ErvaringenSite

  Ervaringen Budget Home Store

  Ervaring met Budget Home Store

  Velen dromen van leuke meubels in hun huis teneinde hun woonplezier te vergroten. Daarbij hoopt men vaak ook kwalitatief goede meubels te kunnen kopen tegen redelijke prijzen. Een winkel waar je mogelijk aan je trekken kunt komen is Budget Home Store waar je 24 uren per dag en 7 dagen per week online kunt shoppen. Ook kun je naar een vestiging om de meubels te bezichtigen. Het is normaal als je meer wilt weten over de kwaliteit van de meubels, de service en recensies van andere klanten, voordat je overgaat tot kopen. Als je je afvraagt waar je aan begint en of je een kans kunt wagen om een kijkje te nemen bij deze winkel, lees dan over de ervaringen die anderen hebben gehad met deze winkel.

  Over Budget Home Store

  Budget Home Store is een woonwinkel waar je meubels kunt vinden voor onder andere je woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Je kunt dus denken aan meubels zoals hoekbanken, salontafels, bijzettafels, eetkamerstoelen, kasten en allerlei accessoires. In de Budget Home Store XXL vindt je meubels en met de bijbehorende toebehoren zoals hoofdkussen, nachtkastjes en passende linnenkasten. Je kunt zowel online als in de verschillende vestigingen de collectie van meubels bekijken en keuzes maken voor het inrichten van je huis. Behalve de keuze die je hebt in de winkels, kun je ook je eigen meubel samenstellen door bijvoorbeeld jouw favoriete materiaalsoort en kleur te kiezen.

  Diensten van Budget Home Store

  Met vestigingen in meerdere provincies zoals onder andere Almelo, Winterswijk, Groningen, Sneek, Nijmegen en Emmen, probeert Budget Home Store bereikbaar te zijn voor haar klanten. Regelmatig worden er kortingen geboden op meubels en die kortingenacties zijn te volgen via Facebook of in de folder die op de website staat. Ken je iemand die blij zou zijn met een meubel als cadeau? Laat je dan ook informeren over de cadeaukaarten die je kunt kopen in de woonwinkels vanaf 15 Euro. Budget Home Store heeft een deel van de collectie altijd op voorraad of is de bestelde meubel tot aan huis leverbaar. Betalen voor gekochte items kun je doen op een veilige manier.

  Klachten, tips en complimenten Budget Home Store

  Heb je klachten, tips en complimenten voor Budget Home Store? Heb je leuke meubels kunnen vinden in de winkel? Heb je jouw dromen kunnen verwezenlijken? Wat vond je van de service van het personeel? Heb je tips voor klanten? Geef jouw mening via deze site, zodat iedereen dit kan lezen.

  Deel jouw ervaring over Budget Home Store

  Vind jij dat je makkelijk je bestelling kon plaatsen en dat je kwalitatief goede producten hebt kunnen vinden bij Budget Home Store? Schrijf jouw beoordeling op ErvaringenSite, zodat anderen weten wat ze te wachten staat.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Budget Home Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Budget Home Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Budget Home Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Budget Home Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Budget Home Store actief?

  Budget Home Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budget Home Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.