ErvaringenSite

  Ervaringen Christine Le Duc

  Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is welke gericht is op erotische kleding en sextoys. De meningen zullen vaak sterk verschillen. Cristine le duc verkoopt sensuele en vrouwvriendelijke erotische kleren en sextoys. Het kan bovenkleding zijn, dameskleding, lingerie, badmode, drogisterij zaken en ook Beauty en Welness artikelen plus Home en living artikelen. Het gaat om kwaliteitsproducten welke net wat meer een erotische twist geven en meer sensualiteit naar boven brengen. Het is mogelijk om naar een van de winkels van Cristine le duc te gaan of om je bestelling via het internet te doen op de website van Cristine le duc. Er is van alles mogelijk en je privacy zal natuurlijk altijd gewaarborgd worden. Op ErvaringenSite kun je reviews en beoordelingen lezen over Cristine le duc. Natuurlijk kun je ook je eigen ervaring hier plaatsen. Wat we zeer waarderen.

  Over Cristine le duc

  Christine le Duc verkoopt lingerie, fashion items, badmode, seksspeeltjes, drogisterij artikelen en ook verschillende beauty en wellness producten in de slaapkamer. Het is alles wat je nodig hebt voor een mooie en prettige dag of nacht!

  Christine le Duc biedt volop artikelen aan waar je van kunt genieten. Je kunt ze kopen op de website van Christine le Duc en ook in een van de winkels. Christine le Duc is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk, wat je garanties geeft over een goede aankoop online of in de winkel.
  Ook organiseren ze bij Christine le Duc speciale ladies nights, waarbij geen mannen mogen zijn. Het is volop genieten voor de dames van een geweldige avond vol met goodies en leuke dingen voor vrouwen only.  Een kijkje achter de schermen bij Christine le Duc, met het hele vernieuwde concept!

  Diensten van Cristine le duc

  Christine le Duc biedt verschillende producten aan welke zijn onder te brengen in een aantal categorieën. Deze zijn:

  - Spannende lingerie
  - Nachtmode
  - Mode
  - Seks toys
  - Home en Living
  - Beauty en Wellness
  - Het strand
  - Drogist

  Spannende lingerie

  Het is een uitgebreid assortiment van producten voor dames. Voor Christine le Duc is het belangrijk dat het allemaal een goede kwaliteit heeft en dat de consument er volop van kan genieten.
  Het is trouwens ook mogelijk om een verleidingsbon te geven aan iemand. Iets wat natuurlijk iedere dame erg op prijs zal stellen.

  Tips en Klachten over Cristine le duc

  Er is een aparte klantenservice pagina. Hier is een onderdeel opgenomen om een klacht in te dienen. Hier staat duidelijk wat je moet doen en hoe je de klacht kunt indienen. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing van je ontevredenheid dan kun je jouw klacht ook voorleggen aan de geschillencommissie van het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Het is dus een voordeel dat Cristine le duc is aangesloten bij dit keurmerk.
  Wat vind jij van Cristine le duc?

  Graag horen we jouw mening over Cristine le duc. Het is goed om je mening te delen. Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen. Omgekeerd kun jij van hun ervaringen en reviews baat hebben.

  Haarlem, hilversum of zwolle? Welke winkel vindt u goed? Lees of schrijf uw mening en deel ervaringen op ErvaringenSite!

  Christine Le Duc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8,6
  89% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8,8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8,4
  Leveren
  rating
  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  discreet verpakt lekker stiekem spulletjes kopen

  Verpakking is discreet en niemand weet dat jij spannende spulletjes voor jezelf hebt gekocht.

  Durft er iemand wel zo'n winkel in te gaan dan??

  Christine le duc zit ook nog in van die drukke winkelstraten, mij niet gezien hoor! Straks ziet iemand me!!

  Maar online gaat het dus heel goed en op de verpakking staat ook niet in koeienletters waar het pakje vandaan komt ofzo, daar was ik blij mee!!

  Door: ....lalalaala10-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Snelle levering, mooi setje

  Had een setje besteld en dat werd sneller geleverd dan gedacht, dus heel blij daarmee.

  Maar hij zit wel een beetje te strak, kennelijk valt het kleiner dan online is aangegeven. Dus ik moet gaan ruilen, maar dat zou gewoon moeten kunnen, gelukkig.

  Door: Anouk06-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  Spannende producten

  In zo'n winkel zou ik nooit durven komen, getsie. Maar online durf ik soms wel. Dit is een van de weinige websites die niet heel smerig zijn enzo, ik vind de stijl erg mooi. Dus dan durf ik ook eerder iets te kopen. Spannend, hoor!

  Door: ME30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Vrouwvriendelijke winkel voor seks artikelen

  de enige 'sekswinkel' waar ik gewoon iets bestel af en toe. De meeste van die winkels vind ik zo goor en ordinair, deze is echt een stuk vrouwvriendelijker.

  Zowel de winkels als de website.

  Door: Anneliese 14-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  mooie spannende lingerie

  een winkel met mooie spannende lingerie
  online kopen wordt netjes discreet verpakt
  daarom bestel ik hier graag.

  Door: miepie27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Wel erg keurig

  Christine le Duc is duidelijk niet een echte seksshop, want alles is erg keurig. Die kleding bedekt veel en de 'toys' zijn alleen van die simpele vrouwendingetjes. Niet mijn ding.

  Door: F.21-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  prima winkel

  (betsuperlingerie setje gekocht. zit lekker en heel blij mee. Leuk assortiment met veel keuze! (bestellen weet ik niet wat ik heb het in de winkel gekocht)

  Door: Sifra Oomij07-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  5 euro korting via nieuwsbrief!

  Wilde jarretels online kopen en toen zag ik dat ik 5 euro korting kreeg als ik me zou aanmelden voor de nieuwsbrief. Dat scheelt toch weer wat! :-D

  Door: Fransie09-10-2015
  klant met andere ervaringen09-10-2015

  Het is toch allemaal een pot nat, die klantenservices van telecombedrijven? Kan me niet voorstellen dat het zo veel scheelt. Je hebt gewoon geluk gehad. Of bederf ik daarmee de pret van je nieuwe provider?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  online kan ook hihi

  hihihi hier loop ik weleens langs maar ik durf er nooit in eigenlijk. zie nu dat het ook online kan, misschien dat ik dat wel durf?

  Door: Jessica30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Christine Le Duc

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Christine Le Duc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Christine Le Duc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,6 gekregen, waarbij 89% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Christine Le Duc actief?

  Christine Le Duc is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Christine Le Duc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.