Brianto

Alle reviews

Brianto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Brianto

Iemand verrassen? Leuke ideetjes, maar u weet niet precies waar te shoppen voor het perfect cadeautje? Geen probleem! Op de site van ervaringen.be vindt u heel wat bedrijven, die voor klanten als u klaar staan. Het zoeken naar het juiste cadeau voor een geliefde, kan soms wat tijd nemen doordat wij mensen altijd ons uiterste best doen onze naaste zo blij als mogelijk te maken. Door de moderne tijd waarin wij ons nu bevinden, is het nog moeilijker om het juiste cadeautje uit te kiezen. Daarom handig dat er en site is waar eenieder terecht kan voor het vinden van het juiste geschenk online. In de reviews van ErvaringenSite vindt u in de reviews de reactie van klanten over bedrijven waar u heen kunt voor het halen van uw product. Het lezen van ervaringen in de reviews is tijdbesparend en binnen enkele minuten, hebt u het geschikte bedrijf waar u mee van start wilt kunt. Fijn is het om ook uw ervaring over uw aankoop te lezen op onze site!

Over Brianto
Het bedrijf Brianto is opgericht in 2009 en biedt onder meer aan artikelen geschikt als een geschenk. Brianto is een bedrijf dat cadeautjes personaliseert tot geschenken voor elk gelegenheid. Op de website van Brianto kunt u heen voor het uitkiezen van uw geschenk. Alle aangeboden cadeautjes heeft Brianto op voorraad. Het bedrijf werkt in Nederland en België en bezit over een team dat geacht vakbekwaam te zijn in het personaliseren van elk cadeau.

Producten en diensten van Brianto
Op de website van Brianto bent u terecht voor het personaliseren van een cadeau voor uw geliefde. Van het plaatsen van een foto op een mokje, naar het plaatsen van een tekst of log. U heeft de mogelijkheid de vormgeving te bepalen naar keus. Brianto biedt u cadeautjes voor elk gelegenheid zoals vader- en moederdag, herdenkingen, pensioen, verjaardagen, huwelijken, geboorten, kerst & nieuwjaar, maar ook valentijn en pasen. U bent ook terecht voor cadeautjes als BBq sets, bier cadeautjes, exclusieve cadeautjes, champagne en wijnsoorten, decoratie, foto cadeautjes, kaarsen, keuken gedeelte, knuffels, glas en kristallen, maar ook voor duurzame cadeautjes. Er is voor iedereen een cadeau in voorraad, als het nu voor een baby is of kinderen, man of vrouw, juf of meester en peter.

Verzekeringen, garantie & betalingen bij Brianto.
Het kan voorkomen dat u niet het juiste pakket heeft gehad of u ziet gewoon met vragen? Dan kunt u de klantenservice van Brianto bereiken op de telefoonnummers + 014 88 83 00 voor België en + 040 774 0162 voor Nederland of viainfo@brianto.nlvan maandag tot vrijdag. U kunt betalen via iDEAL, Mister Card, bank overmakingen en creditcards.

Complimenten, klachten en tips voor Brianto
Brianto zegt te weten hoe iemand zich kan voelen bij het ontvangen van een leuk cadeautje. Daarom proberen ze voor nu al 10 jaren klanten tevreden te stellen bij het bestellen van een cadeau. Hebt u al cadeautjes besteld bij Brianto? Hoe was de dienstverlening naar u toe?

Laat in een review weten wat u van het bedrijf vond, hun klantenservice, bezorging en veiligheid van betaling. Uw review plaatst u op ErvaringenSite. Zo kunnen andere toekomstige klanten van Brianto een beter beeld hebben over het bedrijf. Meer weten over bedrijven als Brianto? Neemt u dan een kijkje op de site van ervaringen.be.