Carethy Pharmacy

Alle reviews

Carethy Pharmacy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Carethy Pharmacy

Bent u opzoek naar een specifiek cosmetica product en heeft u lokale drogisterij het niet op de plank liggen? Wellicht dat Carethy Pharmacy u zou kunnen helpen. Op hun website claimen ze ‘s werelds grootste online catalogus te hebben met betrekking tot welzijn- en gezondheidsproducten. Door een marktplaats model brengen ze kopers en verkopers over de gehele wereld samen. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van mensen die u voor zijn gegaan en ze delen hun meningen en ervaringen met betrekking tot het bedrijf. De informatie die u hier leest helpt u om een gedegen beeld te krijgen van Carethy Pharmacy en wat u van hen mag en kan verwachten.

Over Carethy Pharmacy
Het bedrijf Carethy Pharmacy is van oorsprong een Spaans bedrijf en is opgericht in 2014 door Albert Costa en Xiaolei Jin. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Barcelona. Carethy Pharmacy is een online webwinkel gericht op schoonheids-, gezondheids- en verzorgingsproducten. Het biedt een marktplaatsvoor zowel kopers als verkopers. Ze hebben de website vertaald in tientallen talen en producten kunnen over de gehele wereld besteld en verzonden worden. In totaal heeft Carethy Pharmacy meer dan zeventigduizend producten in de haar assortiment en deze wordt continu geupdate zodat het aanbod actueel blijft. Het bedrijf werkt met de bekende en grote namen uit de branche om zo kwaliteit te kunnen waarborgen. Binnen het bedrijf staat teamwork, passie en creativiteit hoog in het vaandel.

Producten en diensten Carethy Pharmacy
Kijkend naar het aanbod van Carethy Pharmacy dan zijn de aangeboden producten verdeeld over vier categorieën, te weten; Gezondheid en Schoonheid, Voeding en Supplementen, Familie Huis en als laatste categorie Sport. Bij de categorie Gezondheid en Schoonheid, moet u denken aan producten voor de persoonlijke hygiëne, cosmetica, uw haar, uw huid, make-up, parfums en bijvoorbeeld producten met betrekking tot gezondheidszorg. Onder de categorie Voeding en supplementen vallen producten als noten, zaden, granen, sauzen, maar ook diverse supplementen en drankjes. De groep Familie huis heeft producten voor baby’s, uw huis en tevens uw huisdieren. De laatste categorie Sport bevat producten specifiek voor Fitness en bodybuilding, maar ook sport elektronica. Via de website kunt u artikelen ook op merknaam zoeken en komt u erachter hoe omvangrijk het totale aanbod is met duizenden verschillende merknamen. Bestelde producten worden binnen heel Europa binnen zeven werkdagen bezorgd en binnen 15 dagen in de rest van de wereld. Wanneer een bestelling niet aan de verwachtingen voldoet, dient u dit zo snel mogelijk bij de verkopende partij te melden en kunnen deze binnen veertien dagen kosteloos geretourneerd worden.

Ervaringen, mening en review Carethy Pharmacy
Heeft u in het verleden zaken gedaan met Carethy Pharmacy? Heeft u onlangs iets via Carethy Pharmacy besteld? Of bent u wellicht wekelijks te vinden op hun website? Dan zijn we benieuwd naar uw mening en ervaringen met betrekking tot dit bedrijf. We willen u dan ook vragen om een review achter te laten en met ons deze informatie te delen. Ook wanneer u bijvoorbeeld tips en klachten heeft, dan horen we die graag. Uw bijdrage wordt erg gewaardeerd en op voorhand dank voor de genomen moeite.