Budget Home Store Reviews

: 9
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

D
Delvaux
Het was echt leuk om rustig te kunnen shoppen en goede hulp te krijgen bij vragen. De winkelervaring was echt ontspannend. Saskia heeft ons goed geholpen met uitleg en onze bestelling.Lees verder
A
Amber
We zijn vandaag naar de winkel geweest en hebben daar een leuk bankje gekocht voor ons chalet. De verkoopster, mevr. Vermeulen, was super behulpzaam en heeft echt haar best gedaan om ervoor te zorg...Lees verder
E
E. Hendrickx
Ik ben echt blij met de service die ik kreeg toen ik mijn aankoop deed. De medewerkers waren super vriendelijk en wisten waar ze het over hadden, ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoo...Lees verder
S
simon
Bij Budget Home Store was het echt niet simpel om de perfecte hoekbank te vinden door die speciale afmetingen. Gelukkig was het geen probleem om wat stofstalen mee naar huis te nemen om de kleuren ...Lees verder
N
Noémie
De stoel die ik kocht bij Budget Home Store was echt geweldig! Hij kon zelfs draaien, wat ik echt super leuk vond. Maar na een paar weken was de veer kapot en sprong er zomaar af. Gelukkig kon ik e...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop relaxfauteuil

  Het was echt leuk om rustig te kunnen shoppen en goede hulp te krijgen bij vragen. De winkelervaring was echt ontspannend. Saskia heeft ons goed geholpen met uitleg en onze bestelling.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bankje voor chalet

  We zijn vandaag naar de winkel geweest en hebben daar een leuk bankje gekocht voor ons chalet. De verkoopster, mevr. Vermeulen, was super behulpzaam en heeft echt haar best gedaan om ervoor te zorgen dat we precies vonden wat we zochten. Als extraatje kregen we zelfs een cadeaubon en de volgende dag heeft ze ons geholpen met het uitzoeken van decoraties voor ons chalet. Echt top service van mevr. Vermeulen, ze verdient alle lof voor haar vriendelijkheid. Dank je wel!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meubilair voor thuis

  Ik ben echt blij met de service die ik kreeg toen ik mijn aankoop deed. De medewerkers waren super vriendelijk en wisten waar ze het over hadden, ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik voelde me echt goed geholpen en kreeg goed advies. Het was heel gemakkelijk om mijn bestelling te plaatsen en kreeg meteen een duidelijke bevestiging. De prijzen waren ook nog eens redelijk en ik vond een goede deal voor wat ik zocht. Ik kijk er echt naar uit om mijn bestelling te ontvangen en hoop dat ook dat even vlot zal verlopen als de rest. Dit is zeker een aanrader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zoektocht naar de perfecte hoekbank

  Bij Budget Home Store was het echt niet simpel om de perfecte hoekbank te vinden door die speciale afmetingen. Gelukkig was het geen probleem om wat stofstalen mee naar huis te nemen om de kleuren te checken. Door de geduldige hulp van Simone is het uiteindelijk toch goed gekomen, en met succes!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 stoel

  De stoel die ik kocht bij Budget Home Store was echt geweldig! Hij kon zelfs draaien, wat ik echt super leuk vond. Maar na een paar weken was de veer kapot en sprong er zomaar af. Gelukkig kon ik een mail sturen en ondanks corona werd dit heel snel opgelost. Een monteur kwam langs en heeft het onderstel vervangen, en nu is de stoel weer perfect. Het personeel heeft me echt heel vriendelijk geholpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hoekbank

  Onlangs heb ik een hoekbank gekocht bij een meubelzaak. De verkoper nam de tijd om samen de perfecte opstelling te bespreken en ik nam snel een beslissing. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik snel een e-mail met informatie over de levering. De oorspronkelijke leverdatum was gepland in juli, maar tot mijn blijdschap werd ik al in april geïnformeerd dat de hoekbank begin mei geleverd zou worden. De levering verliep vlekkeloos en professioneel, door het transportbedrijf van de winkel. Al met al ben ik heel tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van tv-kast en bergkast

  Onlangs ben ik bij Budget Home Store geweest en heb daar een tv-kast en een bergkast gekocht. Het ging allemaal heel vlot en het personeel was echt vriendelijk en deskundig. Vooral de verkoper heeft me goed geholpen en heeft me duidelijk uitgelegd over de producten en mogelijke leveringen. Ik was echt blij met de service en het advies dat ik kreeg. Ook de communicatie over de latere levering van de kasten verliep heel goed en professioneel. Kortom, ik had een hele positieve ervaring bij Budget Home Store.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop fauteuil en stoffering naar keuze

  Zes weken terug heb ik een zalige fauteuil uitgekozen en laten bekleden op maat naar mijn eigen smaak! Ik moest wel wachten tot oktober voor de levering. Gisteren kreeg ik te horen dat hij al binnen was en amper 2 uur later belden ze me al voor een leveringsafspraak voor vanochtend (supersnel). Ik heb de fauteuil zelf uitgepakt en in elkaar gezet, alles was in perfecte staat, geen enkele kras te bespeuren. De persoon van de leveringsdienst was ook heel vriendelijk in Breda.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van barkrukken

  Ik was echt aangenaam verrast door de service die ik kreeg bij Budget Home Store. De dame die mij hielp was super behulpzaam en dacht echt mee met mij. Toen de computer aangaf dat de barkrukken niet op voorraad waren in de winkel, besloot ze zelf een kijkje te gaan nemen en gelukkig waren ze er wel. Na het betalen konden we de barkrukken meteen inladen en naar huis gaan. Helaas kregen we op de weg terug een lekke band, maar de medewerkster was meteen bereid om te helpen en toonde veel begrip. Kortom, een positieve ervaring dankzij de vriendelijke en attente medewerkster.


Anderen bekeken ook