ErvaringenSite

  Ervaringen Bouman Online

  Een stijlvolle outfit kun je veel zelfvertrouwen opleveren. Als je er goed uitziet, voel je je doorgaans ook goed. Naast schoenen en kleding is er nog een belangrijk onderdeel dat je zeker niet uit het oog mag verliezen: accessoires zoals sieraden en horloges. Bij Bouman Online kun je deze zaken aankopen via een webshop, en dan krijg je dit voor je deur afgeleverd. Nog zo makkelijk! Uiteraard wil je op voorhand wel eens polsen naar de meningen van andere mensen over Bouman Online. Zijn hun ervaringen doorgaans positief of eerder negatief? Indien het laatste weet je dat je toch moet opletten bij een aankoop hier, maar als andere mensen echt tevreden zijn over het bedrijf, kun je hier met een gerust hart een accessoire zoeken. Op ErvaringenSite kun je terecht voor alle reviews en beoordelingen over Bouman Online, dus lees zeker verder.

  Over Bouman Online
  Bouman Online is de online winkel van een juwelierszaak met meer dan 40 jaar ervaring. Het is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1974, met een fysieke winkel in Beesd. Later werd de huidige winkel in Culemborg geopend. De webshop werd opgericht in 2008. Wil je Bouman Online contacteren? Dat kan via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn, e-mail en telefoon. De webshop is geopend doorheen de week van 10:00 tot 17:00. De fysieke winkel is gesloten op maandag, maar is wel open van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 uur tot 17:30 uur (zaterdag tot 17:00 uur). Er is ook een contactformulier op de website. Bouman Online beschikt ook over een YouTubekanaal. Je kunt je ook inschrijven voor een nieuwsbrief.

  Producten en diensten van Bouman Online
  De webshop van Bouman Online geeft klanten de mogelijkheid om allerlei Sieraden en Horloges aan te schaffen. De Sieraden zijn beschikbaar voor zowel heren als dames, in goud, zilver, met edelstenen, en in verschillende types. Er zijn een aantal specifieke collecties te koop, denk aan Buddha to Buddha, Blush Diamonds, Fope Gioielli Flex’it en Tiris Jewelry Milano. Dit zijn dan voornamelijk ringen, armbanden, colliers, bedels en manchetknoppen. Voor horloges kun je vooral filteren op zaken voor mannen of vrouwen, types, en merken. Er is ook een hele subcategorie voor Swiss Made en Seiko Specialist. Je kunt ook een sectie Uitverkoop vinden, met producten in afslag.

  Tot slot zijn er nog accessoires, zoals horlogebanden of bijouxkoffers. Je kunt ook een blog vinden op de website, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges. Je kunt voor je bestelling kiezen om Gespreid te betalen, via een Accept giro, via Creditcards, PayPal, iDeal of met Giftcards. Ook een Vooruitbetaling per bank is een optie. Er zijn ook nog minder gebruikte methodes zoals Apple Pay, Bancontact en Giropay.

  Klachten, complimenten en tips voor Bouman Online
  Indien je zelf eens iets hebt gekocht bij Bouman Online, is het zeer interessant om anderen over jouw ervaringen te vertellen. Wat is je mening over dit bedrijf en de producten die je hebt gekocht? Ben je hier tevreden over, geef dan zeker een complimentje en informeer mensen waarom jij zo blij bent met Bouman Online. Of wil je liever een klacht bespreken? Dat kan natuurlijk ook, schrijf dus zeker een review over dit bedrijf.

  Online Shop စလုပ်တော့မယ်ဆို သိထားသင့်တဲ့အချက် (၅)ချက်

  Bouman Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bouman Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bouman Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bouman Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bouman Online actief?

  Bouman Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bouman Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.