Case Company Reviews

: 17
18% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Nora
Ik raad het echt ten zeerste aan! Ik heb al meerdere keren besteld via de website en elke keer was de levering echt snel. De prijs is ook heel redelijk vergeleken met andere winkels en de kwaliteit...Lees verder
R
R. Verbeeck
Ik wil graag Case Company bedanken voor het supermooie smartphonehoesje voor mijn Redmi Note 12 Pro. Echt topkwaliteit en ik ben er helemaal fan van. Het past perfect en zorgt goed voor mijn telefo...Lees verder
C
chloé
Ik had het verkeerde adres doorgegeven voor mijn bestelling en gelukkig heeft de klantenservice me geholpen en kreeg ik toch nog op tijd de nieuwe hoes voor mijn gsm. Echt super service en ik ben h...Lees verder
T
Thomas
Ik had een hoesje besteld met foto's erop, maar de kwaliteit was echt niet goed. De foto's waren onscherp en zagen er pixelig uit. Ook had ik gevraagd om een blauwe rand, maar die was hel...Lees verder
M
M. Gillet
Ik heb een hoesje gekocht voor mijn telefoon, het kostte 19 euro. Maar na amper 3 weken begon het al te brokkelen. De lijm die ze gebruikten was echt van slechte kwaliteit. Ik heb een klachtenmail ...Lees verder

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snelle levering, betaalbare prijs, perfecte kwaliteit

  Ik raad het echt ten zeerste aan! Ik heb al meerdere keren besteld via de website en elke keer was de levering echt snel. De prijs is ook heel redelijk vergeleken met andere winkels en de kwaliteit van de producten is gewoon top. Het is niet makkelijk om een bedrijf te vinden dat zulke goede service en producten aanbiedt voor zo'n betaalbare prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  smartphonehoesje voor Redmi Note 12 Pro

  Ik wil graag Case Company bedanken voor het supermooie smartphonehoesje voor mijn Redmi Note 12 Pro. Echt topkwaliteit en ik ben er helemaal fan van. Het past perfect en zorgt goed voor mijn telefoon. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zal zeker weer bij jullie bestellen in de toekomst. Bedankt hoor!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe telefoonhoes

  Ik had het verkeerde adres doorgegeven voor mijn bestelling en gelukkig heeft de klantenservice me geholpen en kreeg ik toch nog op tijd de nieuwe hoes voor mijn gsm. Echt super service en ik ben heel tevreden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foto's slecht afgedrukt

  Ik had een hoesje besteld met foto's erop, maar de kwaliteit was echt niet goed. De foto's waren onscherp en zagen er pixelig uit. Ook had ik gevraagd om een blauwe rand, maar die was helemaal doorzichtig. Ik ben echt teleurgesteld in wat ik ontvangen heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een telefoonhoesje

  Ik heb een hoesje gekocht voor mijn telefoon, het kostte 19 euro. Maar na amper 3 weken begon het al te brokkelen. De lijm die ze gebruikten was echt van slechte kwaliteit. Ik heb een klachtenmail gestuurd en de website heeft me meteen een nieuw hoesje gestuurd. Maar zelfs dat nieuwe hoesje ziet er slecht afgewerkt uit en ik verwacht dat hetzelfde zal gebeuren. Het ontwerp zou aan de binnenkant moeten worden geplaatst, dat zou al een stuk sterker zijn.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  telefoonhoesjes

  Ik ben echt teleurgesteld in mijn recente aankoop van telefoonhoesjes. De eerste twee waren oké, maar die laatste die ik besteld had, was echt slecht gemaakt. De afwerking is verschrikkelijk en alles valt eraf. Ik ben echt teleurgesteld, vooral voor die prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop hoesje als cadeau

  Het hoesje was nog nieuw, maar de persoon die het cadeau zou krijgen had er al een gekocht. Dus ik heb geprobeerd om het terug te sturen. Helaas wilden ze bij Casecompany het product niet terugnemen en probeerden ze me kortingen aan te smeren. Ze vroegen zelfs of ik het hoesje wilde houden, ook al staat in hun FAQ dat retourneren met terugbetaling mogelijk is. Dit is echt slechte service en ik ben teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoesje, goedkoop, telefoon

  Na enkele weken gebruik begon de opdruk van het hoesje al te vervagen op sommige plaatsen, waar de opdruk is afgesprongen en je er nu doorheen kan zien. Ik kan wat foto's sturen als bewijs. Maar het koord om mijn telefoon als schoudertas te dragen is wel van goede kwaliteit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  telefoonhoesje

  Ik was echt niet tevreden met het telefoonhoesje dat ik kreeg. Het paste amper rond mijn telefoon en liet mijn camera helemaal bloot, dus het zou zeker barsten als het zou vallen. Toen ik het probeerde terug te sturen, leek het alsof ik in cirkels aan het draaien was. Het was gewoon een standaard ontwerp uit hun collectie, niet eens gepersonaliseerd, en toch konden ze geen retourproces starten. Ze lijken hun eigen beleid niet te volgen, zoals aangegeven op hun website, en de e-mails die ik kreeg waren frustrerend, repetitief en totaal niet behulpzaam. Ze reageren wel snel op e-mails, maar lijken helemaal niet van plan om mijn £15 terug te betalen. In plaats daarvan boden ze me kortingen aan op toekomstige aankopen, maar ik ga zeker niet nog eens bij hen kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn bestelling die nooit is aangekomen

  Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, en ik heb al 8 e-mails gestuurd. Helaas kreeg ik maar één reactie waarin ze beloofden om mijn bestelling opnieuw te verzenden. Maar dat is nog nooit gebeurd. De klantenservice is onbereikbaar en ik heb nog steeds geen nieuws, 25 dagen later. Ik vind dat deze website gewoon pure diefstal is en moet vermeden worden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoesje met gebrekkige kwaliteit

  Wat een teleurstelling, man! Ik kocht een hoesje en toen ik het opende, waren de motieven al beschadigd. Serieus, 20€ betaald voor dat prul! De kwaliteit is echt slecht, gewoon dun plastic met motieven die er meteen afvallen. Echt, ga hier niet kopen, het is een teleurstellende ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van telefoonhoesjes en nieuwe telefoon

  Ik was echt niet blij met de kwaliteit van die telefoonhoesjes en ze hebben mijn nieuwe bestelling voor een telefoon geannuleerd. De klantendienst was echt moeilijk te bereiken en het hele proces om mijn geld terug te krijgen was ook een gedoe. Moest meerdere keren bellen voordat ik eindelijk de juiste instructies kreeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte kwaliteit hoesje

  Ik ben echt ontgoocheld in het hoesje dat ik heb gekocht, vooral voor de prijs die ik ervoor heb betaald. Ik heb geprobeerd om mijn aankoop ongedaan te maken, maar de klantendienst blijft me dezelfde standaard e-mails sturen en lijkt niet echt naar mij te luisteren. Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen vanwege de slechte kwaliteit van hun producten en de onvoldoende klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  een coque besteld

  Ik merk dat ik al een maand wacht op mijn hoesje! Balen dat er nog niks is aangekomen als ik mijn bestelling bekijk. Hopelijk krijg ik snel een antwoord op mijn mail en ontvang ik toch mijn hoesje.


Anderen bekeken ook