Case2go

Alle reviews

Case2go

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Case2go

Het beschermen van uw elektronisch toestel of apparatuur is een noodzaak, wilt u dat deze langer meegaat. Naast de beschermingsfactor van zo een hoes aan uw apparaat is het mogelijk om hoezen te personaliseren met een bedrijfslogo, naam of afbeelding. Het personaliseren zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, maar geeft ook meer bekendheid aan uw bedrijf en u als persoon. Online op zoek naar een shop, waar u terecht kunt voor de aankoop van een perfect passende beschermingshoes voor uw telefoon of laptop kan door een simpel bezoek aan ErvaringenSite. De Site waar personen in de reviews hun ervaringen met de onlinewinkel plaatsen. Het onderling beschermen en het behoeden van klanten van een verkeerde aankoop wordt hierdoor vergroot. Bekijk hier in de reviews. 

Over Case2go
Case2go ging in het jaar 2011 van start met de verkoop van laptop hoezen. Nu beslaat hun assortiment online naast de hoezen ook laptops, tablets en smartphone-accessoires. De verkoop doen zij samen met platformen als Bol.com en Amazon. Inmiddels leveren zij in geheel Europa.  

Producten en diensten van Case2go
Case2go B.V. verkoopt online hoezen voor tablets, telefoons, E-Readers, sreenprotectors voor laptops, smartwatch en smartphone-accessoires. De smartwatches, waaronder Apple, Apple Watch SE, Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5 en Apple Watch Series 4 behoren ook tot de collectie. De klant kan er bovendien terecht voor het personaliseren van hun tablet hoezen. Deze wordt naar wens bedrukt met eigen logo of afbeelding. Daarnaast biedt Case2go ook de mogelijkheid om oude telefoons in te leveren, die gerecycled worden. De opbrengst hiervan komt ten goede van Stichting Opkikker.

Verzending, garantie & betaling bij Case2go
Elke bestelling geplaatst bij Case2go vóór 18: 00u wordt de volgende dag gratis thuis bezorgd. Betalen kan met iDEAL, visa, mastercard, Bancontact/ Mister Cash, Belfius, KBC, Soft Banking, Ing Homepay, EPS, American Express, Giropay en Maestro. Case2go is lid van thuiszorg webwinkel. Iedere klant heeft een bedenktijd van 14 dagen om van de aankoop af te zien. Inruilen met een ander product of retourneren van het product mag. Het betaalde bedrag wordt binnen een tijd van 5 - 14 dagen na retour, terug gestort.

Complimenten, klachten en tips voor Case2go
Klachten & Suggesties kunnen kenbaar worden gemaakt via klantenservice@case2go.nl of via het contactformulier op de page van de webshop. De klantenservice is te bereiken op het nummer 0511-794520. Binnen 48 uur na ontvangst wordt inhoudelijk gereageerd op uw klacht. Geschillen mogen worden gerapporteerd bij de stichting Geschillencommissie (www.sgc.nl) en de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. 

Case2go zegt te streven naar 100% klanttevredenheid en probeert, met de levering van de producten uit eigen voorraad, de kwaliteit te waarborgen. Bent u als klant tevreden met uw aankoop bij Case2go? Hoe was de dienstverlening naar u toe? Wat is uw mening over het door hun aangeboden assortiment? Hoe zit het met technisch advies en dienstverlening? Graag horen wij van u de ervaring meegemaakt bij uw bezoek en/of bestelling bij Case2go. Plaats hier in de reviews van ErvaringenSite uw beoordelingen en ervaringen. 

Wilt u meer informatie over Case2go, haar dienstverlening en productassortiment? Check dan op ErvaringenSite! En blijf zo op de hoogte van hoe de elektronische online winkels het doen.