ErvaringenSite

  Ervaringen Case2go

  Het beschermen van uw elektronisch toestel of apparatuur is een noodzaak, wilt u dat deze langer meegaat. Naast de beschermingsfactor van zo een hoes aan uw apparaat is het mogelijk om hoezen te personaliseren met een bedrijfslogo, naam of afbeelding. Het personaliseren zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, maar geeft ook meer bekendheid aan uw bedrijf en u als persoon. Online op zoek naar een shop, waar u terecht kunt voor de aankoop van een perfect passende beschermingshoes voor uw telefoon of laptop kan door een simpel bezoek aan ErvaringenSite. De Site waar personen in de reviews hun ervaringen met de onlinewinkel plaatsen. Het onderling beschermen en het behoeden van klanten van een verkeerde aankoop wordt hierdoor vergroot. Bekijk hier in de reviews.

  Over Case2go

  Case2go ging in het jaar 2011 van start met de verkoop van laptop hoezen. Nu beslaat hun assortiment online naast de hoezen ook laptops, tablets en smartphone-accessoires. De verkoop doen zij samen met platformen als Bol.com en Amazon. Inmiddels leveren zij in geheel Europa.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Producten en diensten van Case2go

  Case2go B.V. verkoopt online hoezen voor tablets, telefoons, E-Readers, sreenprotectors voor laptops, smartwatch en smartphone-accessoires. De smartwatches, waaronder Apple, Apple Watch SE, Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5 en Apple Watch Series 4 behoren ook tot de collectie. De klant kan er bovendien terecht voor het personaliseren van hun tablet hoezen. Deze wordt naar wens bedrukt met eigen logo of afbeelding. Daarnaast biedt Case2go ook de mogelijkheid om oude telefoons in te leveren, die gerecycled worden. De opbrengst hiervan komt ten goede van Stichting Opkikker.

  Verzending, garantie & betaling bij Case2go

  Elke bestelling geplaatst bij Case2go vóór 18: 00u wordt de volgende dag gratis thuis bezorgd. Betalen kan met iDEAL, visa, mastercard, Bancontact/ Mister Cash, Belfius, KBC, Soft Banking, Ing Homepay, EPS, American Express, Giropay en Maestro. Case2go is lid van thuiszorg webwinkel. Iedere klant heeft een bedenktijd van 14 dagen om van de aankoop af te zien. Inruilen met een ander product of retourneren van het product mag. Het betaalde bedrag wordt binnen een tijd van 5 - 14 dagen na retour, terug gestort.

  Complimenten, klachten en tips voor Case2go

  Klachten & Suggesties kunnen kenbaar worden gemaakt via klantenservice@case2go.nl of via het contactformulier op de page van de webshop. De klantenservice is te bereiken op het nummer 0511-794520. Binnen 48 uur na ontvangst wordt inhoudelijk gereageerd op uw klacht. Geschillen mogen worden gerapporteerd bij de stichting Geschillencommissie (www.sgc.nl) en de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Case2go zegt te streven naar 100% klanttevredenheid en probeert, met de levering van de producten uit eigen voorraad, de kwaliteit te waarborgen. Bent u als klant tevreden met uw aankoop bij Case2go? Hoe was de dienstverlening naar u toe? Wat is uw mening over het door hun aangeboden assortiment? Hoe zit het met technisch advies en dienstverlening? Graag horen wij van u de ervaring meegemaakt bij uw bezoek en/of bestelling bij Case2go. Plaats hier in de reviews van ervaringensite.be uw beoordelingen en ervaringen.

  Wilt u meer informatie over Case2go, haar dienstverlening en productassortiment? Check dan op ErvaringenSite! En blijf zo op de hoogte van hoe de elektronische online winkels het doen.

  Case2go
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Case2go

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Case2go een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Case2go. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Case2go actief?

  Case2go is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Case2go gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.