Caseable

Alle reviews

Caseable

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Caseable

Het kan snel gebeurd zijn. Je let een momentje niet op en ineens glipt je telefoon uit je hand. Je probeert hem nog op te vangen, maar tevergeefs; tegen de vloertegels wist de iPhone geen raad. Had je nu maar een hoesje gehad, dan had dit wellicht voorkomen kunnen worden! Er zijn vele verkopers van hoesjes voor telefoons, tablets en andere elektronische apparaten, waaronder Caseable.

Je wilt echter wel je telefoon op een goede manier beschermen. Het is zonde om geld uit te geven aan een hoesje, en bij de eerste val nog steeds schade aan je telefoon te zien. Daarom is het verstandig om vooraf onderzoek te doen naar de kwaliteit. De reviews van bestaande gebruikers helpen daarbij en die vind je hier. Kijk daarom snel wat mensen te zeggen hebben over de producten van Caseable.

Over Caseable
Klaus Wegener en Marvin Amberg hebben in 2010 het bedrijf Caseable opgericht. De inspiratie is gekomen door het zien van de eenzijdige laptop- en telefooncases die er in de New Yorkse metro’s te zien waren.

Het bedrijf heeft hoofdkantoren in zowel New York, als in Berlin. De producten worden geproduceerd in Lauterbach, Duitsland. Inmiddels zijn er meer dan 40 mensen werkzaam en worden de producten geleverd in verschillende landen over de wereld.

Producten en diensten van Caseable
Caseable produceert cases (betekent hoesjes in het Engels), voor allerlei elektronische apparaten. Wanneer je op zoek bent naar een hoesje, kun je eerst het type telefoon of tablet selecteren, zodat je zeker bent dat deze zal passen. De bekende merken, zoals AppleiPhone, Samsung Galaxy en Huawei zijn beschikbaar. Ook voor andere producten, zoals Laptops en Macbooks, Tolino en Amazon Fire E-readers kun je bescherming vinden.

Er zijn talloze designs beschikbaar voor de hoesjes. Wanneer je een telefoon of ander product hebt geselecteerd, kun je als eerste een soort hoesje kiezen. Er zijn verschillende opties, met verschillende eigenschappen en beschermingsgraad: van siliconen hoesjes, tot een pouch en flip cases. Ook zijn er nog Biodegradable hoesjes beschikbaar, biologisch afbreekbare telefoonhoesjes gemaakt van Bamboe of Maiszetmeel en zonder plastic.

Zodra je het soort hoesje hebt geselecteerd, kun je een design kiezen. Er zijn verschillende designers die talloze ontwerpen hebben gemaakt voor de telefoonhoesjes. Je kunt selecteren op kleur en ‘collections’, hetgeen een thema bevat zoals katten of honden, of juist een abstract design.

Zelf een design ontwerpen
Indien je geen leuk design vindt, of een persoonlijke touch aan je hoesje wilt geven, kun je ook zelf een design uploaden. Dit kan een foto of ander plaatje zijn, hetgeen dan wordt geprint op het door jou geselecteerde hoesje. Je kunt het hoesje verder personaliseren met filters, kleur en tekst.

Is Caseable betrouwbaar?
Voor zover wij kunnen inschatten, lijkt het erop dat Caseable daadwerkelijk een product toestuurt na bestelling. Ze komen in dat opzicht hun beloftes dus na. Om meer informatie te krijgen over de kwaliteit van deze producten, raden wij aan om de reviews van andere gebruikers te lezen.

Korting bij Caseable
Bij Caseable zijn er geregeld kortingen te verkrijgen. Ook kun je een kortingscode van €5 krijgen, als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief van het bedrijf. Deze kun je bij het afrekenen direct invoeren.

Klachten, complimenten of tips voor Caseable
Is jouw telefoon al beschermd met een hoesje van Caseable? Heb je deze vervolgens wel eens laten vallen? Wat was het resultaat na de val? Een gebroken scherm, of heeft het hoesje haar dienst bewezen? Graag horen we jouw beoordeling van het product terug in je review. Zo kan iedereen zijn of haar telefoon op een goede manier beschermen!