ErvaringenSite

  Ervaringen Case Company

  De aankoop van een smartphone is niet compleet zonder een bijpassende hoes. Bent u op zoek naar een hoes om uw smartphone of laptop te beschermen? En wilt u deze hoes uniek maken door het te personaliseren? Neem een kijkje in de reviews hier bij ErvaringenSite. U bent met de ervaringen en adviezen vermeld in de reviews gegarandeerd op weg geholpen. Plaats ook uw eigen ervaring hier op evaringensite.be.

  Over Case Company
  Case Company, opgericht in 2012, is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van smartphonehoesjes en accessoires. Begonnen in België, maar ondertussen al wereldwijd actief. Zij hebben een assortiment aan smartphonehoesjes voor zoveel mogelijk smartphone merken. De oprichter Jeroen Hendriksmaakte al in 2004 als drummer in een allround band al zelf de flightcases voor zijn band. En zo is Case Company uitgegroeid tot wat het nu is.Case Company wordt beheerd door MonkeyMonkey BVBA, die is gevestigd aan Wiedauwkaai 23F 9000 Gent.

  Producten en diensten van Case Company
  Case Company heeft meer dan 500 ontwerpen aan smartphone hoesjes klaarstaan in hun collectie. Naast smartphone hoesjes, ontwerpen zij ook Laptop sleeves van 13 en 15 inch. Bij Case Company kan de klant zelf zijn of haar eigen hoesje ontwerpen. Met de optie City Marble kan de klant de smartphone hoes personaliseren. Op de afdeling accessoires zijn te vinden de Second Glass, Magic Magnet en oplaadkabel. Met de Second Glass is uw touchscreen beschermd tegen krassen en vuil. De sterke magneet van Magic Magnet zorgt ervoor dat de smartphone op z’n plaats blijft in de auto. Met de GIFcase creëert u geanimeerde gifs op uw smartphone hoes. Case Company Studio maakt het u ook mogelijk om unieke hoesjes te ontwerpen.

  Verzending, garantie & betaling bij Case Company
  Case Company biedt de keuzemogelijkheid aan haar klanten uit standaard verzending met een duur van 3-7 dagen en tracked verzending, welke 1-3 dagen duurt. De klant maakt recht op 6 maanden wettelijke garantie. Betalen kan met Bancontact, Visa, PayPal, Stripe, iDEAL, Mastercard, Maestro, Sofcort, Cartasi, American Express, overschrijving en Afterpay. Casecompany draagt de kwaliteitslabel van Safeshop.be, wat betekent dat ze voldoen aan de garantievoorwaarden, het bedenktermijn in acht nemen en voorzichtig omspringen met privacy. Daarnaast dragen zij ook de Emota European Trust Mark. Bovendien hanteren zij wat betreft het leveren van goederen de wettelijke minimum garantietermijn van twee jaar.

  Complimenten, klachten en tips voor Case Company
  Bedenktijd van 30 dagen vanaf de levering. Voor klachten over de diensten, kan men ze contacteren via de link op de site aangegeven of via info@casecompany.be. De klacht wordt binnen de 7 dagen behandeld.Bij ontevredenheid mag worden geretourneerd binnen 30 dagen na ontvangst. Het volledig bedrag wordt geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst. Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de Federale Overheid (https://www.consumentenombudsdienst.be/nl) bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen.

  Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan beroep worden gedaan op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie (https://ec.europa.eu/od).

  Bent u al klant van CaseCompany? Wat vindt u van hun hoesjes collectie? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website. U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over CaseCompany.

  Meer weten CaseCompany, haar dienstverlening en producten? Dan mag u hier op onze evaringensite.be de reviews lezen.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Case Company
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Case Company

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Case Company een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Case Company. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Case Company actief?

  Case Company is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Case Company gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.