamp ofzo.

    Door: Sjoukje 01-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik moest ook langer wachten op de levering maar toen het er was was ik weer blij!

    Hoi Manon,

    Ik moest ook best lang wachten op mijn bestelling. Had op een dinsdag besteld en kreeg het de dinsdag erna. Dus ook later dan verwacht.

    Maar toen het er eenmaal was, was ik zo blij dat ik die paar dagen extra niet zo erg meer vond higi

    Maar slordig is het wel ja, daarom minpuntje voor de service...

    Groetjes!
    Kim

    Door: Kim 29-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    SUPERLEUK

    GEWOON SUPERLEUKE WINKEL!!

    Door: JELTJE 10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Is het besteld?

    ik heb vorige week donderdag een jasje besteld bij boohoo. Ik heb het jasje betaald maar geen mail gekregen om mijn bestelling te bevestigen. Het is nu een week verder en het pakketje is nog steeds niet binnen, terwijl op de site staat dat het tussen de 2 en 4 dagen kan duren. Heeft iemand anders dit ook gehad en hoe lang duurde het voordat het pakket uiteindelijk binnen kwam???

    Door: Ilya Van schenkhoff 07-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Lekker trendy, leuke aanbiedingen!!

    Gaan goed met de mode mee en ze hebben altijd wel een leuke aanbieding

    Pas op: verslavend!! ;))

    Door: Esmee'tje! 05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    top

    Ik heb vaker dingen bij Boohoo besteld. kleding was erg mooi alleen helaas paste het soms niet. Voor de rest als het wel past is het top erg mooi en zit lekker. De levering duurt inderdaad langer dan ze aangeven, maar door eerder te bestellen is dat probleem opgelost!

    Door: isabel 09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Super

    Velen vragen zich af wat de levertijd is bij boohoo. Ik ook. Maar wel besteld en ik moest een paar dagen wachten en toen was het binnen. Prima kwaliteit en tevreden met mijn aankoop. (Want het was lekker goedkoop hihi)

    Door: Maartje 03-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    levertijd

    ik vroeg mij af, ik heb maandag een jurkje besteld. met 3-4 dagen levertijd, het is nu vrijdag en heb nog niks binnen. hebben meer mensen problemen gehad met de levertijd dat je bestelling te laat kwam?

    Door: Manon 29-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Retouren , geld terug krijgen.

    Ik heb 3 weken geleden een paar jurken besteld helaas paste ik 2 jurken niet het bestellen was gratis maar retouren koste mij 6 euro ook was mijn pakketje na 3 dagen in Zwolle aangekomen en we zijn nu 2 weken verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug en hun zeggen ook dat mijn retour niet is aangekomen ik heb dan ook meer dan 10 emails verstuurd en ik heb vandaag ook weer 1 erbij gestuurd , ze zeiden ook tegen me dat ze me geld al hadden terugestort toen ik keek had ik helemaal niet mijn geld teruggekregen dus ik ben blijven door gaan met emailen en ik zal ook niet stoppen tot dat ik mijn geld terug heb.
    Kortom slechte service de kleding is wel leuk maar helaas is de service minder.

    Door: Eliza 24-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

    mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

    Door: jantine 07-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Boohoo

    _ werd bij mij binnen 5 dagen geleverd
    _ was in goede staat
    _ stof is dun maar prima
    _ ik heb bij alles een maat kleiner besteld omdat de maten groter vallen
    _ mooi afgewerkt
    _ doen ik het aankreeg moest ik het nog eens strijken omdat het niet netjes was geplooid

    Door: Yasmine 12-08-2016
    de Jong 22-08-2016

    Mijn account was opeens verdwenen en het jurkje heb ik nooit gezien.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zomerjurk besteld op Boohoo.com

    Lange zomerjurk besteld op Boohoo.com
    Hij zit als gegoten en was helemaal niet duur.
    Zachte stof, mooie afwerking.
    Levering met een aantal dagen.
    Ik ben zeer tevreden!

    Door: Fiona 22-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling