ErvaringenSite

  Ervaringen boomf

  Heb je ooit een wenskaart verstuurd? En heb je ooit een wenskaart ontvangen? Beide vragen zullen vaker met ja beantwoord worden dan met nee. In België worden miljoenen wenskaarten per jaar verstuurd en de kans is dus groot dat een van die kaarten voor of van jou was. Online zijn er veel websites van bedrijven te vinden die wenskaarten aanbieden aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Voor iedere gelegenheid kan er wel een kaart verstuurd worden, denk aan verjaardagen, trouwerijen, geboorte van een kind en ga zo maar door. De marktwaarde van deze handel is dan groot en het aantal bedrijven blijft groeien. Boomf is ook een bedrijf dat wenskaarten online aanbiedt. Een Engels bedrijf dat onder voorbehoud levert over de hele wereld. Maar waarom zou je nu juist voor Boomf moeten kiezen of waarom juist niet. Hoe kun je als consument tussen al deze aanbieder nu een goede keuze maken, zonder ze allemaal een voor een uit te proberen? Hier op onze site helpen we je daarbij. Belgen die je voor zijn gegaan hebben hier hun reviews achtergelaten over Boomf. Ervaringen, meningen, tips en reviews; je leest het allemaal hier.

  Over Boomf

  Het bedrijf Boomf is in 2013 opgericht in Engeland en is een online leverancier van wenskaarten. Niet alleen leveren ze in Engeland, maar ook aan America en de Europese Unie. Eigenlijk leveren ze over de hele wereld, maar dit wel onder voorbehoud. Volgens Boomf leveren ze naast wenskaarten vooral ook een herinnering, een ervaring en een aandenken in een. Als gebruiker van de website kun je via diverse menu’s en thema’s door hun producten zoeken.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  Boomf producten en diensten

  De wenskaarten van Boomf zijn ingedeeld in verschillende groepen gesorteerd op thema’s en gelegenheden zoals geboorte, verjaardag, dank, enzovoorts. Ook kun je er zelf een samenstellen met eigen teksten en afbeeldingen. Naast wenskaarten met alleen tekst en beeld biedt het bedrijf ook nog verschillende producten in aan. Zo kun je er verschillende varianten van een traditionele wenskaart vinden die je kan versturen. Ze hebben kaarten met confetti, waarbij de confetti bij het openen van de kaart er uitspringt. Ook verkopen ze kaarten waarbij er dingen uitspringen en/ vliegen wanneer je de kaart open maakt. Je moet dan denken aan een opwind vlinder of een drie dimensionaal gevouwen dier. In het assortiment hebben ze ook een doosjes waar je op zes zijden tekst of foto’s op kan laten drukken, die ze vullen met confetti en verschillende items naar keuze, dit noemen ze de Boomf Bomb.

  Uw mening over Boomf

  Heb je ooit iets via de website van Boomf verstuurd dan willen we dat graag van je weten. Was de website gebruiksvriendlijk? Waren de producten in het echt ook daadwerkelijk wat u ervan verwacht had? Wat betreft de levertijden, hielden ze zich aan de afgesproken deadline? Vragen waarvan de antwoorden voor andere consumenten interessant kunnen zijn. Uw mening, ervaringen en tips kunnen ervoor zorgen dat andere Belgen de juiste keuze maken bij het uitzoeken van een wenskaarten aanbieder. Zowel positieve ervaringen als negatieve ervaringen zien we graag terugkomen in uw review hier op Ervaringensite.be.

  boomf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over boomf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is boomf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over boomf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is boomf actief?

  boomf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van boomf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.