Burned Sports

Alle reviews

Burned Sports

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten
Autobench.be
1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Burned Sports

Bij welke online sportwinkel krijg je de beste service? Welke webshop die sportschoenen verkoopt is het meest betrouwbaar? Als je met zulke vragen rondloopt op het moment dat je op zoek bent naar sportartikelen dan is het verstandig om eerst reviews van klanten te lezen. Zo krijg je antwoord op deze en andere vragen die je misschien hebt. Daardoor kun je uiteindelijk kiezen voor de online shop die als beste uit de bus komt. Om het je makkelijk te maken bieden we je deze reviews geheel vrijblijvend en gratis aan op onze website. Klanten nemen namelijk steeds meer de tijd en moeite om reviews te delen en lezen en dus ben je bij on aan het juiste adres. Wij hopen dat de gedeelde informatie ervoor zorgt dat je bij de webshop belandt die het beste bij je past.

Over Burned Sports
Burned Sports is de droom die Floris de Jongh op zijn 17de verwezenlijkte. Nadat hij als liefhebber van basketbal na een jaar high school in Amerika terugkeerde naar Nederland begon hij met de verkoop van basketbalschoenen uit de Verenigde Staten. Dat was destijds een hele nieuwe markt en zijn bedrijf groeide snel. Wil jij meer weten over het assortiment en de leveringsvoorwaarden van Burned Sports? Dan kun je vanzelfsprekend de website bekijken of contact opnemen met de klantenservice die op werkdagen tijdens kantooruren geopend is. Als je de producten eerst in het echt wilt zien dan kun je de winkel in het Nederlandse Den Bosch bezoeken.

De producten van Burned Sports
Inmiddels is het assortiment schoenen dat Burned Sports verkoopt behoorlijk uitgebreid. Naast basketbalschoenen kun je er nu ook terecht voor sneakers en schoenen voor andere sporten. Behalve deze artikelen vind je bij Burned ook meerdere collecties kleding. De producten die deze online shop verkoopt zijn van bekende merken zoals Puma, Vans, UnderArmour en Nike. Het keuzemenu en de categorieën met meest verkochte en aanbevolen artikelen helpen je tijdens het zoeken. En als je eenmaal hebt gevonden wat je zoekt dan kun je veilig betalen omdat Burned Sports je de mogelijkheid biedt om met bijvoorbeeld PayPal, iDeal of Afterpay te betalen. Bovendien is deze online shop aangesloten bij het Webwinkel Keur.

Reviews over Burned Sports
Laat ons weten wat jouw ervaring is met de webshop van Burned Sports. Ben je uitermate tevreden over elke aankoop die je doet of zijn er zaken die deze online sportshop kan verbeteren zodat klanten hem nog beter waarderen? Schrijf een review over deze aanbieder en plaats die vervolgens op onze website om andere klanten te informeren over de goede en slechte kanten van het bedrijf. Consumenten willen graag dit soort informatie op voorhand weten en je stelt ons in staat om een goed beeld van deze shop te laten zien. Met jouw beoordeling kun je onder ander antwoord geven op de vraag of Burned Sports een betrouwbare winkel is of niet. Komt de kwaliteit van de verkochte producten overeen met wat er op de site getoond wordt? Word je correct behandeld als je een vraag of klacht hebt? Jij kunt anderen precies vertellen wat ze moeten weten over deze online shop!