ErvaringenSite

  Ervaringen Budgetlight

  Ben je voor je woning of kantoor op zoek naar led-verlichting, TL-buizen of armaturen? Dan kan het de moeite waard zijn om het aanbod van Budgetlight van naderbij te bekijken. Ben je al klant bij deze webshop en heb je interesse om je ervaringen met ons en onze bezoekers te delen? Dan zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review over Budgetlight te schrijven. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier wordt elke review hoe dan ook gepubliceerd. Dit geeft andere mensen de gelegenheid om voor zichzelf uit te maken of ze al dan niet een led-inbouwspot, wandlamp, spaarlamp of ander exemplaar bij deze webshop willen bestellen.

  Over Budgetlight

  Het bedrijf Budgetlight werd opgericht in 1998 verkoopt zowel aan particulieren als aan bedrijven. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond en het magazijn bevindt zich in Eindhoven. Volgens de informatie op de website zou deze onderneming in Nederland een van de grootste webshops voor lichtbronnen zijn en meewerken aan een beter en schoner milieu door ook duurzame en energiezuinige led-verlichting aan te bieden. Naast de verkoop van verlichting kan Budgetlight bedrijven ook adviseren en begeleiden bij alles wat met verlichting te maken heeft, zoals installatie en gespecialiseerde kennis.

  Mit einem Onlineshop durchstarten! Ich erzähle wie ich es gemacht habe. I Erdem24/7

  Producten en diensten van Budgetlight

  Op de website van Budgetlight zijn de verschillende artikelen geordend in een aantal categorieën: Philips, Osram, led-lampen, led-armaturen, TL-verlichting, spaarlampen, gasontladingslampen en halogeenlampen. Elk van deze categorieën is vervolgens verder opgedeeld in afzonderlijke subcategorieën, zodat de kans groter is dat je snel vindt wat je zoekt. Je kunt ervoor kiezen om de prijzen met of zonder BTW te raadplegen. Budgetlight stelt gegarandeerd budgetprijzen, gratis verzending vanaf € 75 (exclusief BTW), 5 jaar garantie, op rekening betalen en duurzame led-oplossingen aan te bieden. Verder vind je op de website van deze online winkel meer informatie over de merken Philips, Osram, Noxion en Ledvance. Tot slot kun je je op de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief, en kun je voor vragen of opmerkingen contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier.

  Complimenten, klachten en tips voor Budgetlight

  Heb je in het verleden als particulier of professional al een beroep gedaan op de producten en diensten van Budgetlight? Indien dit het geval is, zou je dan eventueel bereid zijn om een bondige, eerlijke review over deze webshop te schrijven? Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor onze bezoekers, en hen de kans te geven om een geïnformeerde beslissing te maken of Budgetlight een bedrijf is dat bij hun wensen en behoeften aansluit. Worden bestellingen vanaf € 75 inderdaad gratis verzonden? Klopt het dat je bij deze onderneming profiteert van 5 jaar garantie? En kun je in het geval van vragen of opmerkingen inderdaad snel en eenvoudig telefonisch in contact komen met een van hun eigen medewerkers? Laat het ons zeker weten! Ben je de markt nog aan het verkennen en wil je graag weten wat onze bezoekers over andere gelijkaardige bedrijven hebben geschreven? Op deze website ontdek je het allemaal!

  Budgetlight
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Budgetlight

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Budgetlight een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Budgetlight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Budgetlight actief?

  Budgetlight is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budgetlight gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.